Imala si 28 stanica? Kolike su se oplodile?
Ma da,u prvom stimuliranom,7 isle u oplodnju ni jedna nije dosla do 5 dana,kasnije sam imala 2 transfera sa zamrznutim js,nista..kaze dr toliko stanica nakraju nista i da nije dobro kad ih je tako puno,nisu toliko kvalitetne
Korina ako ti je naporan posao rade ostani doma,mene su prosli put malo prepali,imala sam jako puno stanica,28.jajnici me bolili a imam fizicki posao.rekli su mi da bi se trebala malo pricuvat jer uslijed teskog dizanja moze doc do torzije jajnika.ja se prepala i ostala odmah drugi dan doma.
Jel netko zna zasto se radi 2 dan ciklusa ultrazvuk?malo mi bed sta moram ic ali nisam prva koja to radi,prezivit cu😳
Cvjetic se pripremas za stimulacijski ciklus il?ja sam bila isla 2 dc na uzv da mi vidi jajnike prije stimulacije
Da da,za stimulirani..aha,znam da su neke cure pisale da su isle na ultrazvuk taj 2 dc ali nisam znala zasto
Cure koliki je vama endo bio na dan transfera,mislim da je meni zadnji put bio na dan štoperice 8.5,ali prvi put kad nisu uspjeli izvaditi folikul bio je samo 5,sad nisam pitala jer me ova izbezumila,ako bude transfer u utorak pitat ću svakako.Čitala sam da ispod 8 ne dolazi do trudnoće
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba ja mislim da ti je los endo da bi ti odmah rekla jer na tanki endo od 5 nece ti radit transfer,meni je isto oko 8-9 bio al ne znam mozda nek se jave cure kojima je transfer bio uspjesan
Meni je endo na dan stoperice bio 7, ja se uspanicila al mi rekla dr koja je bila taj dan da je to ok. Jer valjda zadebljaje jos svaki dan. Nij pozeljna situacija ispod 7.
No dosla vas pitat... Sad se uplasila ko nikad. Dakle imam osjecaj da je sav onaj crinone gel sto sam ga stavljala upravo izasao u grudi bijeloj. Oprostite na opisu al bas sam se zgrozila. Jel i vama tako bilo. Ima osjecaj da zbog toga još nisam niti dobila. Uzasno
Sad ste me malo smirile s tim endom,meni je crinone isto izlazio još neka 3 dana pa sam dobila,mislim da je normalno to
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba ne brini. Kad ides na ET? Citala sam neka istrazivanja da odnos izmedju punkcije i ET pospjesuje zadebljanje endometrija i povecava uspjesnost implantacije. Pa eto mozes i to isprobat 😉. dobro da si mi rekla da si i ti imala tih situacija sa cirnoe je vec sam pomislila da sam mozda krivo ga stavljala.
Martina što se tiče preporuka za bolnicu tiče svatko ima svoje mišljenje,ja sam obišla i privatnike i sv.duh i vinogradsku ali Petrova mi je nekako ostala najbolja.
Svatko ima svakakvih iskustava,imala sam i ja loših uu Petrovo ali nekako mi je tamo najdraže.na odjelu za potpomognute su stvarno svi bili ok
Cure koliki je vama endo bio na dan transfera,mislim da je meni zadnji put bio na dan štoperice 8.5,ali prvi put kad nisu uspjeli izvaditi folikul bio je samo 5,sad nisam pitala jer me ova izbezumila,ako bude transfer u utorak pitat ću svakako.Čitala sam da ispod 8 ne dolazi do trudnoće
Evo moj bio oko 7.5 i uspjesan!!!❤
Sortiraj odgovore
Najstariji