Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    20. Rujan 2018. 13:56

Curke sretno svima! Citam jako puno sa zaostatkom pa se malo pogubila sa svim imenima 😉
    Vidis ja kad sam isla na fet, odradila sam 1 uzv! Al moram napomenut da inace nemam redovite ovulacije, mislim da su meni samo endometrij pratili! 
    A mislim da je fet nakon ovulacije jel se ipak vraca oplodena stanica... ako sam u krivu neka me netko ispravi! Pusa svima 😘

srećica
    20. Rujan 2018. 14:01

Wonderland19

Curke sretno svima! Citam jako puno sa zaostatkom pa se malo pogubila sa svim imenima 😉
    Vidis ja kad sam isla na fet, odradila sam 1 uzv! Al moram napomenut da inace nemam redovite ovulacije, mislim da su meni samo endometrij pratili!
    A mislim da je fet nakon ovulacije jel se ipak vraca oplodena stanica… ako sam u krivu neka me netko ispravi! Pusa svima 😘

Tako sam i ja mislila, nekako mi pada logično da fet bude kad bi bio o et. al nisam sigurna pošto nemam to iskustvo pa bolje da šutim.

student13ica
    20. Rujan 2018. 14:05

srećica

Wonderland19

A mislim da je fet nakon ovulacije jel se ipak vraca oplodena stanica… ako sam u krivu neka me netko ispravi! Pusa svima 😘

Tako sam i ja mislila, nekako mi pada logično da fet bude kad bi bio o et. al nisam sigurna pošto nemam to iskustvo pa bolje da šutim.

U FET-u se isto dobije stoperica. Znaci meni je stoperica bila 13dc, ovulacija je 15dc i nakon 5 dana je bio transfer, jer su vracene blastociste. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Grizli
    20. Rujan 2018. 14:06

Didi meni su rekli ako bi imala fet (al nismo uspjeli dobiti nista za zamrznut) da bi se trebala javiti im prvi dan mailom i onda da otprilike 20dc bi bio transfer. Ceka se da pukne folikul koji imas prirodno znaci prate ga da budu sigurni da je pukao i da se stvori zuto tijelo onda ide transfer jer je to onda tijelu kao da se taj folikul oplodio koji ti je pukao. Tako su meni objasnili i rekli da onda ocekujem 2-5 uzv ovisno o razvoju situacije. Meni su ciklusi inace 28dc.
    Jel imala koja cura 6 dnt kao menstrualne bolove? Ja imam neke slicne tome pa me malo brine da necu dobit mozda iako mi se cini prerano za m. 

• Wonderland19
    20. Rujan 2018. 14:15

Da, vidis skroz drugaciji postupak kod mene bez ovulacije! 
    Grizli nadam se da mrva namjesta! 😊

student13ica
    20. Rujan 2018. 14:18

Grizli ja imam od 11 dnt takve bolove i evo beta pozitivna. Vracena 2 trodnevna. Tebi?
    Al preporucila bi ti da se ne opterecujes s tim simptomima. Mene su na pocetku cicke bolile uzasno.. onda sve stalo i pomirila se sa tim da cu opet ugledati neg.betu.. tako da.. opusteno 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

srećica
    20. Rujan 2018. 14:41

Ja takve bolove imam još od punkcije, a prsa me bole još od zadnjeg pms-a. Taman kako sam dobila m drugi dan krenula s gonalima pa me opet bolile od njih i evo još nisu prestale, 20.dc 😭 nadam se da će to sve uskoro proći jer uz njih i te povremene "menstrualne" bolove u trbuhu nema šanse da ću osjetit išta drugačije 6-7 dana nakon transfeta.

Grizli
    20. Rujan 2018. 14:47

Oh sad ste me smirile malo. Meni je vracen 1 trodnevni od 8 stanica. Mene zapravo svaki dan sve jace bole grudi al mislim da mi je to od crinone gela. Hvala vam zenske na umorivanju paranoicne mene.

Vaki
    20. Rujan 2018. 18:27

Ja sam isto koristila Crinone gel i grudi me uopće nisu boljele, tako da mi se to čini kao lijep simptom. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• njaknjak
    20. Rujan 2018. 18:52

Cure, ako.koja zna nek napise. Sad krecem u drugi postupak i cekam drugi dan menstruacije da izvadim krv za progesteron. Sad me zanima zna li tko da li ja mogu kakvom ishranom ili dodacima utjecati da progesteron bude zadovoljavajuc da mogu krenuti sa stimulacijom? Ne znam dali treba biti visok ili nizak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.