Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nana216
    16. Lipanj 2018. 14:15

Pozdrav curke ...18.5 sam imala fet...vracene dvije blastociste.....19 dan od transfera prvi uzv i vidljive su bile samo dvije male gestacijske vrecice...po zadnjoj m tada sam bila 4+3....dan prije uzv sam imala malo krvi na dnevnom i na uzv nije vidljivo bilo otkud..i od tad par  dana smedi iscjedak...jos i jednom sam imala tokom noci kad sam isla na wc samo trag crvenog na papiru i malo se iscjedilo u skoljki poslje toga jedna dan jos smedi iscjedak i sad vec 5 dan nema nista....u ponedeljak imama opet uzv .....mislite da je sve ok ako je iscjedak prestao ili svejedno moze biti nesto lose s obzirom na dogadaje koje sam opisala....tako me strah ici na kontolu :$ 

Grizli
    16. Lipanj 2018. 16:11

Beba vidis meni je moja rekla da prestanem uzimat andol 100, vec 7dc, provjerila sam bila i sa hematologom pa je reko kao nek napravim kako gin.kaze jer da ona najbolje zna situaciju posto bi mogla krvariti jace. I odmah mi je rekao da ga ne pijem do potvrdjene bete ili dok mi drukcije ne kaze ginekologica, ja pijem za trombofiliju.pretpostavljam da to ovisi o dijagnozi isto. Ja idem da odmah ovaj ciklus opet u prirodni ivf. Samo cekam da dobijem M.
    Nana ne znam puno o tom iscjetku osim da moze biti od progesteron koji vjerojatno uzimas. Al zelim ti svu srecu i da bude sve u redu na pregledu

s0102
    16. Lipanj 2018. 17:03

Beba

Evo ja prijavljujem 1 stanicu iako sam mislila da neće ni bit,najprije smo zakasnili pa me dr oprala da remetim njihove protokole ,pa je folikul izmjeren 14 ,pa 15,a prije štoperica bio 17 ,samo šta je sad bila druga dr,izgleda da svako ima svoje mjere. Tako da no coment,sreća na divnoj sestri koja je jutros bila u smjeni.

Ma koja dr.. Susanj? Ona je meni bas divna... Nikad nikakvih takvih situacija

Pikica89
    16. Lipanj 2018. 18:41

Klaus_zg

Bok curke pitke pitanje za ženice koje su nakon transfera imale pozitivnu BETU…
    Dal ste imale kakve simptome da ste naslućivale da bude pozitivno i nakon koliko dana od transfera?npr bolove mučnine glavobolje?….

Ne nisam imala nikakve simptome al bas nista samo me bolilo i tu i tamo rasturalo u jajnicima ko da ces svaki cas dobiti 

Grizli
    16. Lipanj 2018. 18:49

s0102

Beba

Evo ja prijavljujem 1 stanicu iako sam mislila da neće ni bit,najprije smo zakasnili pa me dr oprala da remetim njihove protokole ,pa je folikul izmjeren 14 ,pa 15,a prije štoperica bio 17 ,samo šta je sad bila druga dr,izgleda da svako ima svoje mjere. Tako da no coment,sreća na divnoj sestri koja je jutros bila u smjeni.

Ma koja dr.. Susanj? Ona je meni bas divna… Nikad nikakvih takvih situacija

Ne ako smo se Beba i ja skuzile dr Smiljan. S njom uvijek neke drame bespotrebno 

Beba
    16. Lipanj 2018. 18:49

s0102

Beba

Ma koja dr.. Susanj? Ona je meni bas divna… Nikad nikakvih takvih situacija

Ne,i meni je ona dobra,ali danas je bila prof

url=https://lilypie.com]
    DANTE

16. Lipanj 2018. 19:45

Ha ha ha,to se odmah po prici skuzi da se radi o prof

s0102
    16. Lipanj 2018. 20:39

Norules

Ha ha ha,to se odmah po prici skuzi da se radi o prof

Da da... Za nju sam cula da je takva... Na srecu samo mi je jednom na folikulometriji bila... 

Korina2010
    16. Lipanj 2018. 21:29

Curke...sutra idem na drugu folikulometriju (8. dan ciklusa). Prvi mi je stimulirani. Od 2. dc sam na injekcijama BEMFOLA 225. Rekla mi dr. na prvoj folikulometriji da imam puno folikula... da će ih biti možda desetak. Uglavnom...jako osjetim desni jajnik...probode me tako jako da me uhvati ogromna panika da mi se nešto ne dogodi. A trenutno sam na poslu na kojem nema odmora, cijelu noć ću morati biti na nogama... Jedva čekam jutro da me doktor malo smiri. Imam osjećaj da ću ja biti jedna od onih koja će razviti hiperstimulaciju :(

Beba
    17. Lipanj 2018. 09:51

Korina2010

Curke…sutra idem na drugu folikulometriju (8. dan ciklusa). Prvi mi je stimulirani. Od 2. dc sam na injekcijama BEMFOLA 225. Rekla mi dr. na prvoj folikulometriji da imam puno folikula… da će ih biti možda desetak. Uglavnom…jako osjetim desni jajnik…probode me tako jako da me uhvati ogromna panika da mi se nešto ne dogodi. A trenutno sam na poslu na kojem nema odmora, cijelu noć ću morati biti na nogama… Jedva čekam jutro da me doktor malo smiri. Imam osjećaj da ću ja biti jedna od onih koja će razviti hiperstimulaciju :(

Osobno nemam iskustva sa stimulacijom ali mi se nekako čini da je malo rano za hipertenzije,javi šta su ti rekli.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.