Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Wonderland19
    15. Lipanj 2018. 08:06

Bas mi je zao, stvarno smo se zaredale 
    Hahaha Beba morat cu i ja u muller po te sto pokazuju plusic! Treba se unaprijed pripremit 😂

Grizli
    15. Lipanj 2018. 08:14

A joj bas sve same negativne bete. Bezveze! Waiting mislim da je vrijeme da prekines crni niz i objelodanis plusica!!! 
    Beba hahahaha... Ti si odlucila imat plus ovaj put kako god. 

Beba
    15. Lipanj 2018. 08:29

Wunder očito si koristila neki krivi test,cure kad ih kupujete treba naglasiti da vam daju one koje pokazuju pozitivno!!!😋😋Jeste gledale B.Jones kad je na njemačkom kupovala test 😂😂😂trbuh me bolio od smijeha.A sad šalu na stranu ,nadam se da je rano ,a za smrzliće ne znam,jer imam iskustva samo sa prirodnim 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Babylove
    15. Lipanj 2018. 09:11

Evo u 12 ce nalaz biti... da bas je krenuo negativan niz... ajde da nas netko obraduje.. bilo bi vrijeme... tko je ono jos cekalica?

15. Lipanj 2018. 10:21

Wonderland19

Evo i ja nastavljam negativni niz! Negativan test 9dnt
    E mene zanima kako ide sad procedura sa smrznutim s tim da kod mene nema ovulacije…

Zao mi je zbog testica,stvarno je previse negative u zadnje vrijeme,sto se tice feta bez ovulacije znam da su meni spominjali estrofem za debljanje sluznice

• Babylove
    15. Lipanj 2018. 11:46

Beta 0.10.... idemo u nove borbe 💪💪

_lily_0
    15. Lipanj 2018. 11:46

Du1988 kako si 
    Kako prolaze dani?! Kad ides na kontrolu?

du1988
    15. Lipanj 2018. 12:13

_lily_0

Du1988 kako si
    Kako prolaze dani?! Kad ides na kontrolu?

Dani prolaze u horizontali zbog glupog hematoma! Od 27.5.sam na mirovanju...u pon imam pregled i nadam se da ce biti dobrih vijesti! Nemam vise smeckastog iscjetka pa se nadam da se povukao ili bar smanjio i da bebica napreduje...nemam uopce mucnina jedino mi miris kave smeta pa ju ne pijem vise! Kako si ti? Kad ti ides opet?

url=https://lilypie.com]

• Ivy88
    15. Lipanj 2018. 12:37

Wonderland19

Evo i ja nastavljam negativni niz! Negativan test 9dnt
    E mene zanima kako ide sad procedura sa smrznutim s tim da kod mene nema ovulacije…

Zao mi je zbog neg.testa...a mozd je jos rano,pa ipak beta bude pozitivna...
    Kod mene bio problem nisam imala cikluse bez duphastona...posto sam otisla u hiper,taj ciklus smo pauzirali...iduci ciklus sam krenula sa estrofemom prvi dan ciklusa 3x2 i javila se na uzv 8 dan ciklusa...onda sam svakih par dana isla na uzv pratili su mi endometrij,12 dan ciklusa su mi jos uveli utrogestan 3x2 vaginalno,17 dan ciklusa vratili 2BC...Sretno!!!

15. Lipanj 2018. 13:27

Ivy to ti je bio dobitan ciklus?ja cu isto na fet al na jesen,ja bi radije u skroz prirodnom ciklusu radila al su mi malo duzi ciklusi pa ne znam dal ce mi dat,malo sam skepticna prema ovom nacinu samo s tabletama bez ovulacije al ako ima uspjeha onda ok
    Babylove zao mi zbog bete,drzi se💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI