Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    20. Srpanj 2018. 15:17

da.da

Nova sreca

da.da

Jutro cureee, stigao nalaz i ja sam ostala u soku. Znaci u pon na 12 dan nakon transfera beta je bila 534.3 a jucer, 15dan nakon transfera je 3337 sta je moguce da se toliko povecala? ? Jooooj presretna sam i neeeemogu vjerovat hahahahahha

Draga jesi ti u istom labaratoriju vadila

Da :D i bila sam na uzv i vidi se ljepa gestacijska vrecica i sjenica iz koje bi se do kraja sljedeceg tjedna trebao vidit embrij

Već si bila na uzv? Koji si tjedan? Super ti je to

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Ema1987
    20. Srpanj 2018. 15:52

Curke, dugo se nisam javljala... Vidim da tu ima jako lijepih vijesti tako da čestitam svima koji su uspijeli a mi ostali idemo u nove pobjede :)
     Mi smo sad imali FET I nije nam upalio ni ovaj put tako da smo opet na početku no što je tu je... Zanima me, znate li kakvo je stanje sa listama čekanja, gdje se naručiti? Kod škvorca sam bila ali tamo se sad čeka najranije do 11 mj ako se ne varam, znate li kako ostale bolnice stoje, koje su vaše preporuke? 

• da.da
    20. Srpanj 2018. 17:09

Beba

da.da

Nova sreca

da.da

Jutro cureee, stigao nalaz i ja sam ostala u soku. Znaci u pon na 12 dan nakon transfera beta je bila 534.3 a jucer, 15dan nakon transfera je 3337 sta je moguce da se toliko povecala? ? Jooooj presretna sam i neeeemogu vjerovat hahahahahha

Draga jesi ti u istom labaratoriju vadila

Da :D i bila sam na uzv i vidi se ljepa gestacijska vrecica i sjenica iz koje bi se do kraja sljedeceg tjedna trebao vidit embrij

5 tjedana i 2 dana

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• Radost81
    20. Srpanj 2018. 21:05

da.da

5 tjedana i 2 dana

Koji dan si ti imala tocno transfer,kako ti racuna trudnocu od prvog dana zadnjeg ciklusa ili se racuna od ovulacije?

• Rayna
    21. Srpanj 2018. 03:21

Cure, danas mi je 9 dan nakon transfera i primijetila sam smeđi iscjedak nocas, predvečer sam imala ko neka rezuckanja u maternici par puta i proslo. na transferu sam imala blastocistu. 
    jel imao tko smeđe?

• perla
    21. Srpanj 2018. 08:33

Rayna

Cure, danas mi je 9 dan nakon transfera i primijetila sam smeđi iscjedak nocas, predvečer sam imala ko neka rezuckanja u maternici par puta i proslo. na transferu sam imala blastocistu.
    jel imao tko smeđe?

Ja,ali ja imam uvjek prije nego dobijem.Tako da nisam mjerodavna.

Beba
    21. Srpanj 2018. 08:51

Rayna

jel imao tko smeđe?

Imala je BackinBlack i pozitivan test

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• da.da
    21. Srpanj 2018. 09:37

Radost81

da.da

5 tjedana i 2 dana

Koji dan si ti imala tocno transfer,kako ti racuna trudnocu od prvog dana zadnjeg ciklusa ili se racuna od ovulacije?

Uvijek se razuna od prvog dana zadnjeg ciklusa... Transfer sam imala na 22dan ciklusa

Prvi stimulirani 3mj2018
    27 jajnih stanica
    Hospitalizacija radi hipera
    5 oplodenih
    Samo 1 blastica
    Fet 22.dan ciklusa
    5dnt 🍼
    Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
    9 1tt otkucaji 2 srceka💕
    15tt dva pisulinca

• BackInBlack
    21. Srpanj 2018. 14:04

Rayna

jel imao tko smeđe?

Imala sam ja, i sad sam 7+1 tako da drzim fige ;-)

38+6

• Gonal
    21. Srpanj 2018. 14:39

da.da

Radost81

da.da

5 tjedana i 2 dana

Uvijek se razuna od prvog dana zadnjeg ciklusa… Transfer sam imala na 22dan ciklusa

da.da nas dvije smo dan razlike u trudnoci. Meni je danas 5+2. U srijedu idem na prvi uzv, jedva cekam😊

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.