Danas mi je 12.dnt…poklekla sam i vadila betu. 1,2
Hej draga, zao mi je isplaci se bit ce ti lakše,ja sam tako tj dan kad sam vadila betu isplakala dušu i stvarno mi je bilo teško ali evo danas sam malo bolje idemo dalje, dtugi put ce biti.drzi se zelim ti puno sreće za drugi put. .ljubim tee
Stvarno sam isplakala dusu iz sebe. Bila sam svjesna svega ali nekako zbog konstantnih bolova u donjem desnom dijelu trbuha (pretpostavljam da je to jajnik) nekako sam se potajno nadala da mi se to moje dvije loptice javljaju da su tu. Sad kad sam izvadila betu bas me pogodilo sad i dalje ostaje pitanje sta me to boli
Zao mi je zbog sve te tuge...i ja dok čekam u čekaonici i kad pogledam drage ženice koje izlaze sa suznim ocima se rasplačem zbog njih... :( zao mi je...
Ali samo naprijed...kad se najmanje nadamo bude uspjelo i to onda bude duplo iznenađenje i sreća!!!!
Ja imam jos jedno pitanje...
Da li ima NETKO ovdje iskustva sa otvaranjem komplikacija,pa prekidanjem zbog godišnjega i onda opet otvaranjem komplikacija? Ili da me samo uputite do da pročitam malo o svojim pravima jer me je šefica malo rastresla s pitanjima a nemogu ići okolo posto moram strogo mirovat pa da se informiram malo o svojim pravima...
Znam da pitanje nije pod ovu temu ali kad bi ne bar NETKO uputio gdje da se informiram na netu...
Hvala puno i ispričavam se!!
Klaus
Nemam iskustva s time al mislim da ti se to ne isplati radit,jer s komplikacijama ides na teret hzzo i onda bi isla na godisnji na teret firme pa opet na teret hzzo,ne znam raspitaj se jos malo
Zao mi je zbog sve te tuge…i ja dok čekam u čekaonici i kad pogledam drage ženice koje izlaze sa suznim ocima se rasplačem zbog njih… :( zao mi je…
Ali samo naprijed…kad se najmanje nadamo bude uspjelo i to onda bude duplo iznenađenje i sreća!!!!
Ja imam jos jedno pitanje…
Da li ima NETKO ovdje iskustva sa otvaranjem komplikacija,pa prekidanjem zbog godišnjega i onda opet otvaranjem komplikacija? Ili da me samo uputite do da pročitam malo o svojim pravima jer me je šefica malo rastresla s pitanjima a nemogu ići okolo posto moram strogo mirovat pa da se informiram malo o svojim pravima…
Znam da pitanje nije pod ovu temu ali kad bi ne bar NETKO uputio gdje da se informiram na netu…
Hvala puno i ispričavam se!!
Najbolje ti je ili prvo otic na godisnji pa njega rijesiti ili odmah otvoriti komplikacije... Ili jedno ili drugo
Jer ako otvoris komplikacije pa ih prekines radi godisnjeg pa opet odes na koplikacije tu si napravila razliku u placi i biti ce ti manje placen porodiljni zbog te razlike znaci nece ti prvih sest mjeseci na porodiljnom ici puna tvoja placa nego manja jer si prekidala komplikacije.
Zato je najbolje iskoristiti ili sav go ili otvoriti komplikacije ali ih neee prekidati nikako jer ces se zeznuti
To ti ovisi i od firme do firme za go ja sam naprimjer otvorila odmah komplikacije a go mi je cijeli ostao od ove god ali kad se vratim na posao za 2 god budem ga onda koristila jer u mojoj firmi on ne propada.u slucaju da ti propada go za ovu god ako ga ne iskoristis a otvorila si komplikacije onda ti je najbolje prvo rijesiti go pa onda otvoris komplikacije
Ako ne koristim godišnji onda ne dobivam regres...a ja godišnji MORAM koristit od 1.8-24.8....budem morala onda u laganini sljedeći tj do HZZO da se raspitam...
Klaus
Ako ne koristim godišnji onda ne dobivam regres…a ja godišnji MORAM koristit od 1.8-24.8….budem morala onda u laganini sljedeći tj do HZZO da se raspitam…
Hmm.. A ne mozes se u firmi dog da ti sad odmah pise go tak i ovak te nema bila ti na go ili na bolovanju nema te fizicki u firmi to bi bilo super kad bi se mogla tak dog... A ako nedaju a onda fakat ne znam jedino da vuces obicno bolovanje do 8 mj ako uspijes ako ti je dr. dobra ili da.... Hmm fakat nisam pametna 🙄🙄🤔🤔
Ma koliko ja znam kad zbog trudnoce si na bolovanju/komplikacijama, ozljede na radu ili teskih oboljenja zakonski ti firma ne smije oduzet tvoj GO od godine kad si isao na bolovanje i od godine kad si se vratila s bolovanja. Nego ga imas pravo iskoristiti nakon porodiljnog. Tako da bolje ti je sad ici na komplikacije, a nakon porodjajnog koristiti go u terminu kas mozes. Porodjajni mozes prekinut i ponovno pokrenut do 3.god dijeteta ako se ne varam. Gle bolje da sad ne dobis regres, nego poslije 6 mjeseci imas crkavicu. Provjeri na hzzo, al kazem ti 100% firma ti nesmije oduzet pravo na go kad si iz tih razloga na bolovanju
Ma koliko ja znam kad zbog trudnoce si na bolovanju/komplikacijama, ozljede na radu ili teskih oboljenja zakonski ti firma ne smije oduzet tvoj GO od godine kad si isao na bolovanje i od godine kad si se vratila s bolovanja. Nego ga imas pravo iskoristiti nakon porodiljnog. Tako da bolje ti je sad ici na komplikacije, a nakon porodjajnog koristiti go u terminu kas mozes. Porodjajni mozes prekinut i ponovno pokrenut do 3.god dijeteta ako se ne varam. Gle bolje da sad ne dobis regres, nego poslije 6 mjeseci imas crkavicu. Provjeri na hzzo, al kazem ti 100% firma ti nesmije oduzet pravo na go kad si iz tih razloga na bolovanju
Ja se slazem sa grizli 😊😊 eto nisam ni ja znala da po zakonu ti nesmiju dirati go.. Evo sad znam 😎😎
Ja sam tek danas dobila mengu u četvrtak sam prestala s utricima.i nikako da dobijem samo mi je brljavilo smedje.ali i sad je nekako čudna dali je to normalno poslije transfera?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Ja sam tek danas dobila mengu u četvrtak sam prestala s utricima.i nikako da dobijem samo mi je brljavilo smedje.ali i sad je nekako čudna dali je to normalno poslije transfera?
Normalno je,i meni je tako isto bilo prvi puta.
Sortiraj odgovore
Najstariji