Bebaako vidis pitanje ili neka od cura koja je koristila crinone gel?! Ja zaboravila pitat dr danas, a ne sjecam se od zadnji put mislim da sam navecer al nisam sigurna.Stavila mi je gin sad nakon transfera gel i kad moram slijedeci put -sutra u isto vrijeme ili navecer? Kako ste ga vi stavljale?
Grizli sretno…ja uvijek gel koristim u jutro oko 8,tako mi dr kaze i svakp jutro u isto vrijeme
Ja Crinone stavljam navečer prije spavanja. Nisam ga nikada stavila u isto vrijeme... Zapravo kad bolje razmislim...doktor mi nije ni rekao da moram u određeno doba dana stavljati taj gel. Rekao mi je da ga dva dana prije transfera stavim navečer prije spavanja pa sam ja tako nastavila i nakon transfera. A valjda je to ok...ne znam... Čak ni u uputama o korištenju tog gela ne piše kada se treba koristiti. Piše samo da jedna doza na dan ide.
Malagarava cekamo vjesti o puno oplodjenih! Sretno!
Cure jel vi pijete kavu? Mislim stalno neke price s tom kavom ko da otrov pijem. Dakle ja dnevno popijem 1 bijelu kavu koja jest da je od 2,5dcl al vecinom je to mlijeko. Rijetki dani su kad popijem jos jednu samo manju u popodnevnim satima.

Ja kavu pijem cijelo vrijeme,dakle ujutro veliku šalicu bijele kave i to je to,ne opterećujem se s tim uopće,još sad kad sam na dijeti još i mršavim,rekla je m.sestra da ne brinem jer beba dobiva sve šta joj je potrebno jer jedem kvalitetne namirnice.
Šta se tiče crinone i meni je bilo logično da ga počnem stavljati par dana prije i kad je skužila dr rekla je da ne.
Malgrava sretno!

url=https://lilypie.com]
DANTE
Ma ja cu isto navecer ga stavljat jer mi je tako lakse, stavim ga i odem spavat. Mozda ga prije et daju curama kojima je endo tanji, bogami meni je ovaj put fino zadebljao. I uvela mi je andol 100, a onda ce vidit dal cu trebat hepatin kad dodje beta. Jel ti Beba uzimas andol isto? A za kavu ne znam, ja sam citala kao da mala kolicina ne moze stetit i jasno mi je da se sad ja nalijevam kavama cijeli dan, a bas mi fali jer imam nizak tlak inace. Al znas babe samo mi siju strah u kosti.

Ja sam Andol uzimala na preporuku hematologa i u Ri me dr stalno dr pitala dalje ga uzimam,a sad kad sam došla u TA u Pulu reko je gin da mi on preporuča da prestanem jer mogu imat više štete nego koristi,a u TA u RI je rekla dr da mogu do 34.tjedna.Ma svakako ti preporučam Andol u prvom tromjesečju kad je najveći rizik,ako ne dobiješ heparin .

DANTE
A ja u principu bi to bas trebala uzimat zbog trombofilije, a kao heparin ce vidjet pretpostavljam da cu morat opet hematologu ili neke pretrage odraditi za to. A vidit cemo. Ja andol pijem jer do sad ni u jednoj T nisam i nisu dobro zavrsile, tako da sad od njega ne odustajem.

Ja sam ga isto stavljala navečer, po preporuci doktorice.
Ovaj mjesec sam u polustimuliranom, pila sam klomifene i sad sam dobila 2 gonala po 75 UI. Sestre su mi pokazivale kako se to miješa, pa su dale i meni da probam. Tresle su mi se ruke, nisam mogla izvadit špricu... Koma! Mislila sam da je od treme. Jutros sam se ubola na iglu kad sam je pokušavala izvaditi pa sam morala po drugu. Baš sam nespretna, ne mogu vjerovati da sam toliko smotana. Dobila sam i cetroid, jedva sam probola kožu tom iglom... Nešto mi je slaba ta simulacija, zar ne?

🤞❤️🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji