Babylove danas mi 9dnt, al dvodnevnog embrija i nisam radila test. Nekak sam mislila izdrzati do ponedjeljka jer me zapravo jako strah vidjeti minus i bar da si ne povarim vikend. Sto sw tice simptoma to imam sve ono od stimulacije, nista novo. Mene stimulacija razvali u smislu simptoma pa njih ne osluskujem.
Zelim ti od ❤ veliku betu i plusic na testu
Hvala draga Cvjetić 😘
Za veliku betu..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Cure imam pitanje, dali je moguce da s klomifenom uopce ne dodje do O ili razvoja folikula?
Moguce je,ja nisam reagirala na klomifen,nisu se folikule razvijale
Sta si onda umjesto klomifena dobila?
Mala garava ja sam isto dobivala neku plavu tabletu prije et. ImslssamI tri et i svaki put isto. U Cito idemo
Kengurica sretno ti, da beta bude barem troznamenkasta 😍
Mama dvogodišnje djevojčice
Ivf Fighter
Nova borba😇
Bebaako vidis pitanje ili neka od cura koja je koristila crinone gel?! Ja zaboravila pitat dr danas, a ne sjecam se od zadnji put mislim da sam navecer al nisam sigurna.Stavila mi je gin sad nakon transfera gel i kad moram slijedeci put -sutra u isto vrijeme ili navecer? Kako ste ga vi stavljale?
Grizli sretno…ja uvijek gel koristim u jutro oko 8,tako mi dr kaze i svakp jutro u isto vrijeme
Ja Crinone stavljam navečer prije spavanja. Nisam ga nikada stavila u isto vrijeme... Zapravo kad bolje razmislim...doktor mi nije ni rekao da moram u određeno doba dana stavljati taj gel. Rekao mi je da ga dva dana prije transfera stavim navečer prije spavanja pa sam ja tako nastavila i nakon transfera. A valjda je to ok...ne znam... Čak ni u uputama o korištenju tog gela ne piše kada se treba koristiti. Piše samo da jedna doza na dan ide.
Malagarava cekamo vjesti o puno oplodjenih! Sretno!
Cure jel vi pijete kavu? Mislim stalno neke price s tom kavom ko da otrov pijem. Dakle ja dnevno popijem 1 bijelu kavu koja jest da je od 2,5dcl al vecinom je to mlijeko. Rijetki dani su kad popijem jos jednu samo manju u popodnevnim satima.
Ja kavu pijem cijelo vrijeme,dakle ujutro veliku šalicu bijele kave i to je to,ne opterećujem se s tim uopće,još sad kad sam na dijeti još i mršavim,rekla je m.sestra da ne brinem jer beba dobiva sve šta joj je potrebno jer jedem kvalitetne namirnice.
Šta se tiče crinone i meni je bilo logično da ga počnem stavljati par dana prije i kad je skužila dr rekla je da ne.
Malgrava sretno!
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji