Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Radost81
    20. Srpanj 2018. 12:15

da.da

Jutro cureee, stigao nalaz i ja sam ostala u soku. Znaci u pon na 12 dan nakon transfera beta je bila 534.3 a jucer, 15dan nakon transfera je 3337 sta je moguce da se toliko povecala? ? Jooooj presretna sam i neeeemogu vjerovat hahahahahha

Evo ima nas jos u pozitivnom šoku, stigla upravo  i meni nova beta, isto veliko povecanje. 12 dt bila je 790 a danas 14 iznosi 2105. ❤

Beba
    20. Srpanj 2018. 12:19

Radost čestitke na beti, Perla žao mi je ,ali kao šta i Radost kaže ovo je tvoj put,svaki dan si sve bliže cilju iako se nekad ne čini tako.
    Kengurice iskreno se nadam da je prerano ,jer nismo svi isti,možda je manja beta,a ako nije ovaj put,bit će ,vjeruj.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Radost81
    20. Srpanj 2018. 12:27

Beba

Radost čestitke na beti, Perla žao mi je ,ali kao šta i Radost kaže ovo je tvoj put,svaki dan si sve bliže cilju iako se nekad ne čini tako.
    Kengurice iskreno se nadam da je prerano ,jer nismo svi isti,možda je manja beta,a ako nije ovaj put,bit će ,vjeruj.

😘❤

• Kengurica
    20. Srpanj 2018. 13:03

Cure hvala svima na motivirajucim rijecima. Ma vec sam pomalo otpisala pa ako bude lijepa vijest super, ako ne bit ce jednom sunce mu zarko :)

• perla
    20. Srpanj 2018. 13:54

Znate li možda što bi bilo dobro uzimati ptipr postupka,od dodataka prehrani za poboljšanje kvalitete jajnih stanica.Guglam svašta.Ima li koja da je dobila upute baš od mpovca? Folnu ,cink i prenatalne uzimam već mjesecima.

• perla
    20. Srpanj 2018. 13:55

perla

Znate li možda što bi bilo dobro uzimati ptipr postupka,od dodataka prehrani za poboljšanje kvalitete jajnih stanica.Guglam svašta.Ima li koja da je dobila upute baš od mpovca? Folnu ,cink i prenatalne uzimam već mjesecima.

Prije postupka.

• perla
    20. Srpanj 2018. 13:57

Kengurica

Cure hvala svima na motivirajucim rijecima. Ma vec sam pomalo otpisala pa ako bude lijepa vijest super, ako ne bit ce jednom sunce mu zarko :)

Držim palčeve za utorak!

• Marti8
    20. Srpanj 2018. 13:58

Kengurice,za betu ja sam se na Vuku javila sestrama,a one su me onda slale dolje na vadenje krvi..

4 sreća
    20. Srpanj 2018. 13:58

da.da

Jutro cureee, stigao nalaz i ja sam ostala u soku. Znaci u pon na 12 dan nakon transfera beta je bila 534.3 a jucer, 15dan nakon transfera je 3337 sta je moguce da se toliko povecala? ? Jooooj presretna sam i neeeemogu vjerovat hahahahahha

Draga jesi ti u istom labaratoriju vadila

• da.da
    20. Srpanj 2018. 15:12

Nova sreca

da.da

Draga jesi ti u istom labaratoriju vadila

Da :D i bila sam na uzv i vidi se ljepa gestacijska vrecica i sjenica iz koje bi se do kraja sljedeceg tjedna trebao vidit embrij

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.