Ma hvala ti puno na odgovoru,ja sam sad bila u Ri ,i svaki put izlazila iz ordinacije sa 100 upitnika u glavi.Za ljekove su mi govorili dan po dan,a kako sam ih sama kupovala to mi je bilo dodatno stres jer ih moraš naručiti pa oće stići neće stići.Tako da baš mislim javiti se u Betu i probati tamo,ja i ovako sve plaćam .
Normalno da ti ni ovdje ne bude jasno jer će ti reći milijun informacija ali sve možeš pitati i sve će ti odgovoriti.
Što se tiče lijekova, imaju ljekarnu s kojom surađuju i oni vode brigu oko toga kada ćeš što kupiti da slučajno ne nestane i odmah te upozore kada moraš što kupiti, sve ti piše po redoslijedu kada će biti, koliko će koštati i što ćeš sve uzimati ili ako doktorica ne zna kako ćeš reagirati, kaže ti unaprijed ako ćeš morati još nešto uzimati i zapiše unaprijed pod pretpostavku pa se onda vidi kako teče proces dalje i tako ti oni sve objašnjavaju redom...
Cao cure,u nedjelju imam punkciju,posto ih je jako puno dogovor je bio da ide sve na zamrzavanje da ne dode do hipera.malo sam tuzna zbog toga ali mozda bolje odgodit da ne dode do nepotrebnog😖
Ahaa..ok,vec sam mislila da je dolje kod nas nesto drugacije..al super..pa onda draga sad samo odmor i pozitiva 😊
Meni su ti curke tu rekle da moram bit pozitivna pa se trudim biti haha😂
I ja se trudim haha bar dok mi ne dode m. Onda je opet par dana negative al brzo se to promijeni. Nema nam druge nego strpljivo cekat.
Tako je😊😊😊😘😘😘
Cvjerić- to je često tako, da se izbjegnu nepotrebne komplikacije. Brzo će se to smiriti pa FET za mjesec dana. ☺

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cvjerić- to je često tako, da se izbjegnu nepotrebne komplikacije. Brzo će se to smiriti pa FET za mjesec dana. ☺
Ma tek 9mj jer idu u 8. na go
Cao cure,u nedjelju imam punkciju,posto ih je jako puno dogovor je bio da ide sve na zamrzavanje da ne dode do hipera.malo sam tuzna zbog toga ali mozda bolje odgodit da ne dode do nepotrebnog😖
Ja sam ti primjer odgodjenog transfera zbog hipera i u pauzi cekanja Fet-a priroda odradila svoje. Samo opusteno, cuda se dogadjaju😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Ja sam ti primjer odgodjenog transfera zbog hipera i u pauzi cekanja Fet-a priroda odradila svoje. Samo opusteno, cuda se dogadjaju😊
❤
Pozdrav djevojke!
Imam jednu obavijest za sve vas koje ulazite u nove mpo postupke preko HZZO ona D1 uputnica vise ne vrijedi godinu dana.. Za svaki novi postupak morate kod svog soc.gin. uzeti novu D1 uputnicu.Bez toga vas ne primaju u novi postupak. Neznam dali je vec netko stavio ovu obavijest..

Marti, cula sam da su to nekome rekli na Vuk Vrhovcu. Da li si od tamo saznala?

Da,na Vuk Vrhovcu..to je neki novi zakon od 15.06 mislim..ali su nedavno dobili obavijest..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji