Malagarava nista prije et ne pijes niti ne uzimas. To nista ne boli niti ne osjetis prakticki osim nelagodu jer ti je mjehur pun. Uzv je kroz trbuh, a embrij prebace sondom samo. Mozes i jesti i piti normalno.
Tnx Beba malo me zbunilo to sad mi stavila ujutro pa nisam vise bila sigurna.

I ja vam svima od srca zelim uspjeh i veliku betu. Ja sam inace isto vasa nova clanica i hvala sto ste me prihvatili kao da sam s vama mjesecima
Tu smo sve jedna za drugu!
Super je rezultat zasada i sretno🤞🏻
Sutra mi je punkcija, stanica je puno, nervoza pomalo napada. Samo da što prije prođe.
Babylove danas mi 9dnt, al dvodnevnog embrija i nisam radila test. Nekak sam mislila izdrzati do ponedjeljka jer me zapravo jako strah vidjeti minus i bar da si ne povarim vikend. Sto sw tice simptoma to imam sve ono od stimulacije, nista novo. Mene stimulacija razvali u smislu simptoma pa njih ne osluskujem.
Draga nadam se da ce ti biti plus ogromni mozes ti vec sutra napraviti test ako ti je 10 dan.meni je prosli put pokaza 10 dan plus
Srecica i od mene sretno sutra znam da si nervozna ali proci ce sve to kako treba
Grizli jel tebe i sad muci stomak ili ti je bol prosla . Mene jos bolicka od punkcije
Grizli jel tebe i sad muci stomak ili ti je bol prosla . Mene jos bolicka od punkcije
Mene jos malo bole jajnici kad zakasljem recimo, onako osjecam ih i jos imam problema sa plinovima i kao naduta sam, al manje nego ovih dana. Pitala danas dr cim sam dosla ona je rekla da je to sve u redu i normalno jer su mi stiskali trbuh, a onda su i crijeva i sad treba malo dok se vrate na mjesto. Rekla mi je da jedem laganu hranu i da to ne stvara prepreku za et niti ne utjece na uspjeh. Bitno da se ne krvari i da nema abnormalnih bolova. pregledala me prije et i sve je bilo u redu.

Cure imam pitanje, dali je moguce da s klomifenom uopce ne dodje do O ili razvoja folikula?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji