Koliko nakon stimulacije treba vremena da dođe iduća menstruacija? Punkcija će mi biti prekosutra tj. u četvrtak, ali mi prijeti hiper pa je doktor rekao da nećemo sada ići na transfer nego ćemo čekati idući ciklus. BTW jaaaako me boli desni jajnik da sam se sad i rasplakala. Da popijem nešto protiv boli?
Poz!molila bih da mi netko odgovori .
..bila sam na inseminaciju a bolovi su poceli odmah prvi dan i jos traju …dali je to normalno?
Ne znam dal je normalno,inseminacija ne boli,ja sam imala grceve dok su mi radili,poslije nista,su ti davali stopericu,od nje mozda osjetis intezivnije ovulaciju
Ne nisam dobila stopericu....hvala na infromaciji...neznam dali bi bilo pametno da zove petrovu bolnicu ....sad sam jos bolje zabrinuta!
Evo obavila transfer,embrij je 5-stanični ,isto kao zadnji put ,sami zadnji put to nisam znala,ocjena 3 od 5. Nadajmo se najboljem opet 😄😄😃😃👶👶👶
Sretno,da bude uspjesno☺☺
Beba jesu ti rekli sto za andol? Uzimas ga ili ne?
Ja sam na prošlom transferu pitala tvoju dr je ona bila rekla je nek uzimam,a moja me svaki put pita da li ga uzimam
url=https://lilypie.com]
DANTE
Evo obavila transfer,embrij je 5-stanični ,isto kao zadnji put ,sami zadnji put to nisam znala,ocjena 3 od 5. Nadajmo se najboljem opet 😄😄😃😃👶👶👶
Sretno,da bude uspjesno☺☺
Hvala draga i tebi želim isto💞
DANTE
Ja sam na prošlom transferu pitala tvoju dr je ona bila rekla je nek uzimam,a moja me svaki put pita da li ga uzimam
Aha ok, budem i ja pitala ovaj put dr ako dodjem do ET zasto meni nisu preporucili andol, a imam trombofiliju i pila sam ga ranije, al kao prije punkcije da ga vise ne uzimam i poslije mi ga nisu vratili u terapiju. 😕 a malo sam nesigurna da ga uzimam na svoju ruku.
Aha ok, budem i ja pitala ovaj put dr ako dodjem do ET zasto meni nisu preporucili andol, a imam trombofiliju i pila sam ga ranije, al kao prije punkcije da ga vise ne uzimam i poslije mi ga nisu vratili u terapiju. 😕 a malo sam nesigurna da ga uzimam na svoju ruku.
Ma ja ne isto ne kužim neke stvari,znam da ga privatnici daju,a moja dr je rekla da se preporuča zbog prokrvljenosti maternice. Ja sam prije transfera počela sa crinone,kao ne može štetiti da mi povisi progesterona,nije bila oduševljena .
DANTE
Koliko nakon stimulacije treba vremena da dođe iduća menstruacija? Punkcija će mi biti prekosutra tj. u četvrtak, ali mi prijeti hiper pa je doktor rekao da nećemo sada ići na transfer nego ćemo čekati idući ciklus. BTW jaaaako me boli desni jajnik da sam se sad i rasplakala. Da popijem nešto protiv boli?
U pravilu bi ti trebala doc 2 tjedna nakon punkcije jer punkcija se racuna kao ovulacija iako nekima zna i ranije,ne znam ti za tablete,mislim da ne moze skodit,nisam bila u takvoj situaciji pred hiper pa ne znam
Poz!molila bih da mi netko odgovori .
..bila sam na inseminaciju a bolovi su poceli odmah prvi dan i jos traju …dali je to normalno?
Ne znam dal je normalno,inseminacija ne boli,ja sam imala grceve dok su mi radili,poslije nista,su ti davali stopericu,od nje mozda osjetis intezivnije ovulaciju
Ne nisam dobila stopericu….hvala na infromaciji…neznam dali bi bilo pametno da zove petrovu bolnicu ….sad sam jos bolje zabrinuta!
Ne znam zovi pa ih pitaj dal mozes neke tablete protiv bolova ako te to tako muci,jesi bila poslije inseminacije na kontroli da se vidi dal je folikul pukao?ne znam dal si bila na klomifenu il cisto prirodan ciklus ako imas inace uredne cikluse ne bi trebalo bit problema
Sortiraj odgovore
Najstariji