Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • da.da
    22. Srpanj 2018. 21:13

Gonal

Obavila uzv. Vidi se gestacijska i unutra crna tockica. Ujutro moram ic vadit betu i urin napravit. Kaze da nezna zasto me boli. Nista konkretno mi nije rekla.. sto Bog da bit ce😊

Bravoooooo!!!! Ma boli jer eto mora mrvica malo zezat i dati do znanja da je tu 😀 bit ce sve uredu vidit ces

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Gonal
    22. Srpanj 2018. 21:16

To je nasa mala mrvica koja ce nadam se ostat s nama😊 zanemarite karticu, slikala sam muzu pa na brzinu😂

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Vaki
    22. Srpanj 2018. 22:55

Rayna - ja sam isto na VV i mi smo imali pauzu 2 mjeseca između 2 IVF-a tako da ne znam o čemu to ovisi.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Beba
    22. Srpanj 2018. 23:07

Gonal

Obavila uzv. Vidi se gestacijska i unutra crna tockica. Ujutro moram ic vadit betu i urin napravit. Kaze da nezna zasto me boli. Nista konkretno mi nije rekla.. sto Bog da bit ce😊

Bit će to ok ne brini,mene je na početku isti skoro svaki dan bolio trbuh,sad rijeđe, pretpostavljam da je to normalno,širi se maternica ili tako nešto 😂

DANTE

• Kengurica
    22. Srpanj 2018. 23:14

Rayna probaj ne biti u banani jer je to prvi IVF, ali i nisi jos betu vadila. Ja sam jako plakala nakon prvog neuspjeha, sad nakon drugog imam jos sto nekih briga pa nisam. Pogadja to, normalno je, al pricekaj betu. Nadam se da ce te iznenaditi.

• Rayna
    23. Srpanj 2018. 08:56

Kengurica

Rayna probaj ne biti u banani jer je to prvi IVF, ali i nisi jos betu vadila. Ja sam jako plakala nakon prvog neuspjeha, sad nakon drugog imam jos sto nekih briga pa nisam. Pogadja to, normalno je, al pricekaj betu. Nadam se da ce te iznenaditi.

Voljela bi da ti ova zadnja recenica ostvari ali tesko... Sinoc počelo bas curiti gusta crveno-smeđa krv,a sad ne. Zaboli me dole s vremena na vrijeme. Neznam jel da stavljam utrogestone ili ne?

• Rayna
    23. Srpanj 2018. 08:58

Vaki

Rayna - ja sam isto na VV i mi smo imali pauzu 2 mjeseca između 2 IVF-a tako da ne znam o čemu to ovisi.

Ajd da je barem 2 mjeseca. Mozda ovisi o stanju dole..ako nema cisti, uredni broševi,spolni hormoni. 

4 sreća
    23. Srpanj 2018. 09:20

flowernoor

hvala ti puno što si se javila. Tjedan mi je bio ludnica, sezona je na vrhuncu pa ne znam gdje udaram, tek sam sad uspjela malo slobodnog vremena uloviti pa sam vidila da si mi odgovorila. Ja sam prvo mislila u KBC Split ali nisam čula baš nešto puno pozitivnih komentara, mislila sam i u Cito i to mi je do zadnjeg dana bila opcija ali mi je prijateljica u međuvremenu radila IVF u Šparca i uspjelo joj je od prve. Tako su razmjenjujući iskustva još dvije moje poznanice odlučile se za Šparca. Jedna je trudna već 3 mjeseca jedna me neki dan zvala da je trudna i da su blizanci (2 blastice su joj vraćene). Ništa to ne znači ali me itekako ohrabruje kad čujem tako pozitivne priče!

Draga ne mjesam ti se u odluku al kbc split ima isto dosta uspjesnosti u tomu.Ja sam bila u 4 mj skoro su sve koje sam ja upoznala dosle do trudnoce.i ja sam bila al mi je nakraju bila ustanovljena biohemijska.al ostale vec imaju stomak isprid sebe.Upoznala sam bila dvije koje su placale i 5 postupak im je bia tada kad su se odlucile za kbc split svi su se cudili.svaki put kod drugih su bili i bezuspješno im je bilo.to kada ti je sudjeno tada i ostane.meni je drugi put da idem iduci mjesec nadam se i zadnji kao i svima ostalim da dobjemo nase srece.sretno draga 😘

darliv
    23. Srpanj 2018. 09:32

Meni je danas dosao nalaz bete od petka, cetrnaestog dana od inseminacije i iznosi 5,4. U međuvremenu sam u petak i u subotu radila kućni i nisu pokazali ni naznaku T pa sam prestala stavljati utrice, ali M jos nije dosla. I sad danas kad sam vidjela nalaz razmišljam kako nikad vise necu na svoju ruku do nalaza prestati s utricima, jer iako jos uvijek mislim da je beta preniska, dok cekam odgovor iz bolnice pojest cu se ziva!!
    Naravno, ubacila sam sad dva utrica kako bi si sama smirila podsvjest, valjda mi ne moze naskoditi nista vise osim da ce mi odgoditi eventualno M. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Beba
    23. Srpanj 2018. 09:40

Rayna

Vaki

Ajd da je barem 2 mjeseca. Mozda ovisi o stanju dole..ako nema cisti, uredni broševi,spolni hormoni.

Rayna ,ja sam čekala godinu dana da uopće uđem u postupak,u međuvremenu sam se stalno vukla po dr,krvna slika stalno bila poremećena,išla na punkciju i biopsija koštane srži,opet nisu otkrili uzrok pa su me na kraju pustili u postupak,kad je moja gin vidjela šta sam sve napravila da dođem do toga suze joj došle na oči.Biilo je trenutaka stvarno teških ,nemoj se loviti za svaki postupak kao da baš taj mora bit dobitni,bit će ,vidjet ćeš,ali ne možeš ništa napravit više nego radiš.

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.