Pozdrav djevojke... nisam se javljala neko vrijeme... mi cekamo novi postupak u 11 mj... ali vas citam redovno i veselim se svakoj vasoj beti kao da je moja... cestitam vam svima i drzim 🤞🤞🤞da sve prođe dobro 😊
Meni evo kasni vec 6 dana.. simptoma i naznake da ce doci nikakve... tu i tamo neki grc dolje i mislim evo sad ce i nista.. samo povremeno bijeli iscjedak... radila sam jucer test ali naravno nista.. iako se nisam ni nadala jer mi je doktor rekao da je folikul ode u propadanje.. na 16dc sam imala tako cudnu sluz kakvu nikad nisam imala... i sad neznam sto bi mislila.. dali se kojoj dogodilo tako sta? Znaci ovo bi mi trebala biti 2 M nakon pikanja hormonima i punkcije te neuspjelog transfera..
Jutro cureee, stigao nalaz i ja sam ostala u soku. Znaci u pon na 12 dan nakon transfera beta je bila 534.3 a jucer, 15dan nakon transfera je 3337 sta je moguce da se toliko povecala? ? Jooooj presretna sam i neeeemogu vjerovat hahahahahha
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Da.da bas prekrasno.
Cure kak se na Vuku vadi beta? Di se javljam i u koje doba s onom internom uputnicom?
Ja danas pravo dobila m nakon 4 dana brljavljenja.ništa, opet ispočetka.
Perla bas mi je zao. Meni je i 10dnt bio minus pa smo u istom košu. :(
Perla bas mi je zao. Meni je i 10dnt bio minus pa smo u istom košu. :(
Ja ga nisam ni radila, ali mislim da ti je 10 dan rano .Kad vadiš betu?
U utorak. U teoriji moze biti prerano, po onome sta sam citala mislim da bi makar sjenu trebao pokazati. Plus cice ispuhane. Jos postoji tracak nade, ali samo tracak.
Ja danas pravo dobila m nakon 4 dana brljavljenja.ništa, opet ispočetka.
🙁😥 žao mi je, vjerujem da ti je teško ali ja nekako sebi nakon svojih neuspjeha uvijek kažem; ovaj korak sam očito morala preći i idem dalje. Čuvaj se i u nove pobjede!
Uh, cure! Perla- baš mi je žao. Kengurice, nemoj raditi testove prije 12-tog dana jer ćeš se samo nervirati. Ipak je trodnevna mrva u pitanju, a njima treba malo dulje...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji