Jutro cureee, stigao nalaz i ja sam ostala u soku. Znaci u pon na 12 dan nakon transfera beta je bila 534.3 a jucer, 15dan nakon transfera je 3337 sta je moguce da se toliko povecala? ? Jooooj presretna sam i neeeemogu vjerovat hahahahahha
Draga jesi ti u istom labaratoriju vadila
Da :D i bila sam na uzv i vidi se ljepa gestacijska vrecica i sjenica iz koje bi se do kraja sljedeceg tjedna trebao vidit embrij
Već si bila na uzv? Koji si tjedan? Super ti je to
url=https://lilypie.com]
DANTE
Curke, dugo se nisam javljala... Vidim da tu ima jako lijepih vijesti tako da čestitam svima koji su uspijeli a mi ostali idemo u nove pobjede :)
Mi smo sad imali FET I nije nam upalio ni ovaj put tako da smo opet na početku no što je tu je... Zanima me, znate li kakvo je stanje sa listama čekanja, gdje se naručiti? Kod škvorca sam bila ali tamo se sad čeka najranije do 11 mj ako se ne varam, znate li kako ostale bolnice stoje, koje su vaše preporuke?
Jutro cureee, stigao nalaz i ja sam ostala u soku. Znaci u pon na 12 dan nakon transfera beta je bila 534.3 a jucer, 15dan nakon transfera je 3337 sta je moguce da se toliko povecala? ? Jooooj presretna sam i neeeemogu vjerovat hahahahahha
Draga jesi ti u istom labaratoriju vadila
Da :D i bila sam na uzv i vidi se ljepa gestacijska vrecica i sjenica iz koje bi se do kraja sljedeceg tjedna trebao vidit embrij
5 tjedana i 2 dana
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
5 tjedana i 2 dana
Koji dan si ti imala tocno transfer,kako ti racuna trudnocu od prvog dana zadnjeg ciklusa ili se racuna od ovulacije?
Cure, danas mi je 9 dan nakon transfera i primijetila sam smeđi iscjedak nocas, predvečer sam imala ko neka rezuckanja u maternici par puta i proslo. na transferu sam imala blastocistu.
jel imao tko smeđe?
Cure, danas mi je 9 dan nakon transfera i primijetila sam smeđi iscjedak nocas, predvečer sam imala ko neka rezuckanja u maternici par puta i proslo. na transferu sam imala blastocistu.
jel imao tko smeđe?
Ja,ali ja imam uvjek prije nego dobijem.Tako da nisam mjerodavna.
jel imao tko smeđe?
Imala je BackinBlack i pozitivan test
url=https://lilypie.com]
DANTE
5 tjedana i 2 dana
Koji dan si ti imala tocno transfer,kako ti racuna trudnocu od prvog dana zadnjeg ciklusa ili se racuna od ovulacije?
Uvijek se razuna od prvog dana zadnjeg ciklusa... Transfer sam imala na 22dan ciklusa
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
jel imao tko smeđe?
Imala sam ja, i sad sam 7+1 tako da drzim fige ;-)
38+6
5 tjedana i 2 dana
Uvijek se razuna od prvog dana zadnjeg ciklusa… Transfer sam imala na 22dan ciklusa
da.da nas dvije smo dan razlike u trudnoci. Meni je danas 5+2. U srijedu idem na prvi uzv, jedva cekam😊
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji