Pinklife cestitke 💖💖💖💖
Beba to je predivno sretno dalje 🤞🤞
Grizli kad bi ti se oplodile sve 4 koje si dobila miislim da se ceka da se vidi dali ce ici na blastice... i kada bi sve dosle do stadija blastica 1 ili 2 ti vracaju ostale zamrzavaju.. a ako ti sutra kazu da je 1 ili 2 se oplodilile ostale ne odmah ide transfer...
Ja sam imala 5 stanica i rekla mi je da zovem drugi dan da vidimo kako se razvijaju pa cemo odlucit dali ce et biti 3 ili 5 dan... i kad sam zvala bilo da su 3 morfoloski lose, kod jedne da se nesto.desava jedna se oplodila i onda je rekla da opet zovem drugi dan ako su te 2 ok da cemo 3 dan raditi et
Hvala Babylove na detaljnom opisu. Vidjet cu sutra sto kazu. Nije vazno kad bude et samo da ga bude. 😀 Definitivno bi mi bilo lakse da ranije mogu dobiti informaciju sto se s njima desava u ovom periodu, al dobro to tako valjda mora biti. Ovaj put sam smirena kao i prvi put pa se ne zelim opterecivat.
Hvala 💖💖
Nadam se da pokrecemo ponovno s trendom dobrih vijesti.
Grizli sretno sutra🤞🏻
Hvala Babylove na detaljnom opisu. Vidjet cu sutra sto kazu. Nije vazno kad bude et samo da ga bude. 😀 Definitivno bi mi bilo lakse da ranije mogu dobiti informaciju sto se s njima desava u ovom periodu, al dobro to tako valjda mora biti. Ovaj put sam smirena kao i prvi put pa se ne zelim opterecivat.
Ja se iskreno nadam i vjerujem da ce sve biti u redu.. drugo ti ne mogu reci puno jer tocno znam kako ti je... meni kad su rekli to 1 dan plakaka sam ko kisna godina i koliko god sam pokusala biti smirena nisam mogla... a onda opet kad sam zvala i kad su rekli da ce biti et sam plakala od srece.. ali onda je opet bilo 1000 pitanja u glavi sto ako do et te 2 stanu u razvoju.. sto je isto moguce.. isto tako sam plakala nakon neg bete.. ali tad sam se isplakala i obecala sama sebi da nema vise suza(iako neznam koliko cu to moci ispuniti 😂😂) rekla sam si da je to moja borba i sve sto je sa razlogom je.. bolji i tako nego da nesto nije bilo u redu... a i tek smo na pocetku borbe.. a ljudi se i po 10 god bore i sama pomisao na to mi je strasna.. tako nemam pravo biti nezahvalna.. evo kad se sjetim tvoje price sto si sve prosla skidam ti kapu i divim ti se.. nakon svega ti i dalje imas za svakoga lijepu rijec i podrsku i hvala ti na tome 🤗🤗
Dobro jutro ženske!
Vise ne sumnjam… Sad je samo da je sve ok🤞🏻
Čestitam! To je to!! Veliku betu zelim!!
Dobro jutro ženske!
Vise ne sumnjam… Sad je samo da je sve ok🤞🏻
Prekrasnoooo...cestitam...😍😍😍
Puno srece dalje😊
Babylove hvala na hrabrenju i odrzavanju pozotivne vibre. Da sad kad tako kazes mozda stvarno je jos veci stres ako znas svaki dan sto i kako. Ja sam ovaj put bas smireno usla u to jer nazalost mojoj sestri se vratila stara grozna bolest i opet mora na operacije tako da trenutno ne mogu mislit da je neuspjeli postupak smak svijeta, nego vjerojat da ce nam to doma svima donjet radost i energiju pozitivnu. Sestra nije dala da odustajem sad od postupka nego me jos natjerala skoro da idem jer kao onda cemo pricat i mislit o lijepim stvarima. Tako da sam nikad smirenija u svemu tome, al sam full znatizeljna sto se dogadja i dal je sto uspjelo. Dr prije punkcije je rekla po njenom iskustvu i procjeni ako budu eventualno 2 js to je fantastican rezultat s obzirom na odgovor na stimulaciju i stanje na uzv prije punkcije, na kraju nas iznenade 4 js.
Sortiraj odgovore
Najstariji