Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    08. Lipanj 2018. 09:46

Pa moguce je da. Samo jednom sam to dozivjela bas onako izrazitu bol i jako ostru pa sam zakljucila da je to bila implantacija vjerojatno jer 6 dana kasnije sam imala pozitivan test.I kasnije na to mjestu sam znala imat bol kad bi zakasljala, a taj put sam bas jako kasljala. 
    Curke evo ja i dalje bas nis ne osjecam i to mi je bas uzbudljivo. Obicno mi 7 dana prije M krene lagano pms, al sad nis jedino navecer znam imat malo napuhnut stomak i to je to.Cak mi se cini da ovaj put mi progesteron nema onako puno nuspojava kao ranije kad sam ga uzimala.Znala sam imat grudi jako bolne i nqpuhane, proljev, mucninu cijeli dan, glacobolje uzasne, napuhana biti, tvrd stomak. Sad samo malo grudi kao napuhane al nis extra. Bas sam znatizeljna zasto ovaj ocito oblik progesteron mi bolje pase ili sam vec otupila na njega. 
    Ima kakvih novosti kod vas? Simptomici???

• Babylove
    08. Lipanj 2018. 10:22

Grizli

Pa moguce je da. Samo jednom sam to dozivjela bas onako izrazitu bol i jako ostru pa sam zakljucila da je to bila implantacija vjerojatno jer 6 dana kasnije sam imala pozitivan test.I kasnije na to mjestu sam znala imat bol kad bi zakasljala, a taj put sam bas jako kasljala.
    Curke evo ja i dalje bas nis ne osjecam i to mi je bas uzbudljivo. Obicno mi 7 dana prije M krene lagano pms, al sad nis jedino navecer znam imat malo napuhnut stomak i to je to.Cak mi se cini da ovaj put mi progesteron nema onako puno nuspojava kao ranije kad sam ga uzimala.Znala sam imat grudi jako bolne i nqpuhane, proljev, mucninu cijeli dan, glacobolje uzasne, napuhana biti, tvrd stomak. Sad samo malo grudi kao napuhane al nis extra. Bas sam znatizeljna zasto ovaj ocito oblik progesteron mi bolje pase ili sam vec otupila na njega.
    Ima kakvih novosti kod vas? Simptomici???

E bas to.. kada se zakasljem opet osjetim... neznam ne zelim se previse  veseliti.. a opet ne zelim ni biti negativna.. al zapravo sam pomislolada je mozda mjehur... sto se tice bolnih grudi to jos imam od prije punkcije... nesmijem dotaknut.. grudnjak me vrijeda... 

Pikica89
    08. Lipanj 2018. 10:53

Babylove

Cure sinoc sam se uplasila kao nikada.. u sred noci morala sam na wc(mokriti) zadnjih tj dana svaki cas idem 😥😥😥… i nakon sto sam izasla iz wc-a tako me je uhvatila ostra bol dolje.. ne mogu opisati kakva.. kao da me grc uhvatio.. ili da me netko rrze nozem… tako me bolilo da me muz htio na hitnu voziti.. 15 min me drzalo.. nisam smjela nazad leci.. malo popusti legnem i opet.. i onda sam ustala i kad se ponovo smirilo legla na bok i evo sad je ok.. tu i tamo osjetim nesto ali nista naspram toga sinoc 😂😂 dali se dogodilo kojoj to kada.. transfer je bio u pon.. znaci danas mi je 4 dpt…

Meni je peti dan vracena blastocista u tih dva tjedna dok sam cekala betu usred nocii sam imala iste takve bolove. Bolovi su bili toliko jaki da su me probudili ja sam imala osjecaj da mi netko maternicu cupa van i isto je tak trajalo do desetak minuta i onda se smirilo ko da nije bilo nista i tak par veceri i da bi na kraju beta bila pozitivna i evo me u 13.tt 😊 ja sam na kraju to protumacila da je to bila implatacija koju sam ja jako osjetila . ..bit ce sve oke samo se opusti...bas ako te strah sljedeći put odi na hitnu, ja se nisam niti sjetila da bi otisla na hitnu valjda me ta bol tolko iznenadila da se nisam ni snasla al bitno da je na kraju sve dobro bilo tako ce i kod tebe sig sam😊

08. Lipanj 2018. 10:57

Cue pomozite,rezultat bete 47.1,11 dpt blastica u pitanju,test jucer neg,smedi iscjedak se smanjio,ne znam sta da mislim,evo placem i od srece i od straha

Pikica89
    08. Lipanj 2018. 11:15

Norules

Cue pomozite,rezultat bete 47.1,11 dpt blastica u pitanju,test jucer neg,smedi iscjedak se smanjio,ne znam sta da mislim,evo placem i od srece i od straha

Samo se smiri, udahnii pokusaj se opustiti da si stres ne nabijas bzv i ponovi betu za dva dana sigurno ce se duplati vidjet ces samoo opustenoo 😘😘

Grizli
    08. Lipanj 2018. 11:20

Norulea to je za sad uredna beta. Mozda test nije dovoljno osjetljiv, a mozda si i puno puta piskila pa nije se atigao nakupiti hgc u mokraci dovoljno. Ponobi za dva dana i 🤞da se fino dupla.

Beba
    08. Lipanj 2018. 11:31

Norules

Ajme super,jej,meni sve to izgleda ok,mogu mislit kako si se iznenadila!

url=https://lilypie.com]
    DANTE

08. Lipanj 2018. 11:38

Joj hvala vam cure na podrsci,idem poslije do ginekologice pa cu vidjet sta ce mi ona rec,i za taj smedi iscjedak sto sam imala,necu imat mira dok ne ponovim betu,evo jucer dusu isplakala kao neg testic,danas sok,zato cure ne brzajte s testicima a uostalom kakav god ishod da bude gledat cu ovo kao pozitivan znak da do trudnoce kod nas moze doc

• Babylove
    08. Lipanj 2018. 11:46

Pikica89

Babylove

Cure sinoc sam se uplasila kao nikada.. u sred noci morala sam na wc(mokriti) zadnjih tj dana svaki cas idem 😥😥😥… i nakon sto sam izasla iz wc-a tako me je uhvatila ostra bol dolje.. ne mogu opisati kakva.. kao da me grc uhvatio.. ili da me netko rrze nozem… tako me bolilo da me muz htio na hitnu voziti.. 15 min me drzalo.. nisam smjela nazad leci.. malo popusti legnem i opet.. i onda sam ustala i kad se ponovo smirilo legla na bok i evo sad je ok.. tu i tamo osjetim nesto ali nista naspram toga sinoc 😂😂 dali se dogodilo kojoj to kada.. transfer je bio u pon.. znaci danas mi je 4 dpt…

Meni je peti dan vracena blastocista u tih dva tjedna dok sam cekala betu usred nocii sam imala iste takve bolove. Bolovi su bili toliko jaki da su me probudili ja sam imala osjecaj da mi netko maternicu cupa van i isto je tak trajalo do desetak minuta i onda se smirilo ko da nije bilo nista i tak par veceri i da bi na kraju beta bila pozitivna i evo me u 13.tt 😊 ja sam na kraju to protumacila da je to bila implatacija koju sam ja jako osjetila . ..bit ce sve oke samo se opusti…bas ako te strah sljedeći put odi na hitnu, ja se nisam niti sjetila da bi otisla na hitnu valjda me ta bol tolko iznenadila da se nisam ni snasla al bitno da je na kraju sve dobro bilo tako ce i kod tebe sig sam😊

Ma ne nadam se bas previse da je implatacija.. jer mi se cini da je ipak rano.. danas je tek 4dpt... a transfer je bio 3 dan..  ipak mislim da je to mjehur 😥😥😥

Pikica89
    08. Lipanj 2018. 11:47

Norules

Joj hvala vam cure na podrsci,idem poslije do ginekologice pa cu vidjet sta ce mi ona rec,i za taj smedi iscjedak sto sam imala,necu imat mira dok ne ponovim betu,evo jucer dusu isplakala kao neg testic,danas sok,zato cure ne brzajte s testicima a uostalom kakav god ishod da bude gledat cu ovo kao pozitivan znak da do trudnoce kod nas moze doc

💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.