Ajme pinklife,i ja sam radila taj test iz Bipe i pokazao je crticu već 8.dan a transfer je bio 3.dan. To je crtica,bravo, znam kako ti je,ja sam svaki dan radila po 2 testa nakon te crtice,ali bit će ti to ok,ne brini.
Klaus,sretno sutra.Ja sam zaboravila dali se smije jesti,ali kavu znam da bi uvijek popila.
Ja sam danas dobila rezultate harmony testa i čekamo zdravog dječaka! Morala sam to podijeliti s vama,nekako imam osjećaj da se ovdje svi znamo😃 i razumijemo,te navijamo jedna za drugu.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba cestitam! Kako je to lijepo procitat da neko ceka zdravo dijete. Ma kojeg god spola bilo nek vam je sretno i veselo i zdravo zauvijek. 😀
Prije transfera se moze jesti, al ja ovicno izbjegavam previse jest i kavu jer budem previse napeta pa mi dodje slabo ako pijem kavu. To jos od studenskih dana pamtim. Klaus drzim fige da ti sutra bude transfer, ja se isto nadam da imamo koju oplodjenu i da cu imat et. Da cas pitam nesto ja sutra moram ici na dogovor za et, al sta nije kad ima vise stranica d a onda cekaju da se razviju u blasticu/e pa onda rade et. Ili kako to funkcionira? Posto ja jos uvijek ne znam dal imamo ista. Zar nije ako ih je vise i ide se na smrzavanje da moraju biti blastice?
Gle mene blesave ni neznam više koji je dan. Ja moram u petak, ne sutra. U svakom slucaju Klaus sretno 🤞🤞🤞
Drage moje hvala na ohrabrenju.
Meni je ovo prvi postupak i bili su srzlici jer transfer nakon aspiracije nije bio moguć.
Onako kad kreneš zelis se nadati uspjehu sli opet s oprezom to sve nekako radim jer strah me razočaranja\gubitka.
Beba da mi barem slicno prode kao i tebi ☺️
Hvala ti Grizli, transfer će ti ovisit o tome koliko ih se oplodilo tako da je nemoguće znat .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba čestitam! Prepredivno!
Cure koje cekate rezultate oplodnje, sretno i neka bude transfer dobrih embrija!
Cure samo da vas pozdravim. Ja sam jedna nova clanica . I veliki poljubac za sve nas zene koje prolazimo ovo da bi dosle do naseg slatkog bebaca
Sortiraj odgovore
Najstariji