Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    17. Lipanj 2018. 09:51

Hiper

url=https://lilypie.com]
    DANTE

17. Lipanj 2018. 10:38

Korina2010

Curke…sutra idem na drugu folikulometriju (8. dan ciklusa). Prvi mi je stimulirani. Od 2. dc sam na injekcijama BEMFOLA 225. Rekla mi dr. na prvoj folikulometriji da imam puno folikula… da će ih biti možda desetak. Uglavnom…jako osjetim desni jajnik…probode me tako jako da me uhvati ogromna panika da mi se nešto ne dogodi. A trenutno sam na poslu na kojem nema odmora, cijelu noć ću morati biti na nogama… Jedva čekam jutro da me doktor malo smiri. Imam osjećaj da ću ja biti jedna od onih koja će razviti hiperstimulaciju :(

Korina nemoj se igrat,ti mozes dobit bolovanje i prije punkcije radi stimulacije,meni je moja dala od 2 dana pikanja jer sam rekla da me strah posto imam fizicki posao na nogama,ako te to tako nabija radije ostani doma,ajde sretno i javi kako je proslo

gagi2
    17. Lipanj 2018. 11:35

Korina,nemoj se zamarati i puno opterećivati,samo se ljepo opusti.ja sam osjećala oba jajnika jako,radila sam popodne i to jako fizički teški posao,pikla se u WC-u na poslu
    Jer nisam imala izbora,ujutro Petrova,popodne posao i nekako smo uspjeli.mene su bili isprepadali sa hiper i sa svima,ali sam slušala tijelo i sve je bilo ok.želim ti sreću

gagi2
    17. Lipanj 2018. 13:52

Slušaj svoje tijelo,i ako osjetiš da nešto nije u redu,javiš se lijepo doktoru.nama nažalost prva nije uspjela,ja sam nakon toga i svih spontanih već bila preumorana i odustala sam neko vrijeme jer sam se htjela malo odmoriti i psihički i fizički.promjenili poslove,odvojili se od staraca,rekla sam sa da ne idem više doktorima jer ionako nitko ne zna šta je i par mjeseci ja trudna

gagi2
    17. Lipanj 2018. 13:54

Kolegica mi je sad bila na umjetnoj u njemačkoj i dobila je hiper,uspjeli su,bila je par dana u bolnici dok se to nije smirilo i sad je ljepo doma i odmara
    Sve se preživi,samo polako

• Mala_martina1990
    17. Lipanj 2018. 15:38

Pozdrav drage žene! Nova sam ovdje i trebala mi par savjeta! Ja i suprug radimo na bebi vec dvije godine,prošli smo sve pretrage, samnom je sve u redu međutim suprugov spermiogram je nešto lošiji. Ginekolog nam je predložio Inseminaciju! E sad mene zanima šta vi mislite gdje je najbolje to napraviti? U koju bolnicu se prijaviti u Zagrebu? Inace nisam iz Zagreba vec iz Slavonije i svaki vaš komentar bi mi puno znacio jer se u Zagrebu baš ne snalazim a privatno ipak malo puno košta!😣😣😣 Unaprijed vam se zahvaljujem 😘😘😘

• Cvjetic
    17. Lipanj 2018. 16:06

Korina ako ti je naporan posao rade ostani doma,mene su prosli put malo prepali,imala sam jako puno stanica,28.jajnici me bolili a imam fizicki posao.rekli su mi da bi se trebala malo pricuvat jer uslijed teskog dizanja moze doc do torzije jajnika.ja se prepala i ostala odmah drugi dan doma.
    Jel netko zna zasto se radi 2 dan ciklusa ultrazvuk?malo mi bed sta moram ic ali nisam prva koja to radi,prezivit cu😳

Beba
    17. Lipanj 2018. 16:17

Imala si 28 stanica? Kolike su se oplodile?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

17. Lipanj 2018. 16:28

Cvjetic

Korina ako ti je naporan posao rade ostani doma,mene su prosli put malo prepali,imala sam jako puno stanica,28.jajnici me bolili a imam fizicki posao.rekli su mi da bi se trebala malo pricuvat jer uslijed teskog dizanja moze doc do torzije jajnika.ja se prepala i ostala odmah drugi dan doma.
    Jel netko zna zasto se radi 2 dan ciklusa ultrazvuk?malo mi bed sta moram ic ali nisam prva koja to radi,prezivit cu😳

Cvjetic se pripremas za stimulacijski ciklus il?ja sam bila isla 2 dc na uzv da mi vidi jajnike prije stimulacije

• Hanah123
    17. Lipanj 2018. 17:51

Poz!danas sam bila na inseminaciju,dali je normalno to sto vec prvi dan imam grceve?🙄🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.