Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    13. Rujan 2018. 17:13

Ovo je meni prvi postupak do sad sam grubo receno lutala od ginekologa do ginekologa i pokusavali inseminacijama . Sve do sad je proteklo kako treba punkcija mi je radjena pod opcom anestezijom .i sad me ziga u jajnicima neznam kako drukcije objasnit ali zeludac me boli od punkcije bice mozda od stresa.vise me zeludac boli nego jajnici 

Grizli
    13. Rujan 2018. 17:28

Mlaagarava jel si ti kao naduta? Mene je sad 2 dana bolio zeludac i bas bi se napuhala kad sam hodala. Prelezala sam 2 dana i dok lezim nista, al kad hodam uzas. I hrana mi padne tesko na zeludac.

• pinklife
    13. Rujan 2018. 17:32

Mene bolilo od punkcije pa tjedan dana ako ne i vise. Bila sam napuhana cijelo vrijeme nakon puncije. Još sam i dr komentirala kak nisam imala nikakvih nuspojava a tad nakon punkcije da pa mi je rekla da na broj folikula i da mi je jedan jajnik bio visoko pa su morali malo stiskati to sasvim normalno.
    Isto sam bila pod anestezijom. 

• Malenaa88
    13. Rujan 2018. 17:39

Grizli da napuhana sam i isto mi kao tebi dok lezim nista kad hodam uzas pritisak. I svaki zalogaj hrane osjetim . U jajnicima osjetim bol. Jutros mi je bas bilo bolje i pomislila sam evo proslo je kad popodne opet isto

• Malenaa88
    13. Rujan 2018. 17:42

U utorak mi je bila.punkcija 19 folikula su izvadili 

Grizli
    13. Rujan 2018. 17:53

Malagarava znaci nas more iste brige. Ja ne znam koliko folikula sam imala, do 10 uboda sam brojala, poslije vise nisam mogla i dobili 4js. Kad ides za et? 
    Pinklife i meni su stiskali trbuh samo bez anstezije. Ocito je to normalno i treba vremena da se oporavimo nakon takve torture. 

• Malenaa88
    13. Rujan 2018. 18:00

Zvali su me i pitam koliko ih ima kaze sestra iz klinike da nezna tocan broj ali kao da ih ima more. I danas su me zvali i kaze da se lijepo dijele razvijaju i da ce mi za vikend bit et. Znaci utorak mi je bila punkcija i da li se punkcija racuna kao nulti dan. Ako je utorak nulti srijeda je prvi dan danas cetvrtak drugi sutra petak treci dan Kaze da ce me sutra zvat da mi kaze kako se razvijaju  i reci kad ce mi bit et . 

• Malenaa88
    13. Rujan 2018. 18:05

Kada je tebi et 

• Malenaa88
    13. Rujan 2018. 18:06

Pinklife kad je tebi bila punkcija

• Malenaa88
    13. Rujan 2018. 18:10

I koji dan ti je bio et 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.