Bas mi je zao, stvarno smo se zaredale
Hahaha Beba morat cu i ja u muller po te sto pokazuju plusic! Treba se unaprijed pripremit 😂

A joj bas sve same negativne bete. Bezveze! Waiting mislim da je vrijeme da prekines crni niz i objelodanis plusica!!!
Beba hahahaha... Ti si odlucila imat plus ovaj put kako god.

Wunder očito si koristila neki krivi test,cure kad ih kupujete treba naglasiti da vam daju one koje pokazuju pozitivno!!!😋😋Jeste gledale B.Jones kad je na njemačkom kupovala test 😂😂😂trbuh me bolio od smijeha.A sad šalu na stranu ,nadam se da je rano ,a za smrzliće ne znam,jer imam iskustva samo sa prirodnim

url=https://lilypie.com]
DANTE
Evo u 12 ce nalaz biti... da bas je krenuo negativan niz... ajde da nas netko obraduje.. bilo bi vrijeme... tko je ono jos cekalica?
Evo i ja nastavljam negativni niz! Negativan test 9dnt
E mene zanima kako ide sad procedura sa smrznutim s tim da kod mene nema ovulacije…
Zao mi je zbog testica,stvarno je previse negative u zadnje vrijeme,sto se tice feta bez ovulacije znam da su meni spominjali estrofem za debljanje sluznice
Du1988 kako si
Kako prolaze dani?! Kad ides na kontrolu?
Dani prolaze u horizontali zbog glupog hematoma! Od 27.5.sam na mirovanju...u pon imam pregled i nadam se da ce biti dobrih vijesti! Nemam vise smeckastog iscjetka pa se nadam da se povukao ili bar smanjio i da bebica napreduje...nemam uopce mucnina jedino mi miris kave smeta pa ju ne pijem vise! Kako si ti? Kad ti ides opet?

url=https://lilypie.com]
Evo i ja nastavljam negativni niz! Negativan test 9dnt
E mene zanima kako ide sad procedura sa smrznutim s tim da kod mene nema ovulacije…
Zao mi je zbog neg.testa...a mozd je jos rano,pa ipak beta bude pozitivna...
Kod mene bio problem nisam imala cikluse bez duphastona...posto sam otisla u hiper,taj ciklus smo pauzirali...iduci ciklus sam krenula sa estrofemom prvi dan ciklusa 3x2 i javila se na uzv 8 dan ciklusa...onda sam svakih par dana isla na uzv pratili su mi endometrij,12 dan ciklusa su mi jos uveli utrogestan 3x2 vaginalno,17 dan ciklusa vratili 2BC...Sretno!!!
Ivy to ti je bio dobitan ciklus?ja cu isto na fet al na jesen,ja bi radije u skroz prirodnom ciklusu radila al su mi malo duzi ciklusi pa ne znam dal ce mi dat,malo sam skepticna prema ovom nacinu samo s tabletama bez ovulacije al ako ima uspjeha onda ok
Babylove zao mi zbog bete,drzi se💪
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji