Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    15. Rujan 2018. 12:52

srećica

Mm je jedan radio na sv.Duhu a jedan na VV. Oba su bila slična. Ako ćemo morati opet sve ćemo raditi u Petrovoj. I njih svakako preporučam, oni se time najdulje bave.

Meni je brat sad kreno u ovu avanturu, zvao je petrovu rekli su da to ne rade vec 1.5 vec... navodno u zg sada na uputnicu samo vv i sv.duh

• Kengurica
    15. Rujan 2018. 12:59

Petrovoj se kakti odavno pokvario aparat. Navodno zato da bi ljudi privatno morali.

srećica
    15. Rujan 2018. 13:02

To nisam znala, al ne kužim kako onda muškarci daju sjeme u postupku? Čudno. Ugl opet nitko nemora privatno kad ove druge dvije bolnice to svakako rade.

• Wonderland19
    15. Rujan 2018. 13:04

A rade samo za svoje pacijente koji su kod njih u postupku, isto tako i vinogradska!

srećica
    15. Rujan 2018. 13:05

Mislim opet oni moraju izabrati bolje spermiće itd

• Wonderland19
    15. Rujan 2018. 13:06

A jeste culi, znate nekoga tko je u postupku na sv.duhu? Koliko sam skuzila tu nitko nikad nije spomeno da je kod njih

• Kengurica
    15. Rujan 2018. 13:10

Pa zato sto se po novom na sv Duhu jako dugo ceka da ides na spermiogram pa ti ostaje samo Vuk koji nije dozvoljavao da od doma doneses spermu. Mozda se sad smije. Neki idu i u Zabok.
    Pink cestitam, drzim fige za drugu. Srecica super, neka budu sve zrele.
    Vaki, polustimulirani? A brojat ce ti ga u stimulirani? Zasto ste to odabrali, bas me zanima? 
    Inace novi gonali su tak cudni za staviti iglu da sam se prvi dan i ja ubola i to dobro. Cetrotide je malo tupija igla.

sunshine25
    15. Rujan 2018. 13:37

Onda ćemo privatno, treba nam spermiogram što prije, a i mm nije oduševljen ovime da se ne smije nositi od doma (iako ja mislim da je bolje to tamo napraviti) 😂  hvala curke! 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Wonderland19
    15. Rujan 2018. 13:41

pinklife

Žene, moja beta je danas potvrđena. Moramo sad jos duplanje potvrditi da pređemo još jedan korak potvrde.
    Polako i snireno. Dr mi je rekla da je na nižoj granici ali je tu🤞🏻☺️

Drzim fige da se lijepo podupla! 
    A kolika je sad?

Grizli
    15. Rujan 2018. 13:53

Malagarava novosti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.