Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    07. Lipanj 2018. 21:02

Grizli

Ma super samo kad ste napokon dočekali malu mrvu. Drzim 🤞 da sve bude super i da napokon imate svoje malo zlato.
    Meni su radi ET 8-stanicnog embrija 3 dana iza punkcije, zato bi i cekala mozda 12 dan, 10 mi se cini nekako rano i nadobudno.

Onda pricekaj, u pravu si! Drzim fige i javi rezultat svakako! Srecica nema straha, samo hrabro i pozitivno 😊😎

url=https://lilypie.com]

Grizli
    07. Lipanj 2018. 21:24

Srecica cega te strah??? Pa nije valjda pozotivnog testa, beta ne grize 😉 ajde samo smireno i hrabro. Mi to mozemo

• Wonderland19
    07. Lipanj 2018. 22:30

Cure zao mi je zbog negativnih beta! Drzi te se! Treba vremena da to sjedne i krene se dalje! 💪😘

• Wonderland19
    07. Lipanj 2018. 22:32

Jel mi mozete rec kako izvodite jutarnje stavljanje utrica? Koliko poslije ostanete lezat/sjedit? 

Srećica@
    07. Lipanj 2018. 22:49

Wonderland19

Jel mi mozete rec kako izvodite jutarnje stavljanje utrica? Koliko poslije ostanete lezat/sjedit?

Ja stavim cim se probudim i onda nazad u krevet bar pola sata.

truskawka
    07. Lipanj 2018. 23:57

Grizli

Truskawka da radi mi neke tocke za bubrege jer po toj nekoj teoriji od tog dr oni su odgovorini za plodnost ta neka regija bubrega i najbolje je primat terapiju od 17-19 jer onda su bubrezi najaktivniji navodno. Jetru,slezenu i zeludac mi "cisti" jer je meni od duphastona bio poremecaj gadni hormona, a i imam obiteljsku anamnezu bolesti tih organa ma mozda i zato. Neku tocku na peti znam da je rekla da je za uterus je ta neka na dlanu i neka na stopalu. To za smirenje mi je sad prvi put radila jer je skuzila cim sam dosla da sam napeta. Ta neka na trbuhu tocka kao je za prokrvljenost maternice, al ja imam pai-1 i povecanu mogucnost krvarenja zbog toga pa nije htjela riskirat za punkciju. Ma gle sto god da radi dobro mi je. Ako treba ko kaktus cu hodat sva izbodena samo da nesto pomogne. Skuzila sam da ima drugacije pristupe ovisno o dijanozi i potrebi i psihičkom stanju pacjenta.
    Du meni je danas 5.dan i cijelo vrijeme imam kao blage elektrosokove dole, ili tako nekako nesto izmedju grca i kao da zapecka. Nisam imala nikakvu stimulaciju osim stoperice i sad progesteron. A sad da li je drukcije je, al ja sam ostala 4 put trudna i svaki put sam se osjecala drukcije i imala drukcije simptome.

Hehe draga bas si me nasmijala s kaktusom..ja sam isto rekla samo je bio dikobraz u igri 😂😂
    Ali deff sto god da radi samo neka radi ako ti pomaze i ako se osjecas bolje..sto smirenija to ce se beba bolje primiti 😉😉 
    I dobro da ti cisti sve jer to se i mora..ja sam ti imala po 25 iglica nekad zapiknutih..a krenuli smo sa 17 😂😂

❤N i V💙

truskawka
    08. Lipanj 2018. 00:00

Grizli

Srecica cega te strah??? Pa nije valjda pozotivnog testa, beta ne grize 😉 ajde samo smireno i hrabro. Mi to mozemo

Hehe beta ne grize..samo beba rice 😉😉
    Kad vadis betu nisam te pitala?

❤N i V💙

• Babylove
    08. Lipanj 2018. 08:56

Cure sinoc sam se uplasila kao nikada.. u sred noci morala sam na wc(mokriti) zadnjih tj dana svaki cas idem 😥😥😥... i nakon sto sam izasla iz wc-a tako me je uhvatila ostra bol dolje.. ne mogu opisati kakva.. kao da me grc uhvatio.. ili da me netko rrze nozem... tako me bolilo da me muz htio na hitnu voziti.. 15 min me drzalo.. nisam smjela nazad leci.. malo popusti legnem i opet.. i onda sam ustala i kad se ponovo smirilo legla na bok i evo sad je ok.. tu i tamo osjetim nesto ali nista naspram toga sinoc 😂😂 dali se dogodilo kojoj to kada.. transfer je bio u pon.. znaci danas mi je 4 dpt... 

Grizli
    08. Lipanj 2018. 09:10

Babylove mozda je implantacija bila. Sta nije da ti imas 2 blastice vracene?! Nadam se da je to to🤞

• Babylove
    08. Lipanj 2018. 09:28

Grizli

Babylove mozda je implantacija bila. Sta nije da ti imas 2 blastice vracene?! Nadam se da je to to🤞

Nisu blastice bile.. treci dan mi je transher bio... zar je moguce da implatacija tako boli😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.