Kengurica drzim fige za veliku betu a prije toga veliku plus u ponedjeljak!
Malagarava fantasticno! Sretno sutra na et!
I hvala svima na dobrim zeljama!
I ja vam svima od srca zelim uspjeh i veliku betu. Ja sam inace isto vasa nova clanica i hvala sto ste me prihvatili kao da sam s vama mjesecima
Beba ako vidis pitanje ili neka od cura koja je koristila crinone gel?! Ja zaboravila pitat dr danas, a ne sjecam se od zadnji put mislim da sam navecer al nisam sigurna.Stavila mi je gin sad nakon transfera gel i kad moram slijedeci put -sutra u isto vrijeme ili navecer? Kako ste ga vi stavljale?
Moze li samo jos jedno pitanje posto neznam prvi put mi je ovo jeste li vi neposredno prije et pola sata sat prije morale popit neku tabletu
Evo me sa 2. vađenja krvi danas,još samo 2, dr kaže da sam preslatka😂.
Grizli,super ti je taj rezultat,držim 🤞 da se primi ,šta se tiče crinone,ja ga stavljam navečer u više manje isto vrijeme.
Kengurice 🤞🤞🤞🤞🤞 da te iznenadi .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Malagarava nista prije et ne pijes niti ne uzimas. To nista ne boli niti ne osjetis prakticki osim nelagodu jer ti je mjehur pun. Uzv je kroz trbuh, a embrij prebace sondom samo. Mozes i jesti i piti normalno.
Tnx Beba malo me zbunilo to sad mi stavila ujutro pa nisam vise bila sigurna.
I ja vam svima od srca zelim uspjeh i veliku betu. Ja sam inace isto vasa nova clanica i hvala sto ste me prihvatili kao da sam s vama mjesecima
Tu smo sve jedna za drugu!
Super je rezultat zasada i sretno🤞🏻
Sutra mi je punkcija, stanica je puno, nervoza pomalo napada. Samo da što prije prođe.
Babylove danas mi 9dnt, al dvodnevnog embrija i nisam radila test. Nekak sam mislila izdrzati do ponedjeljka jer me zapravo jako strah vidjeti minus i bar da si ne povarim vikend. Sto sw tice simptoma to imam sve ono od stimulacije, nista novo. Mene stimulacija razvali u smislu simptoma pa njih ne osluskujem.
Draga nadam se da ce ti biti plus ogromni mozes ti vec sutra napraviti test ako ti je 10 dan.meni je prosli put pokaza 10 dan plus
Sortiraj odgovore
Najstariji