Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    20. Srpanj 2018. 08:16

Pozdrav djevojke... nisam se javljala neko vrijeme... mi cekamo novi postupak u 11 mj... ali vas citam redovno i veselim se svakoj vasoj beti kao da je moja... cestitam vam svima i drzim 🤞🤞🤞da sve prođe dobro 😊
    Meni evo kasni vec 6 dana.. simptoma i naznake da ce doci  nikakve... tu i tamo neki grc dolje i mislim evo sad ce i nista.. samo povremeno bijeli iscjedak... radila sam jucer test ali naravno nista.. iako se nisam ni nadala jer mi je doktor rekao da je folikul ode u propadanje.. na 16dc sam imala tako cudnu sluz kakvu nikad nisam imala... i sad neznam sto bi mislila.. dali se kojoj dogodilo tako sta? Znaci ovo bi mi trebala biti 2 M nakon pikanja hormonima i punkcije te neuspjelog transfera.. 

• Wonderland19
    20. Srpanj 2018. 08:31

Ja bila 19.06 nosila novu d1 uputnicu, nisu mi nista rekli...

• da.da
    20. Srpanj 2018. 10:15

Jutro cureee, stigao nalaz i ja sam ostala u soku. Znaci u pon na 12 dan nakon transfera beta je bila 534.3 a jucer, 15dan nakon transfera je 3337 sta je moguce da se toliko povecala? ? Jooooj presretna sam i neeeemogu vjerovat hahahahahha

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Kengurica
    20. Srpanj 2018. 10:17

Da.da bas prekrasno.
    Cure kak se na Vuku vadi beta? Di se javljam i u koje doba s onom internom uputnicom?

• perla
    20. Srpanj 2018. 10:41

Ja danas pravo dobila m nakon 4 dana brljavljenja.ništa, opet ispočetka.

• Kengurica
    20. Srpanj 2018. 11:03

Perla bas mi je zao. Meni je i 10dnt bio minus pa smo u istom košu. :(

• perla
    20. Srpanj 2018. 11:14

Kengurica

Perla bas mi je zao. Meni je i 10dnt bio minus pa smo u istom košu. :(

Ja ga nisam ni radila, ali mislim da ti je 10 dan rano .Kad vadiš betu?

• Kengurica
    20. Srpanj 2018. 11:26

U utorak. U teoriji moze biti prerano, po onome sta sam citala mislim da bi makar sjenu trebao pokazati. Plus cice ispuhane. Jos postoji tracak nade, ali samo tracak.

• Radost81
    20. Srpanj 2018. 12:02

perla

Ja danas pravo dobila m nakon 4 dana brljavljenja.ništa, opet ispočetka.

🙁😥 žao mi je, vjerujem da ti je teško ali ja nekako sebi nakon svojih neuspjeha uvijek kažem; ovaj korak sam očito morala preći i idem dalje. Čuvaj se i u nove pobjede!

Vaki
    20. Srpanj 2018. 12:05

Uh, cure! Perla- baš mi je žao. Kengurice, nemoj raditi testove prije 12-tog dana jer ćeš se samo nervirati. Ipak je trodnevna mrva u pitanju, a njima treba malo dulje...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.