Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackInBlack
    22. Srpanj 2018. 10:30

Rayna

BackininBlack jesu li te bolile grudi? Evo ja opet imam smeđi iscjedak ali cice ništa…

Jesu, cijelo vrijeme, iscjedak mi je trajao nekoliko dana i bio je bas obilan i onda je prestalo...ali opet ako su mene boljele ne moraju i tebe...

38+6

• BackInBlack
    22. Srpanj 2018. 10:32

Nova sreca

Drage moje triba mi vasa pomoć.Ovako dobila sam menzis 7 dana ranije.a idući mj krecem sa inekcijama.Dali triba mirovati tokom bockanja sa inekcijama? jer imam svadbu u slavoniji od sestre mi se mali zeni.a spada me u to vrijeme da se bockam.taman cu dobiti kad dodjem tamo.menzis mi urania pa sad sve poremetia pa neznam jel tribam mirovati da neidem na svadbu.molim vas savjet jer neznan sta da radim

Ne trebas mirovati dok se pikas, normalno sam radila, tako da slobodno mozes na svadbu ;-)

38+6

• Marti8
    22. Srpanj 2018. 10:32

Nova sreca

Drage moje triba mi vasa pomoć.Ovako dobila sam menzis 7 dana ranije.a idući mj krecem sa inekcijama.Dali triba mirovati tokom bockanja sa inekcijama? jer imam svadbu u slavoniji od sestre mi se mali zeni.a spada me u to vrijeme da se bockam.taman cu dobiti kad dodjem tamo.menzis mi urania pa sad sve poremetia pa neznam jel tribam mirovati da neidem na svadbu.molim vas savjet jer neznan sta da radim

Netreba mirovati za vrijeme hormonske stimulacije,ja sam svaki put normalno radila i cak se i na poslu bockala..A posao mi nije  sjedeci,nego stojim cijeli dan..Jedino sam iza svakog transfera bila tj od punkcije bila 10ak dana doma.

• Rayna
    22. Srpanj 2018. 10:34

Otišao je muž kupiti test, neki 55 kn i moze ranije otkriti 5 dana ranije. Čekam da me potjera pi pi pa cu napraviti. Ali boli me glava od nervoze

• Cvjetic
    22. Srpanj 2018. 10:41

Rayna

Otišao je muž kupiti test, neki 55 kn i moze ranije otkriti 5 dana ranije. Čekam da me potjera pi pi pa cu napraviti. Ali boli me glava od nervoze

Sretno,javi😘
    Evo mene sa punkcije,25js je bilo,sad je sve u Bozjim rukama☺

Beba
    22. Srpanj 2018. 10:51

Cvjetic

Rayna

Sretno,javi😘

Dobro da su ovaj put dali blažu stimulaciju😁,vow,nema šanse da ne bude sa tolikim stanicama,sretno!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Rayna
    22. Srpanj 2018. 10:52

Test je pokazao -.
    Danas je 10 dan od transfera, mozda jos ima neke nade ali mislim da nista ni ovaj puta. Imala sam grčeve i rezanja dole u petak, pojavilo se smeđe ali jako malo, u biti tu sam sam se najvise ponadala. ovaj test je rano proricanje trudnoće ali nije bila prva mokraća..mozda zato. Ali mislim da bi svakako pokazao crticu da ima bete 😌 

• Cvjetic
    22. Srpanj 2018. 10:54

Rayna

Test je pokazao -.
    Danas je 10 dan od transfera, mozda jos ima neke nade ali mislim da nista ni ovaj puta. Imala sam grčeve i rezanja dole u petak, pojavilo se smeđe ali jako malo, u biti tu sam sam se najvise ponadala. ovaj test je rano proricanje trudnoće ali nije bila prva mokraća..mozda zato. Ali mislim da bi svakako pokazao crticu da ima bete 😌

Ne odustaj jos,mozda je jos rano.odi vadit za 2-3 betu.nadam se da je test pogrijesio

4 sreća
    22. Srpanj 2018. 10:54

Hvala vam cure moje.Panika me je bila uhvatila jer nisam znala dal smim.Hvala jos jednom od💖

• Cvjetic
    22. Srpanj 2018. 10:56

Beba

Cvjetic

Rayna

Sretno,javi😘

Dobro da su ovaj put dali blažu stimulaciju😁,vow,nema šanse da ne bude sa tolikim stanicama,sretno!

Da,blaza stimulacija😁
    Nadam se da ce bit sta,u petak cu sve znat do onda samo odmor

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI