Srecica ja sam u Rijeci na kbc. Imala sam punkciju bez anestezije. Prvo je bilo da cu imat, al 2 dana prije kao samo 1 folikul za punkciju pa necu, onda dodjem na dan punkcije a ipak su ostali folikuli porasli pa ce sve, al kako mi je isticalo 36 sati od stoperice nisu htjeli riskirat da cekamo sa aneatezijom jer bi anestezilog dosao taman na knap onda su odlucili bez. I vise sam nego osjetila. Meni je od Ovitrelle bilo drugi dan mucnina i malo napuhane grudi al nis extra.
Sunshine nama su rekli da je veci uspjeh ako je problem kod muskih nego da je neki s tobom. Tako da samo hrabro skupine nalaze i pridruzi se ovoj veseloj druzini.

Dobra večer ekipa. Ja sam nova tu na forumu, ali nisam nažalost u mpo vodama. Imamo već jednu djevojčicu od 2 godine, i sad smo se odlučili na pojačanje. Prvi put je bila treća sreća, sad se nadamo barem istom rezultatu.
Idemo u Cito, kod dr Poljaka. Dijagnoza je OAT i ja imam trombofiliju. U utorak sam bila na uzv i napravila papu i briseve, i izvadila hormone. Još imamo markere i krvnu grupu i čekati iduci ciklus i stimulaciju..
Nadam se lijepom druženju i da se sve što prije preselimo na temu trudnoća ❤️😘
Mama dvogodišnje djevojčice
Ivf Fighter
Nova borba😇
CvjeckA dobrodošla..mi isto imamo curicu iz ivf-a,sad će uskoro godinu dana i polako se pripremamo za drugi ivf..problem mi je samo u tome sto ju jos uvijek dojim i zbog toga ne mogu još u postupak..jesi i ti zbog toga čekala s drugim postupkom do sad mozda?
..Žena sam, Mogu sve..
Cvjecka dobrodosla i zelim ti pozitivnu betu odmah u 1 postupku!!!
Cvjetic hvala, jedva cekam doc u kbc da cujem stanje. Bas sam znatizeljna. Nadam se da ima bar 1 oplodjena.

Cvjecka dobrodosla i zelim ti pozitivnu betu odmah u 1 postupku!!!
Cvjetic hvala, jedva cekam doc u kbc da cujem stanje. Bas sam znatizeljna. Nadam se da ima bar 1 oplodjena.
Sretno draga i nadam se da ce sve biti ok 🤞🤞🤞 u koliko sati ides
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji