Bok cureee! Evo ja sam obavila prvi pregled za MPO! Za prvi put jako sam zadovoljna doktoricom Jukić na V.V… za tri tjedna moramo opet doci da izvadim kod njih hormone ( s mojim nalazom iz mog grada nije baš zadovoljna,neke stvari joj se ne podudaraju) a suprug spermiogram kod njih i odma ce kroz sat vremena bit gotovo oba nalaza pa ce nam tad reci koji proces MPO ona predlaže… inace na UZV mi je vidla da mi je Endometrij dosta tanak što bi moglo znaciti da ne proizvodim hormon mislim da je rekla testosteron ili tako nesto,ugl.neli koji je potreban da bi žena ostala trudna,al kaze i to se da riješit…dali je koja imala takav slučaj??
Ja sam imala tanak endometrij zbog klomifena,pila sam tri put dnevno estrofem i bio je ok
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Bebaako vidis pitanje ili neka od cura koja je koristila crinone gel?! Ja zaboravila pitat dr danas, a ne sjecam se od zadnji put mislim da sam navecer al nisam sigurna.Stavila mi je gin sad nakon transfera gel i kad moram slijedeci put -sutra u isto vrijeme ili navecer? Kako ste ga vi stavljale?
Grizli sretno...ja uvijek gel koristim u jutro oko 8,tako mi dr kaze i svakp jutro u isto vrijeme
2.postupak-1js-bez et
Cure imam pitanje, dali je moguce da s klomifenom uopce ne dodje do O ili razvoja folikula?
Meni je dr rekla da je moguce da nebude folikula i ako budem imala 1 do 2 najvise...da rijetko koja ima vise folikula a ako ih i imaju nisu dovoljni za punkciju i da se u njima nalazi js...
2.postupak-1js-bez et
Cure imam pitanje, dali je moguce da s klomifenom uopce ne dodje do O ili razvoja folikula?
Meni je dr rekla da je moguce da nebude folikula i ako budem imala 1 do 2 najvise…da rijetko koja ima vise folikula a ako ih i imaju nisu dovoljni za punkciju i da se u njima nalazi js…
Ma ja idem na inseminaciju prvi put. Sutra je drugi uzv pa cemo vidjeti jel ima kaj ;)
Moguce je,ja nisam reagirala na klomifen,nisu se folikule razvijale
Babylove danas mi 9dnt, al dvodnevnog embrija i nisam radila test. Nekak sam mislila izdrzati do ponedjeljka jer me zapravo jako strah vidjeti minus i bar da si ne povarim vikend. Sto sw tice simptoma to imam sve ono od stimulacije, nista novo. Mene stimulacija razvali u smislu simptoma pa njih ne osluskujem.
Zelim ti od ❤ veliku betu i plusic na testu
Hvala draga Cvjetić 😘
Za veliku betu..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Moguce je,ja nisam reagirala na klomifen,nisu se folikule razvijale
Sta si onda umjesto klomifena dobila?
Mala garava ja sam isto dobivala neku plavu tabletu prije et. ImslssamI tri et i svaki put isto. U Cito idemo
Kengurica sretno ti, da beta bude barem troznamenkasta 😍
Mama dvogodišnje djevojčice
Ivf Fighter
Nova borba😇
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji