Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    summer4
    12. Rujan 2018. 10:35

Uff ti si bome daleko,kika nije toliko daleko..
    Hmm...meni je bio dr.reko da mu je to vazno zbog moguce trudnce tj bebe..al pitaj ti samo..

• pinklife
    12. Rujan 2018. 17:50

Ja nisam izdrzala...rekla sam si necu to sigurno napraviti ali 5 dan nakon FETa isla sam napravit test. 😣😣😣😣I sad se jos vise pitam dali ja to vidim stvarno blagu crtu ili ne...i dal je utrogestan mozda mogao utjecati. 
    Sad moram to probat zaboraviti i cekat betu

• Babylove
    12. Rujan 2018. 18:38

pinklife

Ja nisam izdrzala…rekla sam si necu to sigurno napraviti ali 5 dan nakon FETa isla sam napravit test. 😣😣😣😣I sad se jos vise pitam dali ja to vidim stvarno blagu crtu ili ne…i dal je utrogestan mozda mogao utjecati.
    Sad moram to probat zaboraviti i cekat betu

A kada ides vaditi betu.. daj na sliku 😊

Grizli
    12. Rujan 2018. 18:41

Pinklife ajme daj slikicu baci ako imas. Jel osjecas sto drukcije. Progesteron ne moze utjecat na rezultat testa. 

• pinklife
    12. Rujan 2018. 19:02

Evo cure... 

• pinklife
    12. Rujan 2018. 19:05

U ponedjeljak. Zna me grciti, ujutro sam gladna bas jako, malo sam bila pospana ali tipa ono da me cice bole ne... Ali sad opet svjesno pratim sve pa ti znaj

• Kengurica
    12. Rujan 2018. 19:27

Jel onako malo blize rubu crta? Tamo ja nesto vidim

• pinklife
    12. Rujan 2018. 19:49

Da... Možda se ovako bolje vidi

Grizli
    12. Rujan 2018. 19:52

Pa vidi se i tekako crtica za tao rano testiranje i to popodne. 😀 sad nek se lijepo potamni i bude ogromna beta!

• Kengurica
    12. Rujan 2018. 20:05

Ja isto vidim!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani