Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    19. Lipanj 2018. 12:55

lily ajd dodji na temu Zimske bebe! Da ne spamamo tu curama s pregledima...ima nas tamo par s potpomognute 😊 svim curama ovdje puno srece i pratim vas i dalje! Puse svima

url=https://lilypie.com]

Beba
    19. Lipanj 2018. 15:41

Evo obavila transfer,embrij je 5-stanični ,isto kao zadnji put ,sami zadnji put to nisam znala,ocjena 3 od 5. Nadajmo se najboljem opet 😄😄😃😃👶👶👶

DANTE

• Wonderland19
    19. Lipanj 2018. 15:45

Babylove

Draga jesi li ti vadila betu? Nije me bilo sad par dana pa sam se pogubila

Na kraju nit nisam, svi testovi su mi bili negativni i bez veze mi je bilo ic vadit krv!
    Jucer sam ih zvala kaze dodite za tjedan dan, kao velika im guzva! Ja se lijepo spremila i danas dosla 😂 naravno da su me primili! 
    Kak nemam ovulacije za fet trebam uzimat estrofem... da sam ju poslusala morala bi 2 ciklusa preskocit a stvarno mi se neda vise... odugovlacila sam sve ovo do sad! 

Grizli
    19. Lipanj 2018. 15:52

Beba

Evo obavila transfer,embrij je 5-stanični ,isto kao zadnji put ,sami zadnji put to nisam znala,ocjena 3 od 5. Nadajmo se najboljem opet 😄😄😃😃👶👶👶

Super za transfer! Drzim fige da se dalje lijepo razvija embrij i da nam javis pozitivan test uskoro. Kakva ti je to ocjena i ko ju daje? Meni to nije rekao. Pozitiva i laganica sada. 
    Wonderland kad ides opet u postupak onda?

• Wonderland19
    19. Lipanj 2018. 15:53

Baba sretno, novo odbrojavanje pocinje😊
    Mislim da je sad veijeme za pozitivni niz beta 😊

_lily_0
    19. Lipanj 2018. 15:54

OBeba

Sretnooo drzimo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Beba
    19. Lipanj 2018. 16:01

Grizli

Beba

Super za transfer! Drzim fige da se dalje lijepo razvija embrij i da nam javis pozitivan test uskoro. Kakva ti je to ocjena i ko ju daje? Meni to nije rekao. Pozitiva i laganica sada.
    Wonderland kad ides opet u postupak onda?

To valjda ovisi koji je embriolog, sad mi je bila neka druga,hvala vam cure,svima nam želim toliko djece da se ne stignemo ni počešljat😁

DANTE

19. Lipanj 2018. 16:06

Beba sretno,brojimo i iscekujemo s tobom😊

19. Lipanj 2018. 16:08

Cure kakav vam je bio ciklus poslije stimulacije?evo ja non stop krvarim pomalo nikako da stane,dal je radi biokemijske ili radi stimulacije ne znam

• Wonderland19
    19. Lipanj 2018. 16:10

Beba

Svima nam želim toliko djece da se ne stignemo ni počešljat😁

😂😂
    Odmah u ovom! Bas sam danas dobila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.