Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    14. Rujan 2018. 11:50

Babylove danas mi 9dnt, al dvodnevnog embrija i nisam radila test. Nekak sam mislila izdrzati do ponedjeljka jer me zapravo jako strah vidjeti minus i bar da si ne povarim vikend. Sto sw tice simptoma to imam sve ono od stimulacije, nista novo. Mene stimulacija razvali u smislu simptoma pa njih ne osluskujem. 

• Babylove
    14. Rujan 2018. 12:36

Kengurica

Babylove danas mi 9dnt, al dvodnevnog embrija i nisam radila test. Nekak sam mislila izdrzati do ponedjeljka jer me zapravo jako strah vidjeti minus i bar da si ne povarim vikend. Sto sw tice simptoma to imam sve ono od stimulacije, nista novo. Mene stimulacija razvali u smislu simptoma pa njih ne osluskujem.

Da tako je i meni bilo sto se tice simptoma.. i isto nisam radila test nego prije vađenja bete.. iako me taj minus nike toliko razocarao kao neg beta a mislula sam da ce mi tako biti lakse jer bas sam imala filing da ce ishod biti takav... nista draga drzimo 🤞🤞 i nadamo se najboljem.. stvarno si zasluzila 💖

• Malenaa88
    14. Rujan 2018. 12:39

Da se i ja javim zene. Zvali su me. Sutra je et. Rekli su da su odlicni super se razvijaju i da ce bit i za zamrznut . 

• Kengurica
    14. Rujan 2018. 12:48

Malagarava odlicno! babylove bas i hvala. 

• victoria
    14. Rujan 2018. 12:49

Kojeg dana ciklusa ste pretezito radile inseminaciju....??? Inace nemam ovul. pa uz letrozol ovaj mjesec cu pokusati kod dr. poljaka... 

Grizli
    14. Rujan 2018. 13:05

Kengurica drzim fige za veliku betu a prije toga veliku plus u ponedjeljak! 
    Malagarava fantasticno! Sretno sutra na et! 
    I hvala svima na dobrim zeljama! 

• Malenaa88
    14. Rujan 2018. 13:11

I ja vam svima od srca zelim uspjeh i veliku betu. Ja sam inace isto vasa nova clanica i hvala sto ste me prihvatili kao da sam s vama mjesecima 

Grizli
    14. Rujan 2018. 13:13

Beba ako vidis pitanje ili neka od cura koja je koristila crinone gel?! Ja zaboravila pitat dr danas, a ne sjecam se od zadnji put mislim da sam navecer al nisam sigurna.Stavila mi je gin sad nakon transfera gel i kad moram slijedeci put -sutra u isto vrijeme ili navecer? Kako ste ga vi stavljale? 

• Malenaa88
    14. Rujan 2018. 13:38

Moze li samo jos jedno pitanje posto neznam prvi put mi je ovo jeste li vi neposredno prije et pola sata sat prije morale popit neku tabletu 

Beba
    14. Rujan 2018. 13:39

Evo me sa 2. vađenja krvi danas,još samo 2, dr kaže da sam preslatka😂.
    Grizli,super ti je taj rezultat,držim 🤞 da se primi ,šta se tiče crinone,ja ga stavljam navečer u više manje isto vrijeme.
    Kengurice 🤞🤞🤞🤞🤞 da te iznenadi .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani