Njaknjak zao mi je,sad si par dana odtuguj,napravi plan za dalje kad dodes k sebi,i odi po svoje smrzlice ako ih imas
Gonal drago mi je radi toliko smrzlica al kako to tako brzo fet,sta ne bi on trebao bit u novom ciklusu,znam da si nedavno imala punkciju ako se varam
Gonal kako su smrznuli? Po dva na jedan stap ili svakog posebno? Koliko vracate?
Sorry, tek sam sad skuzila da sam napisala iduci tjedan umjesto iduci ciklus😂
Du1988 smrznuli su po dva na jedan stap. Moja zivotna zelja su blizanci pa nam se mozda posreci☺
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Znaci nije bas uobičajeno da su jaki bolovi dole pri hodanju?i po hodanju po stepenicama?
Mislim da sam se gadnooooo zeznula...
Klaus
Znaci nije bas uobičajeno da su jaki bolovi dole pri hodanju?i po hodanju po stepenicama?
Mislim da sam se gadnooooo zeznula…
ja (još) nemam iskustva sa stimuliranim postupcima, ali ne bih baš rekla da je skroz normalno da te tako jako boli. A da odeš na hitnu da te pogledaju?
Mislim da sam se gadnooooo zeznula…
Klaus Sto ti je mog savjeta odi na hitnu da te pregledaju da ti nije hiper. Ista stvar je bila samnom nakon punkcije, umirala sam od bolova i jedva sam hodala i na kraju je bio hiper. Od utorka do danas sam bila u bolnici. Pij sto vise tekucine.
Njaknjak zao mi je,sad si par dana odtuguj,napravi plan za dalje kad dodes k sebi,i odi po svoje smrzlice ako ih imas
Gonal drago mi je radi toliko smrzlica al kako to tako brzo fet,sta ne bi on trebao bit u novom ciklusu,znam da si nedavno imala punkciju ako se varamGonal kako su smrznuli? Po dva na jedan stap ili svakog posebno? Koliko vracate?
Du1988 smrznuli su po dva na jedan stap. Moja zivotna zelja su blizanci pa nam se mozda posreci☺
Gonal,
zanima me to sa zamrzavanjem embrija... Postoji li neki drugi razlog vraćanja dva smrzlića istovremeno osim želje za blizancima? Je li veća šansa da se jedan primi ako su dva unutra? Ne znam jesam li se dobro izrazila Htjela sam reći...je li možda veća šansa ići svakih nekoliko mjeseci na transfer jednog po jednog smrzlića?
Jedino što i tada kada samo ideš na transfere moraš pratiti kada je ovulacija zbog debljine endometrija je li tako...?
Gonal drago mi je radi toliko smrzlica al kako to tako brzo fet,sta ne bi on trebao bit u novom ciklusu,znam da si nedavno imala punkciju ako se varamGonal kako su smrznuli? Po dva na jedan stap ili svakog posebno? Koliko vracate?
Du1988 smrznuli su po dva na jedan stap. Moja zivotna zelja su blizanci pa nam se mozda posreci☺Gonal,
zanima me to sa zamrzavanjem embrija… Postoji li neki drugi razlog vraćanja dva smrzlića istovremeno osim želje za blizancima? Je li veća šansa da se jedan primi ako su dva unutra? Ne znam jesam li se dobro izrazilaHtjela sam reći…je li možda veća šansa ići svakih nekoliko mjeseci na transfer jednog po jednog smrzlića?
Jedino što i tada kada samo ideš na transfere moraš pratiti kada je ovulacija zbog debljine endometrija je li tako…?
A cuj, kod svakog je individualno i zavisi hoce li ostat jedan embrij il obadva. Mi smo u samom startu rekli da hocemo da mi vrate dva. A ti sama mozes kod embriologice odlucit kako ces vracat i zamrzavat. To je prvenstveno vasa odluka. U prvom postupku smo zaplanirali vratiti dvije pa nam je do transfera ostala samo jedna blastica i nije bilo uspjesno. Samnom u sobi su sad bile dvije cure i objema su vracene dvije blastice, jedna nosi blizance a druga deckica.
Po mom mislim da je veca sansa vracanja po dva smrzlica neg jedan, al opet to je samo moje misljenje mozda se netko nece slozit s tim.
Mislim da sam se gadnooooo zeznula…KlausSto ti je mog savjeta odi na hitnu da te pregledaju da ti nije hiper. Ista stvar je bila samnom nakon punkcije, umirala sam od bolova i jedva sam hodala i na kraju je bio hiper. Od utorka do danas sam bila u bolnici. Pij sto vise tekucine.
Imala sam stalne bolove nakon pukncije i nakon transfera. Uz često mokrenje i napuhanost . Bila je hiperstimulacija i zadrzali su me u bolnici 15ak dana .trudnoca je potvrđena u tom periodu. U 12tjednu trudnoce sam ponovno završila u bolnici hitno operirana jer se jajnik okrenuo. sad sam u 16 tjednu i stalno u strahu, jajnik je jos uvijek cca 6.5 cm.Još uvijek osjetim bolove stalno samo nisu tako intenzivni . :(( mislim da se svi previše igramo s tim a da te hormonske terapije zaista nisu za igranje .idite doktoru cim nešto posumnjate
Vidjet ću ako mi i danas budu bolovi sutra budem išla na hitnu na pregled. Posto to sve vodim u vuk vrhovnu dal da tamo odem ili ?
Klaus
Vidjet ću ako mi i danas budu bolovi sutra budem išla na hitnu na pregled. Posto to sve vodim u vuk vrhovnu dal da tamo odem ili ?
Da, tamo ti je najbolje otic. Nemoj se zezat s time..
Jesi napuhana?
Sortiraj odgovore
Najstariji