Sigurno jeona sestra koja je uvijek nadrkana. Neka plave kose u rep vezanu ima ta nikad nis ne odgovori cak i tamo kad pitas uvijek broji nesto.
Ma koja je ta,ona sa dugom kosom?nisam primjetila da je ikad nadrkana.meni su stvarno sestre genijalne pogotovo ona sa ful kratkom kosom,ona mi je stvarno predobra.
Da ona nek s duzom kosom svijetlom. Ta je svaki put kad sam zvala ili bila a da je ona, uvijek neka nadrkana i svaki klinac joj smeta. A ona sa kratkom kosom je super. Bas skroz, bas zna te opustiti i biti uljudna skroz. Ok mi je i ona bucmasta niska zenskica. Al ta sa kratkom je najbolja definitivno i uvijek ti se odgovori i pomogne.
Sigurno jeona sestra koja je uvijek nadrkana. Neka plave kose u rep vezanu ima ta nikad nis ne odgovori cak i tamo kad pitas uvijek broji nesto.
Ma koja je ta,ona sa dugom kosom?nisam primjetila da je ikad nadrkana.meni su stvarno sestre genijalne pogotovo ona sa ful kratkom kosom,ona mi je stvarno predobra.
Da ona nek s duzom kosom svijetlom. Ta je svaki put kad sam zvala ili bila a da je ona, uvijek neka nadrkana i svaki klinac joj smeta. A ona sa kratkom kosom je super. Bas skroz, bas zna te opustiti i biti uljudna skroz. Ok mi je i ona bucmasta niska zenskica. Al ta sa kratkom je najbolja definitivno i uvijek ti se odgovori i pomogne.
Koja plava,ona visoka il niza?jer meni je ona visoka plava bila super svaki put,a i bucka je zakon,predobra a ona s kratkom isto,sve u svemu zadovoljna sam sa postupanjem tamo
Pa sad ne znam meni u sve one niske jer su nize od mene. 😏 neka sto ima malo oo valovitu kosu, a mrsavija je. Al to je mozda samo se potrefilo da sam ja bas naletila uvijek kad je nadrkana.
Kada se radi ivf u prirodnom ciklusu sa jednom stanicom tj jednim embrijem vracaju ga 3 dan dok kod vise embrija idu na rizik da vide koji ce embrij prezivjeti 5 dan,znaci nema veze sa dobi zene,nego sa brojem embrija,5 dnevni embrij tj blastocista je vec napredan embrij spreman za implantaciju i vecom sansom za trudnocu,dok za 3 dnevni embrij neki kazu da ima vise sanse da prezivi u tijelu zene,a neki da to nema veze,da ne bi prezivio ni u labu ni u tijelu,al je manja sansa jer nije sinkroniziran s maternicom jer se takav embrij u prirodi nalazi tada u jajovodu a oni ga vrate u maternicu,jedino to je mi minus sto ne znaci da nema uspjesnih trudnoca i s takvim embrijima,neki ga vrate i 2 dan pa uspije,ako je kvalitetan embrij prezivit ce di god,nadam se da ti je jasnije i sretno na punkciji i uzmi anesteziju ako ti je ponude
Ahaaa... E ove podatke nisam znala. Hvala na info! Definitivno ima smisla ovo što si napisala. Zanima me trebam li inzistirati onda da budu petodnevni ili da prihvatim i trodnevne? Tko odlučuje o tome? Oni ili ja? Znam da ja odlučujem hoće li vratiti 1 ili 2 komada, ali za starost embrija nisam sigurna. Možda će oni predložiti (ako se stanice uopće oplode, tko zna...) da ako se dobro razvijaju do trećeg dana da pričekamo do petog dana. Vidjet ću... Još nije ni punkcija bila, a ja već toliko unaprijed razmišljam
Kada se radi ivf u prirodnom ciklusu sa jednom stanicom tj jednim embrijem vracaju ga 3 dan dok kod vise embrija idu na rizik da vide koji ce embrij prezivjeti 5 dan,znaci nema veze sa dobi zene,nego sa brojem embrija,5 dnevni embrij tj blastocista je vec napredan embrij spreman za implantaciju i vecom sansom za trudnocu,dok za 3 dnevni embrij neki kazu da ima vise sanse da prezivi u tijelu zene,a neki da to nema veze,da ne bi prezivio ni u labu ni u tijelu,al je manja sansa jer nije sinkroniziran s maternicom jer se takav embrij u prirodi nalazi tada u jajovodu a oni ga vrate u maternicu,jedino to je mi minus sto ne znaci da nema uspjesnih trudnoca i s takvim embrijima,neki ga vrate i 2 dan pa uspije,ako je kvalitetan embrij prezivit ce di god,nadam se da ti je jasnije i sretno na punkciji i uzmi anesteziju ako ti je ponude
Ahaaa… E ove podatke nisam znala. Hvala na info! Definitivno ima smisla ovo što si napisala. Zanima me trebam li inzistirati onda da budu petodnevni ili da prihvatim i trodnevne? Tko odlučuje o tome? Oni ili ja? Znam da ja odlučujem hoće li vratiti 1 ili 2 komada, ali za starost embrija nisam sigurna. Možda će oni predložiti (ako se stanice uopće oplode, tko zna…) da ako se dobro razvijaju do trećeg dana da pričekamo do petog dana. Vidjet ću… Još nije ni punkcija bila, a ja već toliko unaprijed razmišljam
Oni ti mogu sugerirati sta bi bilo najbolje,posto si u stimuliranom vjerojatno ces dobit vise embrija pa ce ti ic na blastice,mislim da ako ih je manje od 3 da predloze isto da se vrate 3 dan ,mozda se i da s njima dog po tvojim zeljama,ja sam ih imala 5 pa su me pitali 3 dan sta zelim,pa sam odlucila cekat blastice
Poz!molila bih da mi netko odgovori .
..bila sam na inseminaciju a bolovi su poceli odmah prvi dan i jos traju ...dali je to normalno?
..bila sam na inseminaciju a bolovi su poceli odmah prvi dan i jos traju …dali je to normalno?
Ne znam dal je normalno,inseminacija ne boli,ja sam imala grceve dok su mi radili,poslije nista,su ti davali stopericu,od nje mozda osjetis intezivnije ovulaciju
..bila sam na inseminaciju a bolovi su poceli odmah prvi dan i jos traju …dali je to normalno?
Ja sam ih odradila 5! Od tih 5 samo kod jedne sam osjetila grcenje i to bas dosta taj dan! Kak je bilo sljedeci ne sjecam se....
Mene nisu nit pitali... nego su mi rekli da ih se 6 oplodilo i da cemo cekat 5.dan, na kraju ih je 4 ostalo!
Mene nisu nit pitali… nego su mi rekli da ih se 6 oplodilo i da cemo cekat 5.dan, na kraju ih je 4 ostalo!
Draga jesi li ti vadila betu? Nije me bilo sad par dana pa sam se pogubila
Sortiraj odgovore
Najstariji