Već si bila na uzv? Koji si tjedan? Super ti je to
5 tjedana i 2 dana
Koji dan si ti imala tocno transfer,kako ti racuna trudnocu od prvog dana zadnjeg ciklusa ili se racuna od ovulacije?
Uvijek se razuna od prvog dana zadnjeg ciklusa… Transfer sam imala na 22dan ciklusada.da nas dvije smo dan razlike u trudnoci. Meni je danas 5+2. U srijedu idem na prvi uzv, jedva cekam😊
Aaaaa super.. Ja u srijedu ponavljam betu i cetvrtak na prvi pravi uzv kad bi se bebac trebao viditi... Ko zna mozda se nademo u radaoni
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Jesi ti u Petrovoj?
Ne ne u rijeci sam
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
BackininBlack jesu li te bolile grudi? Evo ja opet imam smeđi iscjedak ali cice ništa...
Drage moje triba mi vasa pomoć.Ovako dobila sam menzis 7 dana ranije.a idući mj krecem sa inekcijama.Dali triba mirovati tokom bockanja sa inekcijama? jer imam svadbu u slavoniji od sestre mi se mali zeni.a spada me u to vrijeme da se bockam.taman cu dobiti kad dodjem tamo.menzis mi urania pa sad sve poremetia pa neznam jel tribam mirovati da neidem na svadbu.molim vas savjet jer neznan sta da radim
BackininBlack jesu li te bolile grudi? Evo ja opet imam smeđi iscjedak ali cice ništa…
Rayna možeš i test već napravit.Mene sise nisu bile u početku ,tek kasnije
url=https://lilypie.com]
DANTE
Drage moje triba mi vasa pomoć.Ovako dobila sam menzis 7 dana ranije.a idući mj krecem sa inekcijama.Dali triba mirovati tokom bockanja sa inekcijama? jer imam svadbu u slavoniji od sestre mi se mali zeni.a spada me u to vrijeme da se bockam.taman cu dobiti kad dodjem tamo.menzis mi urania pa sad sve poremetia pa neznam jel tribam mirovati da neidem na svadbu.molim vas savjet jer neznan sta da radim
Osobno nemam iskustva sa hormonskom terapijom,ali znam da su cure i radile,a ne oredvipr se ni bolovanje ,tako da ne vidim razloga zašto ne bi išla na svadbu.
url=https://lilypie.com]
DANTE
BackininBlack jesu li te bolile grudi? Evo ja opet imam smeđi iscjedak ali cice ništa…
Jesu, cijelo vrijeme, iscjedak mi je trajao nekoliko dana i bio je bas obilan i onda je prestalo...ali opet ako su mene boljele ne moraju i tebe...
38+6
Ne trebas mirovati dok se pikas, normalno sam radila, tako da slobodno mozes na svadbu ;-)
38+6
Netreba mirovati za vrijeme hormonske stimulacije,ja sam svaki put normalno radila i cak se i na poslu bockala..A posao mi nije sjedeci,nego stojim cijeli dan..Jedino sam iza svakog transfera bila tj od punkcije bila 10ak dana doma.
Sortiraj odgovore
Najstariji