Malagarava i grizli, nisam upratila gdje ste u postupku? Jeste osjetile punkciju ili totalni ništa.
I još jedno pitanjce za sve, jeste imale kakve nuspojave od Ovitrelle? Danas ju pikam pa da znam šta da očekujem...
Pozdrav curke, samo da se javim s malim update-om :) nakon groznog iskustva kod urologa, danas smo konačno dobili barem dijagnozu-teška oligoasthenozoospermia. Ja sam u međuvremenu napravila pretrage (hormoni, papa, brisevi) i sve je ok. Danas sam bila kod privatnog gin, koji nam je konačno sve lijepo objasnio i uputio nas kako i što dalje. Jučer sam imala ovulaciju, tako da je danas vidio samo žuto tijelo. Preporuka je da sljedeći ciklus dodjemo na postkoitalni test, napravimo spermiogram u Zagrebu i lagano psihičke pripreme i skupljanje nalaza za mpo! A ja sam sretna, unatoč dijagnozi, što nam je gin rekao da imamo velike šanse jer smo se relativno rano odlučili pokrenuti i jer smo mladi. Eto, nadam se da ćemo uskoro biti u postupku pa ću vam se i ja pridružiti :)
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Bok cure, evo samo da vam se malo javim, bila sam danas na prvom ultrazvuku i imam ih dosta, veliki su oko 10, 11 i rekao je lijecnik da bi mogla biti hiperstimulacija ali da cemo sve vidjeti…i dalje se moram pikati i jos sam uz gonal dobila neku inekciju, u pon. opet ultrazvuk i u srijedu najvjerojatnije vađenje… ja sam uzasno napuhnuta i osjecam neki pritisak i nelagodu dole u trbuhu… a valjda ce to sve biti kako treba… eto toliko od mene i sretno svima
I ja sam od gonala bilo napuhana ko balon i valjda kako su folikuli rasli tako su mi sve više pritiskali mjehur, svako malo sam morala na wc. Tako da je taj pritisak očito od bujanja folikula.
Pozdrav curke, samo da se javim s malim update-om :) nakon groznog iskustva kod urologa, danas smo konačno dobili barem dijagnozu-teška oligoasthenozoospermia. Ja sam u međuvremenu napravila pretrage (hormoni, papa, brisevi) i sve je ok. Danas sam bila kod privatnog gin, koji nam je konačno sve lijepo objasnio i uputio nas kako i što dalje. Jučer sam imala ovulaciju, tako da je danas vidio samo žuto tijelo. Preporuka je da sljedeći ciklus dodjemo na postkoitalni test, napravimo spermiogram u Zagrebu i lagano psihičke pripreme i skupljanje nalaza za mpo! A ja sam sretna, unatoč dijagnozi, što nam je gin rekao da imamo velike šanse jer smo se relativno rano odlučili pokrenuti i jer smo mladi. Eto, nadam se da ćemo uskoro biti u postupku pa ću vam se i ja pridružiti :)
Kod vas identična situacija kao kod nas. Čak i s godinama ☺️ Sretno u postupku i nek uspije od prve!
Malagarava i grizli, nisam upratila gdje ste u postupku? Jeste osjetile punkciju ili totalni ništa.
I još jedno pitanjce za sve, jeste imale kakve nuspojave od Ovitrelle? Danas ju pikam pa da znam šta da očekujem…
Punkciju sam radila pod opcom anestezijom a ja od injekcija nisam imala nikakvih nuspojava pa tako ni od ovitrel
Srecica ja sam u Rijeci na kbc. Imala sam punkciju bez anestezije. Prvo je bilo da cu imat, al 2 dana prije kao samo 1 folikul za punkciju pa necu, onda dodjem na dan punkcije a ipak su ostali folikuli porasli pa ce sve, al kako mi je isticalo 36 sati od stoperice nisu htjeli riskirat da cekamo sa aneatezijom jer bi anestezilog dosao taman na knap onda su odlucili bez. I vise sam nego osjetila. Meni je od Ovitrelle bilo drugi dan mucnina i malo napuhane grudi al nis extra.
Sunshine nama su rekli da je veci uspjeh ako je problem kod muskih nego da je neki s tobom. Tako da samo hrabro skupine nalaze i pridruzi se ovoj veseloj druzini.
Dobra večer ekipa. Ja sam nova tu na forumu, ali nisam nažalost u mpo vodama. Imamo već jednu djevojčicu od 2 godine, i sad smo se odlučili na pojačanje. Prvi put je bila treća sreća, sad se nadamo barem istom rezultatu.
Idemo u Cito, kod dr Poljaka. Dijagnoza je OAT i ja imam trombofiliju. U utorak sam bila na uzv i napravila papu i briseve, i izvadila hormone. Još imamo markere i krvnu grupu i čekati iduci ciklus i stimulaciju..
Nadam se lijepom druženju i da se sve što prije preselimo na temu trudnoća ❤️😘
Mama dvogodišnje djevojčice
Ivf Fighter
Nova borba😇
Sortiraj odgovore
Najstariji