Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Rujan 2018. 13:05

Kengurica drzim fige za veliku betu a prije toga veliku plus u ponedjeljak! 
    Malagarava fantasticno! Sretno sutra na et! 
    I hvala svima na dobrim zeljama! 

• Malenaa88
    14. Rujan 2018. 13:11

I ja vam svima od srca zelim uspjeh i veliku betu. Ja sam inace isto vasa nova clanica i hvala sto ste me prihvatili kao da sam s vama mjesecima 

Grizli
    14. Rujan 2018. 13:13

Beba ako vidis pitanje ili neka od cura koja je koristila crinone gel?! Ja zaboravila pitat dr danas, a ne sjecam se od zadnji put mislim da sam navecer al nisam sigurna.Stavila mi je gin sad nakon transfera gel i kad moram slijedeci put -sutra u isto vrijeme ili navecer? Kako ste ga vi stavljale? 

• Malenaa88
    14. Rujan 2018. 13:38

Moze li samo jos jedno pitanje posto neznam prvi put mi je ovo jeste li vi neposredno prije et pola sata sat prije morale popit neku tabletu 

Beba
    14. Rujan 2018. 13:39

Evo me sa 2. vađenja krvi danas,još samo 2, dr kaže da sam preslatka😂.
    Grizli,super ti je taj rezultat,držim 🤞 da se primi ,šta se tiče crinone,ja ga stavljam navečer u više manje isto vrijeme.
    Kengurice 🤞🤞🤞🤞🤞 da te iznenadi .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Grizli
    14. Rujan 2018. 14:04

Malagarava nista prije et ne pijes niti ne uzimas. To nista ne boli niti ne osjetis prakticki osim nelagodu jer ti je mjehur pun. Uzv je kroz trbuh, a embrij prebace sondom samo. Mozes i jesti i piti normalno. 
    Tnx Beba malo me zbunilo to sad mi stavila ujutro pa nisam vise bila sigurna. 

• pinklife
    14. Rujan 2018. 14:10

malagarava

I ja vam svima od srca zelim uspjeh i veliku betu. Ja sam inace isto vasa nova clanica i hvala sto ste me prihvatili kao da sam s vama mjesecima

Tu smo sve jedna za drugu!
    Super je rezultat zasada i sretno🤞🏻

srećica
    14. Rujan 2018. 14:21

Sutra mi je punkcija, stanica je puno, nervoza pomalo napada. Samo da što prije prođe.

Grizli
    14. Rujan 2018. 16:51

Srecica sretno sutra da ne bude jako bolno i da sve prodje super!!! 🤞

4 sreća
    14. Rujan 2018. 17:18

Kengurica

Babylove danas mi 9dnt, al dvodnevnog embrija i nisam radila test. Nekak sam mislila izdrzati do ponedjeljka jer me zapravo jako strah vidjeti minus i bar da si ne povarim vikend. Sto sw tice simptoma to imam sve ono od stimulacije, nista novo. Mene stimulacija razvali u smislu simptoma pa njih ne osluskujem.

Draga nadam se da ce ti biti plus ogromni mozes ti vec sutra napraviti test ako ti je 10 dan.meni je prosli put pokaza 10 dan plus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.