Grizli onda drzimo 🤞🤞🤞 do velike bete 💖💖💖
Kengurice kakva je situacija kod tebe?
Grizli držimo fige za veliku betu!
Mala Martina za endometrij je super i cikla. Svježa, naribana. Jest gadna al meni je od kombinacije cikle i ananasa endometrij bio bolji nego na estrofemu
Mama dvogodišnje djevojčice
Ivf Fighter
Nova borba😇
Za endometrij dobijes tabletice estrofen i one pomognu zadebljanju. Za sve to ima lijeka.
Daj me pliz podjeti, trebam za frendicu, prvi pregled je na 8. d.c. Ili 3d.c.
Meni je prvi pregled uvijwk 6dc.. idem dan dva prije menstruacije, dobijem terapiju i od 2 DC bockanje i 6 dc prva folikulometrija.
Mama dvogodišnje djevojčice
Ivf Fighter
Nova borba😇
Evo me curke ja uranila na kbc i vec obavila. Od 4js tri su bile dobre, 2 se oplodile s time da je jedna 8stanican i savrseno razvijen, a drugi je 9stanican i nije bas 100%. Posto sam imala puno spontanih nisu htjeli riskiras sa et 2 embrija posebno zato je drugi nije bas kako treba i zato jer u slucaju da jedan krene u spontani drugi je u opasnosti ako se oba uhvate. U utorka moram doc vidit sto je s tim preostalim ako bude dobar onda ide na smrzavanje.
Super,vidis nakraju da je sve ok ispalo.Sad uzivaj i neka bude velika beta😘
Babylove danas mi 9dnt, al dvodnevnog embrija i nisam radila test. Nekak sam mislila izdrzati do ponedjeljka jer me zapravo jako strah vidjeti minus i bar da si ne povarim vikend. Sto sw tice simptoma to imam sve ono od stimulacije, nista novo. Mene stimulacija razvali u smislu simptoma pa njih ne osluskujem.
Babylove danas mi 9dnt, al dvodnevnog embrija i nisam radila test. Nekak sam mislila izdrzati do ponedjeljka jer me zapravo jako strah vidjeti minus i bar da si ne povarim vikend. Sto sw tice simptoma to imam sve ono od stimulacije, nista novo. Mene stimulacija razvali u smislu simptoma pa njih ne osluskujem.
Da tako je i meni bilo sto se tice simptoma.. i isto nisam radila test nego prije vađenja bete.. iako me taj minus nike toliko razocarao kao neg beta a mislula sam da ce mi tako biti lakse jer bas sam imala filing da ce ishod biti takav... nista draga drzimo 🤞🤞 i nadamo se najboljem.. stvarno si zasluzila 💖
Da se i ja javim zene. Zvali su me. Sutra je et. Rekli su da su odlicni super se razvijaju i da ce bit i za zamrznut .
Kojeg dana ciklusa ste pretezito radile inseminaciju....??? Inace nemam ovul. pa uz letrozol ovaj mjesec cu pokusati kod dr. poljaka...
Sortiraj odgovore
Najstariji