Cure samo da javim. Moja punkcija je prošla odlično. 🙂 Zaspala sam skroz i probudila se u sobi, ništa nisam osjetila. Sad poslije malo kao lagani menstrualni bolovo al zanemarivo. Dobila sam 7 oocita. Sad čekamo da vidimo koliko će se oploditi.
Vaki koja mu je dijagnoza?
Punklife 🤗🤗🤗👏❤ bravo! Cestitam i nek se podupla lijepo da si mirna! I srceko da zakuca i da to naraste veliki trbuh i da sve prodje super ti

Čestitke pinklife 💚
Curke, imate li preporuku gdje raditi spermiogram? Gin nam rekao ivf centar, ali čitam po forumu da nisu curke baš zadovoljne.. s tim da nisam još na sigurno koju kliniku izabrati za ivf 🙄
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Mm je jedan radio na sv.Duhu a jedan na VV. Oba su bila slična. Ako ćemo morati opet sve ćemo raditi u Petrovoj. I njih svakako preporučam, oni se time najdulje bave.
Mm je jedan radio na sv.Duhu a jedan na VV. Oba su bila slična. Ako ćemo morati opet sve ćemo raditi u Petrovoj. I njih svakako preporučam, oni se time najdulje bave.
Meni je brat sad kreno u ovu avanturu, zvao je petrovu rekli su da to ne rade vec 1.5 vec... navodno u zg sada na uputnicu samo vv i sv.duh

Petrovoj se kakti odavno pokvario aparat. Navodno zato da bi ljudi privatno morali.

To nisam znala, al ne kužim kako onda muškarci daju sjeme u postupku? Čudno. Ugl opet nitko nemora privatno kad ove druge dvije bolnice to svakako rade.
A rade samo za svoje pacijente koji su kod njih u postupku, isto tako i vinogradska!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji