CvjeckA dobrodošla..mi isto imamo curicu iz ivf-a,sad će uskoro godinu dana i polako se pripremamo za drugi ivf..problem mi je samo u tome sto ju jos uvijek dojim i zbog toga ne mogu još u postupak..jesi i ti zbog toga čekala s drugim postupkom do sad mozda?
..Žena sam, Mogu sve..
Cvjecka dobrodosla i zelim ti pozitivnu betu odmah u 1 postupku!!!
Cvjetic hvala, jedva cekam doc u kbc da cujem stanje. Bas sam znatizeljna. Nadam se da ima bar 1 oplodjena.
Cvjecka dobrodosla i zelim ti pozitivnu betu odmah u 1 postupku!!!
Cvjetic hvala, jedva cekam doc u kbc da cujem stanje. Bas sam znatizeljna. Nadam se da ima bar 1 oplodjena.
Sretno draga i nadam se da ce sve biti ok 🤞🤞🤞 u koliko sati ides
CvjeckA dobrodošla..mi isto imamo curicu iz ivf-a,sad će uskoro godinu dana i polako se pripremamo za drugi ivf..problem mi je samo u tome sto ju jos uvijek dojim i zbog toga ne mogu još u postupak..jesi i ti zbog toga čekala s drugim postupkom do sad mozda?
Nazalost nismo uspjele sa dojenjem, pa ti tu nemam savjet. Porod je bio hitni carski rez pa smo čekali da pokušamo drugi put prirodni.
Grizli koliko sam polovila ides na et danas? Sretnooo 😘😘
Mama dvogodišnje djevojčice
Ivf Fighter
Nova borba😇
Evo me curke ja uranila na kbc i vec obavila. Od 4js tri su bile dobre, 2 se oplodile s time da je jedna 8stanican i savrseno razvijen, a drugi je 9stanican i nije bas 100%. Posto sam imala puno spontanih nisu htjeli riskiras sa et 2 embrija posebno zato je drugi nije bas kako treba i zato jer u slucaju da jedan krene u spontani drugi je u opasnosti ako se oba uhvate. U utorka moram doc vidit sto je s tim preostalim ako bude dobar onda ide na smrzavanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji