Cure,cestieke velike...drugima zelim sto prije da im uspije kao i sebi...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cestitke cure,lijepo je doc i vidjet lijepe vijesti.Cure kojima nije uspjelo,glavu gore i nama ce jednom uspjet.pusa svima😘😘
Da li je vas iza punkcije par dana bolio stomak i problemi sa zelucem
Klaus a jezi ga! Bas mi je zao zenska! Jel bio u pitanju ics ili vam nisu dali informaciju o tome. Drzim fige da ipak zatrudnis do slijedeceg postupka prirodno. Babylove sestra mi ima tumor koji se sad vratio. Hvala na iscekivanju samnom, ovaj put sam strasno znatizeljna zbog svega. Iako mene jos uvijek muce grcevi bas ko da imam problem s probavom narocito poslije jela i oko pupka mi bolno, al manje nego proalih dana. A gin mi rekla to je normalno posto su jajnici puno puta bodeni. Koliko dugo su vama trajali bolovi nakon punkcije vise folikula

Ovo je meni prvi postupak do sad sam grubo receno lutala od ginekologa do ginekologa i pokusavali inseminacijama . Sve do sad je proteklo kako treba punkcija mi je radjena pod opcom anestezijom .i sad me ziga u jajnicima neznam kako drukcije objasnit ali zeludac me boli od punkcije bice mozda od stresa.vise me zeludac boli nego jajnici
Mlaagarava jel si ti kao naduta? Mene je sad 2 dana bolio zeludac i bas bi se napuhala kad sam hodala. Prelezala sam 2 dana i dok lezim nista, al kad hodam uzas. I hrana mi padne tesko na zeludac.

Mene bolilo od punkcije pa tjedan dana ako ne i vise. Bila sam napuhana cijelo vrijeme nakon puncije. Još sam i dr komentirala kak nisam imala nikakvih nuspojava a tad nakon punkcije da pa mi je rekla da na broj folikula i da mi je jedan jajnik bio visoko pa su morali malo stiskati to sasvim normalno.
Isto sam bila pod anestezijom.
Grizli da napuhana sam i isto mi kao tebi dok lezim nista kad hodam uzas pritisak. I svaki zalogaj hrane osjetim . U jajnicima osjetim bol. Jutros mi je bas bilo bolje i pomislila sam evo proslo je kad popodne opet isto
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji