Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    07. Lipanj 2018. 19:40

Znaci ispada da je svaki put bila kromosomska greska pa da je priroda odradila svoje?! Bas grozno da si to sve prosla i od srca ti zelim da napokon imas uspjesnu trudnocu! Uvijek se razalostim kad vidim kako doktori uzimaju "pod normalno" 3-4 pobacaja, ali valjda i oni otupe nakon svega sto prodju, ne znam...

url=https://lilypie.com]

Srećica@
    07. Lipanj 2018. 20:00

Ajoooj pitanje nije bilo za meneee sorry😶

du1988
    07. Lipanj 2018. 20:04

Srećica@

Ma Srecic@ svako pitanje moze biti za svaku od nas kad smo u istom sosu...sve smo prosle slicne stvari! Kad ces raditi betu? Jesi na bolovanju ili?

Srećica@
    07. Lipanj 2018. 20:20

du1988

Srećica@

Ma Srecic@ svako pitanje moze biti za svaku od nas kad smo u istom sosu…sve smo prosle slicne stvari! Kad ces raditi betu? Jesi na bolovanju ili?

Na bolovanju sam,mislim da je tako bolje. Ici cu vaditi onaj petak iza a srijedu ili cetvrtak testić. 

du1988
    07. Lipanj 2018. 20:21

Srećica@

du1988

Srećica@

Ma Srecic@ svako pitanje moze biti za svaku od nas kad smo u istom sosu…sve smo prosle slicne stvari! Kad ces raditi betu? Jesi na bolovanju ili?

Na bolovanju sam,mislim da je tako bolje. Ici cu vaditi onaj petak iza a srijedu ili cetvrtak testić.

Drzim 🤞 da i produzis bolovanje 😊

Grizli
    07. Lipanj 2018. 20:28

Du da tako ispada. Cak sam to misljenje dobila i od nekuh kao vrhunskih strucnjaka pa valjda onda ne grijesni i ovi na kbc. Gle luda sreca ocito. Valjda ce jednom se dogoditi i nama cudo. A zasto si ti isla na mpo? 
    Srecica drzim 🤞 da bude plusic. Ja mislim da cu ja isto neki testi probat tamo srijedu/cetvrtak to ce biti taman 11-12dnt, a betu cu vidit da vadim onda u petak ili mozda samo betu odem izvaditi.Vidit cu kako se budem osjecala.

• Cvjetic
    07. Lipanj 2018. 20:30

Korina2010

Cvjetic

Korina2010

Grizli

Ciao Korina, ja sam isto u Rijeci. Moj muz ima asthenozoospermiu i oligo i hypo - dakle spori su, malo ih je, i malog volumena. Zadnji nalaz mu je bio kad je davao uzorak za na ivf/icsi pokretljivost svega 3%, al je ipak doslo do oplodnje js. Tako da mislim da nije sve stvar spermija nego malo i srece i kvalitete js.isto u prirodnom ciklusu i imala sam ET prije 5 dana tako da sad cekam betu.Dal ti imas jos kakvih dijagnoza ili je kod teb sve ok? Za stimulirani ce ti cure morat pomoc jer ja nemam iskustva.Cak i ako mi ne uspije ovaj postupak u planu je isti za slijedeci ciklus. Sto se pukcije tuce to moze varirat su mi rekli ovisi o velicini folikula, homonima progesteron i estradiol to ne mozes odrediti bas tocno.Ja sam imala punkciju 12.dc a ciklusi su mi 28-30dana. Za bolji uspjeh mozes procitat par stranuca unazad forumasica Truskawka je napisala o akupunkturi, ja idem na nju paralelno sa postupkom i za sad mogu rec da je pozitivno dijelovala na nas.a kazu da pospjesuje postupak ivf ca za 60% vise od uobicajenog uspjeha.A ta cura je napisala super iskustvo sto je njenom muzu pomoglo. Sretno ti i da sto prije bude uspjeha.

Draga Grizli,

kod mene je sve uredu, mislim da je za sada samo on s dijagnozom. Bila sam pročitala to za akupunkturu, ali ne znam gdje to idete? Baš tu u Rijeci netko radi to? Mogla bih otići, ali tek na jesen ako sada ne uspijemo. To ideš samo ti ili i muž ide?

Drago mi je da je tebi uspjela oplodnja jajne stanice! :) Neka bude plusić! :)

Pozz Korina2010,ja idem u Rijeku i sljedeci tjedan idem na kozultacije i prije ovog postupka cu krenut na akupunturu.ako te zanima i ako ti treba nesto pitaj.

Cvjetic,
    Išla bi i ja na akupunkturu, ali neću sada jer realno nemam vremena, radim svaki dan i vikendom pa mi je jako teško uskladiti sve što mora biti usklađeno… Ako sada ne uspije postupak, negdje u 9. mjesecu ću krenuti na bockanje :). Samo ćeš mi reći kod koga da odem i koja je cijena.

Kad budem isla javit cu ti sve😘

du1988
    07. Lipanj 2018. 20:36

Grizli

Du da tako ispada. Cak sam to misljenje dobila i od nekuh kao vrhunskih strucnjaka pa valjda onda ne grijesni i ovi na kbc. Gle luda sreca ocito. Valjda ce jednom se dogoditi i nama cudo. A zasto si ti isla na mpo?
    Srecica drzim 🤞 da bude plusic. Ja mislim da cu ja isto neki testi probat tamo srijedu/cetvrtak to ce biti taman 11-12dnt, a betu cu vidit da vadim onda u petak ili mozda samo betu odem izvaditi.Vidit cu kako se budem osjecala.

Ma odradi ti testic tamo vec 10.dan, ako su blastice pokazat ce, meni je oba puta pokazalo! A mi smo u mpo vodama zbog neprohodnih jajovoda. Prosla prvo sono hsg pa rendgenski hsg-pokazao da je jedan prohodan, drugi ne...na kraju laparoskopija pokazala da su oba neprohodna. Sve ostalo je bilo u redu i rekli su da imamo velike sanse. Sad sam usla u osmi tjedan i na mirovanju sam zbog velikog hematoma. 18.iduca kontrola pa cemo vidjet kako mrva napreduje 😊

Grizli
    07. Lipanj 2018. 20:53

Ma super samo kad ste napokon dočekali malu mrvu. Drzim 🤞 da sve bude super i da napokon imate svoje malo zlato.
    Meni su radi ET 8-stanicnog embrija 3 dana iza punkcije, zato bi i cekala mozda 12 dan, 10 mi se cini nekako rano i nadobudno.

Srećica@
    07. Lipanj 2018. 20:58

Joj mene strah🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.