Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    18. Lipanj 2018. 06:17

Hvala na odgovoru,xali znate hoce li oni tražiti svoje nalaze ili ce priznati moje  koji nisu stariji od 6mj?

• Cvjetic
    18. Lipanj 2018. 06:43

Grizli

No dosla vas pitat… Sad se uplasila ko nikad. Dakle imam osjecaj da je sav onaj crinone gel sto sam ga stavljala upravo izasao u grudi bijeloj. Oprostite na opisu al bas sam se zgrozila. Jel i vama tako bilo. Ima osjecaj da zbog toga još nisam niti dobila. Uzasno

Tako je i meni jednom izasno,ne brini☺

Beba
    18. Lipanj 2018. 07:43

Grizli

Beba ne brini. Kad ides na ET? Citala sam neka istrazivanja da odnos izmedju punkcije i ET pospjesuje zadebljanje endometrija i povecava uspjesnost implantacije. Pa eto mozes i to isprobat 😉. dobro da si mi rekla da si i ti imala tih situacija sa cirnoe je vec sam pomislila da sam mozda krivo ga stavljala.

Idem sutra ,nadam se da se oplodila.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

darliv
    18. Lipanj 2018. 08:58

Mala_martina1990

Hvala na odgovoru,xali znate hoce li oni tražiti svoje nalaze ili ce priznati moje koji nisu stariji od 6mj?

Primaju tvoje nalaze, ne zahtjevaju svoje.. 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Cvjetic
    18. Lipanj 2018. 09:39

Beba

Grizli

Beba ne brini. Kad ides na ET? Citala sam neka istrazivanja da odnos izmedju punkcije i ET pospjesuje zadebljanje endometrija i povecava uspjesnost implantacije. Pa eto mozes i to isprobat 😉. dobro da si mi rekla da si i ti imala tih situacija sa cirnoe je vec sam pomislila da sam mozda krivo ga stavljala.

Idem sutra ,nadam se da se oplodila.

Sretno..

• Gonal
    18. Lipanj 2018. 10:13

Djevojke moje, evo da vam se malo i ja javim. Redovito vas pratim i zelim srecu cekalicama i curkama trudnicama.
    Bila sam na kontroli nakon hiper, sve je ok. Sve se smirilo, ostala mi je jedino jedna cista na desnom jajniku. Ovaj ciklus necemo u fet jer mi je dr na godisnjem i sacekat cemo sljedeci da se sve jos lijepo ocisti i dode u normalu. Tako da nas fet ceka u 7 mj☺

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Grizli
    18. Lipanj 2018. 10:28

Beba sretno onda sutra! Baš bi volila da ti ovaj put bude sve super. 
    Gonal bas sam si mislila kako si. Ajde samo kad si bolje i kad si se oporavila. Drzim fige onda za 7 mj da uspije FET! Sad malo odmora. 
    Eto meni stigla M, i krecemo u novi ciklus. Javila se humanoj da mi daju termin za folikulometriju. Imam malo jace bolove nego inace, pretpostavljam da je to normalno. Upravo se osjecam kako je Beba jednom napisala ko da sam ovisna od ivf postala samo kad se nesto dogadja ova stagncija ubija psihu.

• Mala_martina1990
    18. Lipanj 2018. 10:35

darliv

Mala_martina1990

Hvala na odgovoru,xali znate hoce li oni tražiti svoje nalaze ili ce priznati moje koji nisu stariji od 6mj?

Primaju tvoje nalaze, ne zahtjevaju svoje..

Hvalaa 😘

_lily_0
    18. Lipanj 2018. 10:55

Du1988 kako je prosao pregled?

Beba
    18. Lipanj 2018. 11:01

Hvala vam cure,bilo bi divno da krenu plusići,ovaj put mi je sve drugačije,tražila sam onu injekciju voltaren pa punkcija uopće nije bila bolna,niti kasnije nije bilo grčeva,kao da ništa nije bilo,ali sam više krvarila a sad me još uvijek guza boli od injekcije😀. Ko će meni ugodit.Najgore je čekanje i da se nešto dogodi samo od sebe,ovako kad sam u postupku imam osjećaj da sam bliže cilju jer radim nešto konkretno.
    Nadam se Grizli da će i tebi ovaj put bit dobitni.
    Gonal sretno sa fetom u 7.mj!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.