Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gonal
    22. Srpanj 2018. 16:56

Ja sam jucer iz neke znatizelje isla napravit jos jedan test gravignost mini test od 15 kn i crtica je jedva vidljiva doslovno za pod mikroskop i uhvatila me neka panika. 
    Veceras u 19 h idem k svojoj dr da me pregleda da vidimo sto se dogadja jer imam bolove non stop al mozda sam se i prehladila pa me boli sve.
    Nadam se da ce sve bit ok.
    Od simptoma imam neke male mucnine kroz dan i standard cicke bole al ne prejako. Al zato su zile vidljive iz aviona😂

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Kengurica
    22. Srpanj 2018. 17:49

Rayna 6 mj, al kad mi je krenula brojati doktorica to i malo manje ispadne. Na Vuku ti je prirodni s klomifenom sto je isto super jer eto ja na klomifenu dobila 2 stanice, netko dobije i vise. 

• da.da
    22. Srpanj 2018. 18:22

Gonal

Ja sam jucer iz neke znatizelje isla napravit jos jedan test gravignost mini test od 15 kn i crtica je jedva vidljiva doslovno za pod mikroskop i uhvatila me neka panika.
    Veceras u 19 h idem k svojoj dr da me pregleda da vidimo sto se dogadja jer imam bolove non stop al mozda sam se i prehladila pa me boli sve.
    Nadam se da ce sve bit ok.
    Od simptoma imam neke male mucnine kroz dan i standard cicke bole al ne prejako. Al zato su zile vidljive iz aviona😂

Ma jednom kad uhvatis pravu crtu treba odustat od testova... Ja sam neki dan bila privatno na uzv di se vidila samo gestacijska i ta dr glasi kao najbolja u nasoj blizoj okolici i malo je brutalna... Njene rijeci su ovo : dali ce se unutar gestacijske nesto razviti ili ne na to apsolutno ne moze niko od nas utjecati. Treba naci strpljenja i napuniti tih 6 tjedana u miru i blagostanju i sta nam bog da... Na to sam joj ja rekla onako u cudu pa beta mi je jako visoka to je valjda neki dobar znak... A kaze ona meni: al svejedno ja unutra jos nista osim gestacijske ne vidim jer je prerano... Malo me bacila u depru, tako da od tog dana pregledavam sve tipove djecijih kolica koje internet nudi jer me to smiruje i puni pozitivom

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

Beba
    22. Srpanj 2018. 18:28

Ja nakon bete nisam radila nikakve testove,nisam htjela ni na uzv ,jer ako je u svijetu normalno da se prvi uzv napravi sa 12 tjedana onda mogu i ja čekat 7,a tu samo Bog može pomoći da sve bude ok,nikakav doktor. Vjerujem da će svima nama bit sve ok ,moramo bit pozitivne da bebe lijepo rastu.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Rayna
    22. Srpanj 2018. 18:55

Kengurica

Rayna 6 mj, al kad mi je krenula brojati doktorica to i malo manje ispadne. Na Vuku ti je prirodni s klomifenom sto je isto super jer eto ja na klomifenu dobila 2 stanice, netko dobije i vise.

Ja sam isto na klomifenima dobila 2 stanice, ali ja sam pila onaj od 50mg. upoznala sam curu u 5 mjesecu koja je pila jaci klomifen i imala 6 stanica.
    Uffff... Puno je 6 mjeseci,zvuci kao cijela vječnost. 
    Ma ja sam u banani totalnoj, očekivala sam ipak od IVF-a da ce biti pozitivno.. Jer ni nije toliko los spermiogram s obzirom kakve smo parove upoznali gore na Vuku. Ali eto, nije nam ni sada suđeno 😌
    Meni je koma ali muzu jos gore...vidim mu u ocima tugu. 

• Rayna
    22. Srpanj 2018. 19:00

marti8

Rayna

A ništa, tješit cu se da nije prva mokraća bila vec treća od jutros i da je mozda kasnija implantacija bila. Pa do srijede tako…
    jeli zna tko koliki razmak mora biti između stimuliranog i stimuliranig na Vuku?

Meni je izmedu dva stimuliranana proslo sest mj ali sam izmedu imala i jedan fet. Mislim da je preporuka od pune stimulacije 2-4 ciklusa,najbolje sa dr dogovoriti..

Hvala. Mislim da Kengurica dobro kaže, mozda na prirodni odem sto prije moguće ako se dugo ceka od stimuliranog do stimuliranog. Jer ja nemam ni jednog smrznutog embrija. Od 6 samo je jedan dosao do blastice i očito neuspjesno. 
    Koliko si imala stimuliranih? Imas li pozitivnog ishoda?

• Marti8
    22. Srpanj 2018. 19:11

Rayna

marti8

Rayna

A ništa, tješit cu se da nije prva mokraća bila vec treća od jutros i da je mozda kasnija implantacija bila. Pa do srijede tako…
    jeli zna tko koliki razmak mora biti između stimuliranog i stimuliranig na Vuku?

Meni je izmedu dva stimuliranana proslo sest mj ali sam izmedu imala i jedan fet. Mislim da je preporuka od pune stimulacije 2-4 ciklusa,najbolje sa dr dogovoriti..

Hvala. Mislim da Kengurica dobro kaže, mozda na prirodni odem sto prije moguće ako se dugo ceka od stimuliranog do stimuliranog. Jer ja nemam ni jednog smrznutog embrija. Od 6 samo je jedan dosao do blastice i očito neuspjesno.
    Koliko si imala 

Rayna

marti8

Rayna

Koliko si imala stimuliranih? Imas li pozitivnog ishoda?

Pa sigurno bi i ja slozila takvu kombinaciju sa prirodnim izmedu ako nema smrznutih.Sve mi jedva cekamo taj plusic :) Ja sam imala dva stimulirana. Taj drugi je zavrsio sa plusicem. I sad ocekujemo krajem godine pojacanje :)

• da.da
    22. Srpanj 2018. 19:20

Beba

Ja nakon bete nisam radila nikakve testove,nisam htjela ni na uzv ,jer ako je u svijetu normalno da se prvi uzv napravi sa 12 tjedana onda mogu i ja čekat 7,a tu samo Bog može pomoći da sve bude ok,nikakav doktor. Vjerujem da će svima nama bit sve ok ,moramo bit pozitivne da bebe lijepo rastu.

Upravo tako... Razumjem i sve cura a i sebe da smo jako nestrpljive pogotovo jer smo prosle sve i svasta ali nema nam druge.... Udri brigu na veselje i pokusat ispunit dane do prvog pravog uzv 

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Gonal
    22. Srpanj 2018. 19:52

Obavila uzv. Vidi se gestacijska i unutra crna tockica. Ujutro moram ic vadit betu i urin napravit. Kaze da nezna zasto me boli. Nista konkretno mi nije rekla.. sto Bog da bit ce😊

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• flowernoor
    22. Srpanj 2018. 20:55

hvala ti puno što si se javila. Tjedan mi je bio ludnica, sezona je na vrhuncu pa ne znam gdje udaram, tek sam sad uspjela malo slobodnog vremena uloviti pa sam vidila da si mi odgovorila. Ja sam prvo mislila u KBC Split ali nisam čula baš nešto puno pozitivnih komentara, mislila sam i u Cito i to mi je do zadnjeg dana bila opcija ali mi je prijateljica u međuvremenu radila IVF u Šparca i uspjelo joj je od prve. Tako su razmjenjujući iskustva još dvije moje poznanice odlučile se za Šparca. Jedna je trudna već 3 mjeseca jedna me neki dan zvala da je trudna i da su blizanci (2 blastice su joj vraćene). Ništa to ne znači ali me itekako ohrabruje kad čujem tako pozitivne priče!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.