Ja sam imala punkciju isto u utorak, a sutra se moram javiti za dogovor oko et i da vidim dal uopce je koja se oplodila od 4js. Iskreno ne znam ako se to racuna, jer meni na nalaz napisu koji dan moram doc i to je to. Sretno onda sutra da opet bude puno uspjesnih
Bok cure, evo samo da vam se malo javim, bila sam danas na prvom ultrazvuku i imam ih dosta, veliki su oko 10, 11 i rekao je lijecnik da bi mogla biti hiperstimulacija ali da cemo sve vidjeti...i dalje se moram pikati i jos sam uz gonal dobila neku inekciju, u pon. opet ultrazvuk i u srijedu najvjerojatnije vađenje... ja sam uzasno napuhnuta i osjecam neki pritisak i nelagodu dole u trbuhu... a valjda ce to sve biti kako treba... eto toliko od mene i sretno svima
Pinklife kad je tebi bila punkcija
Ako misliš koji danciklusa onda 16. Kod mene je bila malo specifična sitacija. Moj AMH je jako visok pa sam kretala s nizom terapijom ali folikulu se nisu razvijali dovoljno brzo kako su trebali pa mi je terapija i dulje trajala (ai ciklusi su mi duži inače) a bio ih je puno. Ja sam i znala koliko se kod mene očekuje jajnih stanica jer sam isla vaditi krv.
Koliko sam skužila to niste baš spominjale pa ne znam koliko cas to uopce radi.
Ja sam imala punkciju isto u utorak, a sutra se moram javiti za dogovor oko et i da vidim dal uopce je koja se oplodila od 4js. Iskreno ne znam ako se to racuna, jer meni na nalaz napisu koji dan moram doc i to je to. Sretno onda sutra da opet bude puno uspjesnih
Je je dan punkcije se racuna kao nulti da... a ti draga moras obavezno reci sto te boli da nebi imalo utjecaja na et... i zao mi je jako zbog sestre i nadam se da ce biti sve uredu 😊
Pink i meni je bila punkcija tek 15. dan. Isto vadila krv svaku folikulometriju.
Nisam stigla s dr popricat kako se kod nas kad smo išle na FET računa trudnoća. Jel neka od vas zna?
Negdje sam citala da se kao da je kao FET u "4 tjednu"
Grizli sretno sutra.
Hvala curke na potpori. Jedva cekam jutro. I naravno Babylove cim vidim facu od bilo koje dr krece moj monolog sa problemima. Ja sam strasni panicar tako da ja svaki put im prvo sve referiram. Bolje ako nesto nije kako treba da ja cekam da se sve oporavi nego da nešto zeznemo. Vi ste sve dosta kasnije od mene imale punkcije, meni su u prirodnom i stimuliranom punkcije bile vec 9 i 10 dan ciklusa.
Cestitke drage moje i jednoj i drugoj.a ostalima drzim fige da sve prodje po peesu.zvala sam odjel i rekla mi je doktorica da mogu vec u treci mjesec da idem opet u postupak🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji