Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    14. Rujan 2018. 10:12

Ma Grizli pa na kraju imas odlican rezultat. Ne mislim odlican naspram cijelog postupka, ali od 4 stanice dva embrija super. Ovaj osmostanicni je nadam se tvoja bebica!

• Mala_martina1990
    14. Rujan 2018. 10:14

Bok cureee! Evo ja sam obavila prvi pregled za MPO! Za prvi put jako  sam zadovoljna doktoricom Jukić na V.V... za tri tjedna moramo opet doci da izvadim kod njih hormone ( s mojim nalazom iz mog grada nije baš zadovoljna,neke stvari joj se ne podudaraju) a suprug spermiogram kod njih i odma ce kroz sat  vremena bit gotovo oba nalaza pa ce nam tad reci koji proces MPO ona predlaže... inace na UZV mi je vidla da mi je Endometrij dosta tanak što bi moglo znaciti da ne proizvodim hormon mislim da je rekla testosteron ili tako nesto,ugl.neli koji je potreban da bi žena ostala trudna,al kaze i to se da riješit...dali je koja imala takav slučaj??

• Babylove
    14. Rujan 2018. 10:18

Grizli

Evo me curke ja uranila na kbc i vec obavila. Od 4js tri su bile dobre, 2 se oplodile s time da je jedna 8stanican i savrseno razvijen, a drugi je 9stanican i nije bas 100%. Posto sam imala puno spontanih nisu htjeli riskiras sa et 2 embrija posebno zato je drugi nije bas kako treba i zato jer u slucaju da jedan krene u spontani drugi je u opasnosti ako se oba uhvate. U utorka moram doc vidit sto je s tim preostalim ako bude dobar onda ide na smrzavanje.

Draga pa to je odlicno 😍😍 cekaj nisam skuzala dali je danas bio onda et tog odlicnog? Dali pocinjemo s odbrojavanjem do velike bete? 💖💖

• Babylove
    14. Rujan 2018. 10:19

Mala_martina1990

Bok cureee! Evo ja sam obavila prvi pregled za MPO! Za prvi put jako sam zadovoljna doktoricom Jukić na V.V… za tri tjedna moramo opet doci da izvadim kod njih hormone ( s mojim nalazom iz mog grada nije baš zadovoljna,neke stvari joj se ne podudaraju) a suprug spermiogram kod njih i odma ce kroz sat vremena bit gotovo oba nalaza pa ce nam tad reci koji proces MPO ona predlaže… inace na UZV mi je vidla da mi je Endometrij dosta tanak što bi moglo znaciti da ne proizvodim hormon mislim da je rekla testosteron ili tako nesto,ugl.neli koji je potreban da bi žena ostala trudna,al kaze i to se da riješit…dali je koja imala takav slučaj??

Sretno vam.. ja nemam taj slucaj takk da ce ti netko drugi morati dati.odg 💖

Grizli
    14. Rujan 2018. 10:25

Ma rezultat je savrsen s obzirom na sve peripetije koje sam imala, punkcija je bila na folikulima koji su bili prosjecno 15mm, tako da idealno. Muzev nalaz opet los tako da rez je super. Imala sam da et danas posto su samo 2 odlucili odmah vratiti tog dobrog. Al ja sam i na prvom et imala 8stanican i super al se nije ulovilo. Tako da sam drzim fige da bude to to, a ovaj 9stanican nek ceka za biti beba 2. 😀

Grizli
    14. Rujan 2018. 10:27

Mala martina mislim da to se radi o progesteronu ne testosteronu, jer on pomaze trudnocu i deblja endometrij, ako ga ne proizvodis dosta rijesi se sa tabletama ili gelom. Nije strasno velik problem. A ananas jako pomaze za zadebljanje endometrija al svjezi treba ga dosta jeati pa pomogne. Sretno ti i da sto prije vidis plusic

• Mala_martina1990
    14. Rujan 2018. 10:37

Grizli

Mala martina mislim da to se radi o progesteronu ne testosteronu, jer on pomaze trudnocu i deblja endometrij, ako ga ne proizvodis dosta rijesi se sa tabletama ili gelom. Nije strasno velik problem. A ananas jako pomaze za zadebljanje endometrija al svjezi treba ga dosta jeati pa pomogne. Sretno ti i da sto prije vidis plusic

Hvala Grizli na odgovoru, odma se bacam na ananas! A tebi želim puno sreće i da ti napokon ugledas svoj plusić!😘😘😘

• Kengurica
    14. Rujan 2018. 10:37

Za endometrij dobijes tabletice estrofen i one pomognu zadebljanju. Za sve to ima lijeka.
    Daj me pliz podjeti, trebam za frendicu, prvi pregled je na 8. d.c. Ili 3d.c. 

• pinklife
    14. Rujan 2018. 10:45

Grizli

Ma rezultat je savrsen s obzirom na sve peripetije koje sam imala, punkcija je bila na folikulima koji su bili prosjecno 15mm, tako da idealno. Muzev nalaz opet los tako da rez je super. Imala sam da et danas posto su samo 2 odlucili odmah vratiti tog dobrog. Al ja sam i na prvom et imala 8stanican i super al se nije ulovilo. Tako da sam drzim fige da bude to to, a ovaj 9stanican nek ceka za biti beba 2. 😀

Grizli super rezltat🎉
    Ma to je to💖💖

• Mala_martina1990
    14. Rujan 2018. 10:53

Kengurica

Za endometrij dobijes tabletice estrofen i one pomognu zadebljanju. Za sve to ima lijeka.
    Daj me pliz podjeti, trebam za frendicu, prvi pregled je na 8. d.c. Ili 3d.c.

Ja sam išla na 8 dan ciklusa...zvala sam ih prvi dan ciklusa...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.