Babylove hvala na hrabrenju i odrzavanju pozotivne vibre. Da sad kad tako kazes mozda stvarno je jos veci stres ako znas svaki dan sto i kako. Ja sam ovaj put bas smireno usla u to jer nazalost mojoj sestri se vratila stara grozna bolest i opet mora na operacije tako da trenutno ne mogu mislit da je neuspjeli postupak smak svijeta, nego vjerojat da ce nam to doma svima donjet radost i energiju pozitivnu. Sestra nije dala da odustajem sad od postupka nego me jos natjerala skoro da idem jer kao onda cemo pricat i mislit o lijepim stvarima. Tako da sam nikad smirenija u svemu tome, al sam full znatizeljna sto se dogadja i dal je sto uspjelo. Dr prije punkcije je rekla po njenom iskustvu i procjeni ako budu eventualno 2 js to je fantastican rezultat s obzirom na odgovor na stimulaciju i stanje na uzv prije punkcije, na kraju nas iznenade 4 js.
Nestrpljivo cekamo sutrasnji dan 😊😊
Ako smijem pitati sto je sa sestrom.. mislim da si vec pisala ali zaboravila sam...
Klaus ima li kod tebe novosti 😊
bok curke!!!
kad vidim ovako pozitivne testove odmah je i meni sunce zasjalo jer znam da ima nade onda...
evo nazalost nista od transfera...JS je bila zrela ali spermiji nisu uspjeli odradit posao...
sad je pauza do kraja 11 mj i onda idemo u borbu sa stimuliranim postupkom...mozda muzu pod bor stavim lijepi poklon :D
zelim svima velike bete i skolsku trudnocu!!!
Klaus
bok curke!!!
kad vidim ovako pozitivne testove odmah je i meni sunce zasjalo jer znam da ima nade onda…
evo nazalost nista od transfera…JS je bila zrela ali spermiji nisu uspjeli odradit posao…
sad je pauza do kraja 11 mj i onda idemo u borbu sa stimuliranim postupkom…mozda muzu pod bor stavim lijepi poklon :D
zelim svima velike bete i skolsku trudnocu!!!
Zao mi je draga da nije uspjelo.. uzivajte sad u kucnim radinostima 😊 onda skupa krecemo u borbu u 11 mj 🤗
Uff ti si bome daleko,kika nije toliko daleko..
Hmm…meni je bio dr.reko da mu je to vazno zbog moguce trudnce tj bebe..al pitaj ti samo..
Mi smo obavili danas prvi razgovor i pregled. Cjepljenje im je bitno isto tako radi moguce trudnoce. Ali ja sam to obavila vec tako da sam mirna s te strane. A posto i radim u zdravstvenoj ustanovi to je dobro. Sve u svemu,moja doktorica ne zeli razmisljat jos o potp.oplodnji jel smatra da mi nije potrebna zasada i da cemo ovaj ciklus probat prirodnim putem,na ultrazvuku je vidjela ovulaciju na oba jajnika,sto je rjetkost🤗
Od ljevog ne vjerujem da ce nesto biti posto je ljevi jajovod uklonjen kod vanmatericne trudnoce. Dala mi je vitamin D i sutra hopa cupa te sljedeci tjedan idemo vadit krv da vidimo sto se desava. Kaze da moramo pokusavat ovako par ciklusa pa onda tek razmisljat o drugoj opciji. Vama zelim takoder da cim prije ostvarite vas cilj. Sretno pratim vas i javljam se svakako♥️
Ja 31
Suprug 34
Vanmatericna ljevi jajovod 2018
Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
Dijagnoza neprohodni jajovodi
1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
22.12 beta 19,635 i ❤6+1
11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪
Cure,cestieke velike...drugima zelim sto prije da im uspije kao i sebi...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cestitke cure,lijepo je doc i vidjet lijepe vijesti.Cure kojima nije uspjelo,glavu gore i nama ce jednom uspjet.pusa svima😘😘
Da li je vas iza punkcije par dana bolio stomak i problemi sa zelucem
Klaus a jezi ga! Bas mi je zao zenska! Jel bio u pitanju ics ili vam nisu dali informaciju o tome. Drzim fige da ipak zatrudnis do slijedeceg postupka prirodno. Babylove sestra mi ima tumor koji se sad vratio. Hvala na iscekivanju samnom, ovaj put sam strasno znatizeljna zbog svega. Iako mene jos uvijek muce grcevi bas ko da imam problem s probavom narocito poslije jela i oko pupka mi bolno, al manje nego proalih dana. A gin mi rekla to je normalno posto su jajnici puno puta bodeni. Koliko dugo su vama trajali bolovi nakon punkcije vise folikula
Sortiraj odgovore
Najstariji