Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _lily_0
    15. Lipanj 2018. 14:01

du1988

_lily_0

Du1988 kako si
    Kako prolaze dani?! Kad ides na kontrolu?

Dani prolaze u horizontali zbog glupog hematoma! Od 27.5.sam na mirovanju…u pon imam pregled i nadam se da ce biti dobrih vijesti! Nemam vise smeckastog iscjetka pa se nadam da se povukao ili bar smanjio i da bebica napreduje…nemam uopce mucnina jedino mi miris kave smeta pa ju ne pijem vise! Kako si ti? Kad ti ides opet?

Ja cu isto krajem iduceg tjedna na kontrolu isto se nadam da je sve ok i da bebolino napreduje...
    Ja skoro svaki dan povracam nekad manje nekad vise, ali mi je zato muka od kad otvorim oci pa dok nejdem spavat al nema veze sve cu izdrzat samo da sve prode kako treba... javi u ponedjeljak proslo 🤗😘

Beba
    15. Lipanj 2018. 14:30

s0102

Beba

s0102

Cure zao mi je na negativnim vezama koje su se za redale….
    Mojoj prijateljici waithing zelim da sto prije taj nadimak promijeni u DOCEKALA…❤️😂😂😁😁
    Beba… Sretno i tebi… Ti si jako pozitivna i zelim ti da sto prije zavrsis s tom mukom cekanja na humanoj u ri… Mozda uskoro i to dode…
    I svim drugim betocekalicama zelim velike bete i male bebice❤️❤️🤰🤰

Hvala ti draga,uvijek pratim forum,čak i onda kad se kod mene ništa ne događa da vidim da li se ti i Waithing javljate ,znam da ćete uspijeti,samo je pitanje vremena.Ja sam sada bolje,danas mi je baš bio dan D ,kad se sjetim kako sam godinu dana čekala da uđem u postupak i sve silne pretrage koje sam obavila da dođem sada na ovo ,čini mi se jako nezahvalno od mene da kukam,ali eto danas je to bilo jače od mene.

Ahhh… Waithing i ja smo bas zaglavile… Vec ispracujemo trecu seriju novih cura… Ti si s nama jer si bila u prici na pocetku… Iskreno mi se uopce neda odgovarati na pitanja kroz koja se proslo vec 100 puta na forumu.. Pa zato ne komentiram puno…
    Nadam se da ce waithing sada docekati pozitivnu betu… Ja slijedeci tj krecem u zadnju stimulaciju pa sta bude… Nekako se nadam da cu jednog puta ostati trudna ali negativni me rezultati nekako manje pogađaju… Mozda sam se samo tako poslozila… Sta bude bude… Vec sam se dosta na plakala… I ne mogu iskreno vise zivjeti za postupke… Ima i drugih stvari u zivotu…

Potpuno te razumijem , i sama smatram da je to samo jedna od stvari u životu,ali i bez toga život može bit lijep.Vjerujrm da će svi na ovom putu uspijeti samo je pitanje kada,da li smo svi spremni u to uložiti godine i godine ili ćemo ipak odlučite staviti točku na to. Ma znam ja da ćete se vas dvije javit kad budu bete pozitivne,a onda ću bit sretna jednako kao da se meni dogodilo, život je čudo,a čuda ne nastaju preko noći💓💓💓💓Možda sam bedasta ali ja si stalno mislim kako ne želim imati samo jedno,nego bar 3 ili 4 ,za sad je rezultat 0,ali Bože moj ,nedam se obeshrabriti

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Wonderland19
    15. Lipanj 2018. 15:22

Ivy88

Zao mi je zbog neg.testa…a mozd je jos rano,pa ipak beta bude pozitivna…
    Kod mene bio problem nisam imala cikluse bez duphastona…posto sam otisla u hiper,taj ciklus smo pauzirali…iduci ciklus sam krenula sa estrofemom prvi dan ciklusa 3x2 i javila se na uzv 8 dan ciklusa…onda sam svakih par dana isla na uzv pratili su mi endometrij,12 dan ciklusa su mi jos uveli utrogestan 3x2 vaginalno,17 dan ciklusa vratili 2BC…Sretno!!!

Ja imam redovite ali bez ovulacije! 
    Ja bih odma isla po sveje smrznute mrve! Al mi je problem sad sto ne znam kak cu to izvest ako treba krenut sa prvim danom! Nadam se da cu iskombinirat nekako, jer onda su godisnji... stvarno bi htjela jos jednom probat prije 8/9 mj

Babylove bas mi je zao! nisam zapamtila jel vam ostalo smrznutih?

15. Lipanj 2018. 16:18

Mozda bi ti bilo najbolje nazvat prije nego dobijes mengu pa pitas dal trebas dolazit da ti prepisu terapiju za fet,ne znam u kojoj si bolnici,napravi si jos jedan testic za svaki slucaj prije nego se skines s terapije,dal bila na utricima il crinonu  ili vadi betu pa ces odmah znat na cemu si

• Cvjetic
    15. Lipanj 2018. 17:15

Evo mene sa kozultacija,krecem sa sljedecim ciklusom,nadam se da ce bit ljekova,bar su mi tako rekli da ce bit ali neznam sta se to dogada da se odjednom radi lista ljekova,nazalost valjda nas je puno.sad cekam menstruaciju i drugi dan se moram javit na ultrazvuk i podignut terapiju.dr nije nista komentirao moj malo povise inzulin,ali ja sam dosta toga izbacila iz prehrane i evo odmah se dogovorila za akunpukturu iduci tjedan.
    Sretno cure😘
    s0102 jesi isla ovaj postupak i ri?sretno ti..

• Wonderland19
    15. Lipanj 2018. 17:54

U vinogradskoj sam. Nadam se da ce sutra bit tamo pa da cu ih uspjet dobit na telefon! 

s0102
    15. Lipanj 2018. 18:12

Cvjetic

Evo mene sa kozultacija,krecem sa sljedecim ciklusom,nadam se da ce bit ljekova,bar su mi tako rekli da ce bit ali neznam sta se to dogada da se odjednom radi lista ljekova,nazalost valjda nas je puno.sad cekam menstruaciju i drugi dan se moram javit na ultrazvuk i podignut terapiju.dr nije nista komentirao moj malo povise inzulin,ali ja sam dosta toga izbacila iz prehrane i evo odmah se dogovorila za akunpukturu iduci tjedan.
    Sretno cure😘

Da... Ja sam sve postupke preko hzzo radila u ri... Plus jedan privatno kod lucingera... 
    Ovaj ciklus su mi napravili scratching endometrija i sada cekam mengu da odem 2 dan na kontrolu i valjda krecem ako je sve ok... 
    Nekako mi se nije dalo jos putovati u zg ili u samo bor kod skvorca... 

• Babylove
    15. Lipanj 2018. 19:04

Wonderland19

Ivy88

Zao mi je zbog neg.testa…a mozd je jos rano,pa ipak beta bude pozitivna…
    Kod mene bio problem nisam imala cikluse bez duphastona…posto sam otisla u hiper,taj ciklus smo pauzirali…iduci ciklus sam krenula sa estrofemom prvi dan ciklusa 3x2 i javila se na uzv 8 dan ciklusa…onda sam svakih par dana isla na uzv pratili su mi endometrij,12 dan ciklusa su mi jos uveli utrogestan 3x2 vaginalno,17 dan ciklusa vratili 2BC…Sretno!!!

Ja imam redovite ali bez ovulacije!
    Ja bih odma isla po sveje smrznute mrve! Al mi je problem sad sto ne znam kak cu to izvest ako treba krenut sa prvim danom! Nadam se da cu iskombinirat nekako, jer onda su godisnji… stvarno bi htjela jos jednom probat prije 8/9 mj

Babylove bas mi je zao! nisam zapamtila jel vam ostalo smrznutih?

Nemamo smrzlica... 20.og idem na dogovor da vidimo sto dalje

• Cvjetic
    15. Lipanj 2018. 19:12

s0102

Cvjetic

Sretno cure😘

Da… Ja sam sve postupke preko hzzo radila u ri… Plus jedan privatno kod lucingera…
    Ovaj ciklus su mi napravili scratching endometrija i sada cekam mengu da odem 2 dan na kontrolu i valjda krecem ako je sve ok…
    Nekako mi se nije dalo jos putovati u zg ili u samo bor kod skvorca…

Da da,znam da si u ri samo nisam znala da li si ovaj put isla opet privatno ili u ri.sretno..

Grizli
    15. Lipanj 2018. 22:21

Curke koliko dana je trebalo da dobite mengu nakon sto ste prestale koristiti crinone gel? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.