Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cvjetic
    15. Rujan 2018. 10:35

malagarava

Putujem po svoje mrvice javljam vam se

Sretno

• Cvjetic
    15. Rujan 2018. 10:38

nemasekirancije

Cvjetic

nemasekirancije

Cure imam pitanje, dali je moguce da s klomifenom uopce ne dodje do O ili razvoja folikula?

Moguce je,ja nisam reagirala na klomifen,nisu se folikule razvijale

Sta si onda umjesto klomifena dobila?

Nista,bila sam kod svoje ginek 3mj na klomifenu,nisam reagirala ni kad mi povecala dozu,svaki mj mi dizala za 50mg i onda me poslala na humanu i isla sam odmah u stimulirani postupak

• pinklife
    15. Rujan 2018. 10:40

Žene, moja beta je danas potvrđena. Moramo sad jos duplanje potvrditi da pređemo još jedan korak potvrde.
    Polako i snireno. Dr mi je rekla da je na nižoj granici ali je tu🤞🏻☺️

Vaki
    15. Rujan 2018. 10:51

Bravo! Sretno... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Korina2010
    15. Rujan 2018. 10:58

pinklife

Žene, moja beta je danas potvrđena. Moramo sad jos duplanje potvrditi da pređemo još jedan korak potvrde.
    Polako i snireno. Dr mi je rekla da je na nižoj granici ali je tu🤞🏻☺️

Čestitke! 

srećica
    15. Rujan 2018. 11:15

Cure samo da javim. Moja punkcija je prošla odlično. 🙂 Zaspala sam skroz i probudila se u sobi, ništa nisam osjetila. Sad poslije malo kao lagani menstrualni bolovo al zanemarivo. Dobila sam 7 oocita. Sad čekamo da vidimo koliko će se oploditi.

srećica
    15. Rujan 2018. 11:16

Pinklife čestiiitaaam! ♥️

Grizli
    15. Rujan 2018. 11:18

Vaki koja mu je dijagnoza? 
    Punklife 🤗🤗🤗👏❤ bravo! Cestitam i nek se podupla lijepo da si mirna! I srceko da zakuca i da to naraste veliki trbuh i da sve prodje super ti

sunshine25
    15. Rujan 2018. 11:43

Čestitke pinklife 💚
    Curke, imate li preporuku gdje raditi spermiogram? Gin nam rekao ivf centar, ali čitam po forumu da nisu curke baš zadovoljne.. s tim da nisam još na sigurno koju kliniku izabrati za ivf 🙄

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

srećica
    15. Rujan 2018. 12:04

Mm je jedan radio na sv.Duhu a jedan na VV. Oba su bila slična. Ako ćemo morati opet sve ćemo raditi u Petrovoj. I njih svakako preporučam, oni se time najdulje bave.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.