Test je pokazao -.
Danas je 10 dan od transfera, mozda jos ima neke nade ali mislim da nista ni ovaj puta. Imala sam grčeve i rezanja dole u petak, pojavilo se smeđe ali jako malo, u biti tu sam sam se najvise ponadala. ovaj test je rano proricanje trudnoće ali nije bila prva mokraća..mozda zato. Ali mislim da bi svakako pokazao crticu da ima bete 😌
Vidi kolika mu je osjetljivost. Ako je veća od 25 i nije prva mokraća možda zato je pokazao -
url=https://lilypie.com]
DANTE
Mozete li mi reći koliko dana nakon prestanka uzimanja utrogestana vam je dolazila M? Zadnje sam stavila u pet ujutro i jos ne dolazi..prva neuspjesna inseminacija je u pitanju..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Test je pokazao -.
Danas je 10 dan od transfera, mozda jos ima neke nade ali mislim da nista ni ovaj puta. Imala sam grčeve i rezanja dole u petak, pojavilo se smeđe ali jako malo, u biti tu sam sam se najvise ponadala. ovaj test je rano proricanje trudnoće ali nije bila prva mokraća..mozda zato. Ali mislim da bi svakako pokazao crticu da ima bete 😌
Vidi kolika mu je osjetljivost. Ako je veća od 25 i nije prva mokraća možda zato je pokazao -
Bas sad tražila i čitala i na kutiji i u uputama i nepise osjetljivost. Zove se Mavy Intimplus. Relativno je skup. evo i sad curi dole smeđe i jos pokusamo sa utrogestonima. Zbunjena sam i nista drugo.... Koliko sam samo čitala foruma i dosla do zaključka da je iscjedak dobar znak i grčevi ( ok, ja ih nemam vise ) ali smeđe i dalje da. Neznam...
Mozete li mi reći koliko dana nakon prestanka uzimanja utrogestana vam je dolazila M? Zadnje sam stavila u pet ujutro i jos ne dolazi..prva neuspjesna inseminacija je u pitanju..
Meni je dosla na točan dan nakon neuspjele inseminacije.
Test je pokazao -.
Bas sad tražila i čitala i na kutiji i u uputama i nepise osjetljivost. Zove se Mavy Intimplus. Relativno je skup. evo i sad curi dole smeđe i jos pokusamo sa utrogestonima. Zbunjena sam i nista drugo…. Koliko sam samo čitala foruma i dosla do zaključka da je iscjedak dobar znak i grčevi ( ok, ja ih nemam vise ) ali smeđe i dalje da. Neznam…
Meni je taj intim plus mvy ili kako vec pokazao takvu crtu da je mikroskop ju jedino mogao vidjet dok je npr neki konkurentski reagira i prije nego se napunio
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Test je pokazao -.
Bas sad tražila i čitala i na kutiji i u uputama i nepise osjetljivost. Zove se Mavy Intimplus. Relativno je skup. evo i sad curi dole smeđe i jos pokusamo sa utrogestonima. Zbunjena sam i nista drugo…. Koliko sam samo čitala foruma i dosla do zaključka da je iscjedak dobar znak i grčevi ( ok, ja ih nemam vise ) ali smeđe i dalje da. Neznam…
Meni je taj intim plus mvy ili kako vec pokazao takvu crtu da je mikroskop ju jedino mogao vidjet dok je npr neki konkurentski reagira i prije nego se napunio
Tako je i meni bila razlika,onaj Mullerov skoro nevidljivu crticu a osjetljivost 25,onaj iz Bipe osjetljivost 20 jasnu crtu ,sve isti dan
DANTE
Da da,kako si ti,kad imaš uzv u Ri? Ja sam danas 7+1 iu uzv u utorak,imam blage mučnine,niš strašno za sad,ali počinjem bit napeta zbog uzv
DANTE
A ništa, tješit cu se da nije prva mokraća bila vec treća od jutros i da je mozda kasnija implantacija bila. Pa do srijede tako...
jeli zna tko koliki razmak mora biti između stimuliranog i stimuliranig na Vuku?
Da da,kako si ti,kad imaš uzv u Ri? Ja sam danas 7+1 iu uzv u utorak,imam blage mučnine,niš strašno za sad,ali počinjem bit napeta zbog uzv
Super sam, od simptoma samo cicke i to ne jako i malo bockanje dole... Ujutro znam imat neku glupu mucninu i kad pojedem... Sljedeci tjedan kad izvadim betu ponovo moram ih zvati... Jako jako sam nestrpljiva i trta me...
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
A ništa, tješit cu se da nije prva mokraća bila vec treća od jutros i da je mozda kasnija implantacija bila. Pa do srijede tako…
jeli zna tko koliki razmak mora biti između stimuliranog i stimuliranig na Vuku?
Meni je izmedu dva stimuliranana proslo sest mj ali sam izmedu imala i jedan fet. Mislim da je preporuka od pune stimulacije 2-4 ciklusa,najbolje sa dr dogovoriti..
Sortiraj odgovore
Najstariji