Ah da ,zaboravila sam spomenut emocije,zadnji put sam bila u sedmom nebu,sva sretna zbog stanice, transfera,ono ,baš ko na nekim drogama,a ovaj put ko da kod zubara idem ,valjda sam sve potrošila prošli put😀
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba ne brini. Kad ides na ET? Citala sam neka istrazivanja da odnos izmedju punkcije i ET pospjesuje zadebljanje endometrija i povecava uspjesnost implantacije. Pa eto mozes i to isprobat 😉. dobro da si mi rekla da si i ti imala tih situacija sa cirnoe je vec sam pomislila da sam mozda krivo ga stavljala.
Idem sutra ,nadam se da se oplodila.
I Beba kako je bilo?
Beba ne brini. Kad ides na ET? Citala sam neka istrazivanja da odnos izmedju punkcije i ET pospjesuje zadebljanje endometrija i povecava uspjesnost implantacije. Pa eto mozes i to isprobat 😉. dobro da si mi rekla da si i ti imala tih situacija sa cirnoe je vec sam pomislila da sam mozda krivo ga stavljala.
I Beba kako je bilo?
Sutra idem s tim da mi ova nije napisala kad da dodjem,a mislim da je rekla između 10 i 11.
DANTE
No dosla vas pitat… Sad se uplasila ko nikad. Dakle imam osjecaj da je sav onaj crinone gel sto sam ga stavljala upravo izasao u grudi bijeloj. Oprostite na opisu al bas sam se zgrozila. Jel i vama tako bilo. Ima osjecaj da zbog toga još nisam niti dobila. Uzasno
Ja sam jako dugo koristila crinone gel i to ti je normalno da ti on tako u komadima izlazi prilikom odlaska na wc ili kad se tusiras tako da ne brines😊
I Beba kako je bilo?
Sutra idem s tim da mi ova nije napisala kad da dodjem,a mislim da je rekla između 10 i 11.
Koliko se sjecam meni su rekli da dodjem za ET izmedju 9-10h. Ja sam dosla 15 do 10 i dosla na red u 10:30. Tako da bolje da budes oko 10 da se ne deru nervozne. Meni jos nisu odgovorili na mail na folikulometriju. Ma valjda ce sutra.
Pikica tnx bas sam se uplasila zapravo da sam ga krivo stavljala cijelo vrijeme. Al sad kad vidim da je i kod vas bilo tako odmah mi je lakse
Mislim da to ima veze i sa tim kad je bila punkcija,zadnji put su rekli oko 10,ja sam isto poslala 2 maila danas ,ali nema odgovora.
DANTE
Sigurno jeona sestra koja je uvijek nadrkana. Neka plave kose u rep vezanu ima ta nikad nis ne odgovori cak i tamo kad pitas uvijek broji nesto.
Sigurno jeona sestra koja je uvijek nadrkana. Neka plave kose u rep vezanu ima ta nikad nis ne odgovori cak i tamo kad pitas uvijek broji nesto.
Ma koja je ta,ona sa dugom kosom?nisam primjetila da je ikad nadrkana.meni su stvarno sestre genijalne pogotovo ona sa ful kratkom kosom,ona mi je stvarno predobra.
Pozdrav svima!
Hvala što ste me tješile kad sam bila uplašena zbog jakih bolova u jajnicima. Mislim da je sve ipak OK. Imam 13 folikula pa valjda mora boliti... Znam da su cure imale i puno više od toga pa su preživjele
Sutra (utorak) idem na folikulometriju pa ću vidjeti u kojoj sam fazi, ali pretpostavljam da će mi u četvrtak biti punkcija. Naravno da me i toga strah, ali to je valjda prirodno da me hvata nelagoda. Zapravo, više me strah one boli nakon punkcije. Jer i nakon punkcije jedne stanice u prirodnom postupku sam osjetila oštru bol u desnom jajniku još 10 dana nakon punkcije.
Imam pitanje: zašto nekome vraćaju 3 dana stare embrije, a nekome 5 dana stare embrije (blastociste)? O čemu to ovisi?
Neke poznanice su mi rekle da to ovisi o godinama žene kojoj se radi transfer. Ali nije mi jasno kakve veze imaju godine s tim?
Podpitanje: ako se embrij u laboratoriju prestane razvijati nakon 3 dana, da li bi se taj isti embrij prestao razvijati i unutar maternice? Ako je tako onda bi embriji koji se transferiraju uvijek trebali biti petodnevni, zar ne?
Kada se radi ivf u prirodnom ciklusu sa jednom stanicom tj jednim embrijem vracaju ga 3 dan dok kod vise embrija idu na rizik da vide koji ce embrij prezivjeti 5 dan,znaci nema veze sa dobi zene,nego sa brojem embrija,5 dnevni embrij tj blastocista je vec napredan embrij spreman za implantaciju i vecom sansom za trudnocu,dok za 3 dnevni embrij neki kazu da ima vise sanse da prezivi u tijelu zene,a neki da to nema veze,da ne bi prezivio ni u labu ni u tijelu,al je manja sansa jer nije sinkroniziran s maternicom jer se takav embrij u prirodi nalazi tada u jajovodu a oni ga vrate u maternicu,jedino to je mi minus sto ne znaci da nema uspjesnih trudnoca i s takvim embrijima,neki ga vrate i 2 dan pa uspije,ako je kvalitetan embrij prezivit ce di god,nadam se da ti je jasnije i sretno na punkciji i uzmi anesteziju ako ti je ponude
Sortiraj odgovore
Najstariji