Ja sam prvi put osjetila bol identicnu kao menstrualnu i to tek 10dnt blastice,do tad apsilutno nista, tad sam i prokrvarila mislila sam da ide menga pa sam isla vaditi betu jer mi je test bio pozitivan 6dnt, i beta je bila 160.
Drugi put nisam imala apsolutno niikaakvih simptoma nikakvih probadanja krvarenja test pozitivan 5dnt a beta 10dnt 550…
Ti si bome rano radila test,meni je sutra 5 dnt ali necu bar jos 5 dana raditi jer me strah.
Da, i oba puta su bile lijepo vidljive crtice i sama sam se zbunila,prvi put sam mislila da mi se pricinjava jer nikad poz test vidjela nisam🙈.
waithing
Srecica probaj se ne opterecivat toliko simptomima! Zaista je kod svakoga drugacije! A i jos nas nafilaju sa svim i svacim i zaista nit ne mozemo tocno znat od cega dolazi koji simptom...
Da, i oba puta su bile lijepo vidljive crtice i sama sam se zbunila,prvi put sam mislila da mi se pricinjava jer nikad poz test vidjela nisam🙈.
Tako sam i ja u soku bila sto puta gledala jel stvarno 😂😂
Bome 5-6dnt radit test mi je ko znanstvena fantastika. Svaka cast.
Ja se danas osjecam ko podvojena licnost. Ha ha. Kad lezim imam tupu bol dole lijevo, ostalo nista ne boli nikad. Prvo piskim svakih 5 minuta jedno 20 puta za redom,onda 5-6 sati nista. Jutros sam se i uplasila al sam odlucila to ignorirat jer je bilo prisutno samo ujuro kad sam se oblacila skuzim da mi je desna bradavica skroz tamna skoro crna a druga normalna. Dakle sve nesto na pol kod mene, a ja uredno sve ignoriram jer ako krenem u dubinsko razmatranje poludit cu.
Drage moje…
bila sam danas u KBC-u po lijekove. Dobila sam 4 kutije lijeka "BEMFOLA 225". Rekla mi je sestra da od 2. dana ciklusa počnem s upotrebom, tj. s davanjem injekcija oko 18h navečer. Sad samo čekam da menga dođe (nadam se da neće puno kasniti ovaj mjesec, ali se isto tako nadamda neće niuraniti jer će mi poremetiti dane kad sam uzela godišnji odmor radi moguće punkcije oko cca 10. do 12. dana ciklusa). Eto…uskoro krećem s prvim stimuliranim nakon neuspješno oplođenog prirodnog postupka.
Je li neka od vas koristila ove injekcije u svom protokolu? Jeste li bile zadovoljne rezultatima što se tiče broja stanica? Jeste li imale kakve nuspojave?
Draga Korina, ja sam koristila Bemfolu - identičan lijek kao Gonal, čitala sam istraživanja isti rezultati, sastav i dr. Proizvođač je švicarski, dok je G njemački, ako se ne varam...
Prvi puta se nismo bas snašli - treba prvo skinuti sve pa kliknuti pen, a onda tek okrenuti na količinu. Mi nismo uspjeli iz prve kliknuti pa smo bockati dok nismo shvatili kako funkcionira.
Nema posebnih nuspojava- kao i kod svakog od ovih za stimulaciju možeš očekivati napuhanost, nekome malo pocrveni... mogu te boliti jajnici... može te peci lijek... a može ne biti ništa. Svakako je dobro i nikako se ne treba brinuti :)
I meni je kasnila pa sam se brinula jer mi je taj prosijek punkcije padao na neradni dan- na kraju sam punociju imala kasnije jer sam tako reagirala. Jedino bitno- maksimalno se opustiti i kada krenu brige i pitanja (a bit će ih), sjetiti se da ih svi imamo i prođe, a cure pomognu s iskustvom tu kada zapne
Tako sam i ja u soku bila sto puta gledala jel stvarno 😂😂
Da da,cak ni muzu nisam rekla prvi put taj dan jer sam mislila da test nesto krivo pokazuje🙈 pa sam mu onda 7dnt pokazala kad je bila tamnija.
A drugi put je vec 5dan bila lijepo vidljiva no i beta je za 10 dan bila dosta visoka pa vjerojatno zato.
waithing
Danas mi je 12.dnt…poklekla sam i vadila betu. 1,2
Jesam li luda ako mislim da se do nedjelje moglo nesto promijeniti? pojest cu se od muke. Trebala sam izdrzati14 dana
Curke ja sam napokon kod kuce. Imamo 4 smrzlica😍😍😍 bas sam sretna. Na fet idemo vec iduci tjedan☺
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Danas mi je 12.dnt…poklekla sam i vadila betu. 1,2
Jesam li luda ako mislim da se do nedjelje moglo nesto promijeniti?pojest cu se od muke. Trebala sam izdrzati14 dana
Nazalost ne...beta bi ti 12 dan trebala biti neki veci broj da se implantiralo..
Zao mi je
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji