U vinogradskoj sam. Nadam se da ce sutra bit tamo pa da cu ih uspjet dobit na telefon!
Najbolje nazovi ili mail posalji i javi sta su ti rekli...sretno!!
Curke koliko dana je trebalo da dobite mengu nakon sto ste prestale koristiti crinone gel?
Ja za 2,drugi put za 4 dana.
Evo ja prijavljujem 1 stanicu iako sam mislila da neće ni bit,najprije smo zakasnili pa me dr oprala da remetim njihove protokole ,pa je folikul izmjeren 14 ,pa 15,a prije štoperica bio 17 ,samo šta je sad bila druga dr,izgleda da svako ima svoje mjere. Tako da no coment,sreća na divnoj sestri koja je jutros bila u smjeni.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bok curke pitke pitanje za ženice koje su nakon transfera imale pozitivnu BETU...
Dal ste imale kakve simptome da ste naslućivale da bude pozitivno i nakon koliko dana od transfera?npr bolove mučnine glavobolje?....
Klaus
Evo ja prijavljujem 1 stanicu iako sam mislila da neće ni bit,najprije smo zakasnili pa me dr oprala da remetim njihove protokole ,pa je folikul izmjeren 14 ,pa 15,a prije štoperica bio 17 ,samo šta je sad bila druga dr,izgleda da svako ima svoje mjere. Tako da no coment,sreća na divnoj sestri koja je jutros bila u smjeni.
A joj Beba bas znaci cirkus gore bio. Bitno da imas stanicu. Ne kuzim kako im remetis protokole molim te? Sigurno te to oprala ona moja dr. koja uvijek nesto broji ljudima. Z dimenzije folikula pitala a neku dr mladu koja je meni bila na folikulometriji prije punkcije za te dimenzije. Stvar je to sto je folikul jajolik nije okrugli i bitno je da uzmu sve mjere a oni najcesce zabilježe 1, neki je rekla gledaju duzu stranu neki kracu, meni je moja mjerila obe mjere, a ta dr.samo duzu stranu. Tako mi je ona rekla. Ajde sretno da se oplodi!!!
Upravo ona Grizli,koliko je nježna sa rukama toliko je gruba na jeziku,kao oni najprije ujutro naprave uzv prirodnima a mene nije bilo,pa je išla raditi punkcije,pa je zbog mene morala vraćati se raditi uzv.Navodno je još neka cura trebala bit danas na punkciji ali su se zakačile i nije došla.Jeste vi puno krvarile nakon punkcije? Ja sad više nego prošli put
DANTE
Joj da to znam da ona inzistira da se u 9 bude na uzv prije punkcije prvo idu cure na prirodom ivf pa onda stimulirani kod nje. A ja kad sam imala punkciju neka zenska je imla zakazan fet u 11 i zenska se nije pojavila pa su je zvale setre nju i mua, a ova zenska da je tek u 11:30 krenula iz crikvenice ova je poludila i otisla ca jer je bila subota i ona da ide na pir i nek sad ceka dezurnog gin. Bas je bila nadrkana. Tao da vjerujem da ti je brojla. Al bitno da si ipak sve obavila. 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Za krvarenje ja nisam nis nakon punkcije. Jesi pila mozda andol 100? Jer meni je rekla a zadnjoj folikulometriji da prestanem uzimat andol da ne bi krvarila na punkciji.
Andol od 100 pijem već godinu dana zbog povišenih trombocita,nisam ga pila zadnja 2 dana,vidjet ću sa hematologom možda da prijeđem na onaj od 75. ti sad ideš odmah u postupak?
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji