Joj hvala vam cure na podrsci,idem poslije do ginekologice pa cu vidjet sta ce mi ona rec,i za taj smedi iscjedak sto sam imala,necu imat mira dok ne ponovim betu,evo jucer dusu isplakala kao neg testic,danas sok,zato cure ne brzajte s testicima a uostalom kakav god ishod da bude gledat cu ovo kao pozitivan znak da do trudnoce kod nas moze doc
Cestitke draga i samo smireno 💖
Cure sinoc sam se uplasila kao nikada.. u sred noci morala sam na wc(mokriti) zadnjih tj dana svaki cas idem 😥😥😥… i nakon sto sam izasla iz wc-a tako me je uhvatila ostra bol dolje.. ne mogu opisati kakva.. kao da me grc uhvatio.. ili da me netko rrze nozem… tako me bolilo da me muz htio na hitnu voziti.. 15 min me drzalo.. nisam smjela nazad leci.. malo popusti legnem i opet.. i onda sam ustala i kad se ponovo smirilo legla na bok i evo sad je ok.. tu i tamo osjetim nesto ali nista naspram toga sinoc 😂😂 dali se dogodilo kojoj to kada.. transfer je bio u pon.. znaci danas mi je 4 dpt…
Meni je peti dan vracena blastocista u tih dva tjedna dok sam cekala betu usred nocii sam imala iste takve bolove. Bolovi su bili toliko jaki da su me probudili ja sam imala osjecaj da mi netko maternicu cupa van i isto je tak trajalo do desetak minuta i onda se smirilo ko da nije bilo nista i tak par veceri i da bi na kraju beta bila pozitivna i evo me u 13.tt 😊 ja sam na kraju to protumacila da je to bila implatacija koju sam ja jako osjetila . ..bit ce sve oke samo se opusti…bas ako te strah sljedeći put odi na hitnu, ja se nisam niti sjetila da bi otisla na hitnu valjda me ta bol tolko iznenadila da se nisam ni snasla al bitno da je na kraju sve dobro bilo tako ce i kod tebe sig sam😊
Ma ne nadam se bas previse da je implatacija.. jer mi se cini da je ipak rano.. danas je tek 4dpt… a transfer je bio 3 dan.. ipak mislim da je to mjehur 😥😥😥
Ma zašto nebi bilo,imaj vjere,vidjet ćeš da će to bit ok
url=https://lilypie.com]
DANTE
Znate sto,ja uvijek imam misljene ako su cice bolne i vece da je to to. U mom cijelom menstrualnom vijeku bolile su me mozda 2-3 puta . Mene zanima jel to pokazatelj icega,ima li onih koje iz pocetka ne osjecaju cice a ipak su trudne...
Cure sinoc sam se uplasila kao nikada.. u sred noci morala sam na wc(mokriti) zadnjih tj dana svaki cas idem 😥😥😥… i nakon sto sam izasla iz wc-a tako me je uhvatila ostra bol dolje.. ne mogu opisati kakva.. kao da me grc uhvatio.. ili da me netko rrze nozem… tako me bolilo da me muz htio na hitnu voziti.. 15 min me drzalo.. nisam smjela nazad leci.. malo popusti legnem i opet.. i onda sam ustala i kad se ponovo smirilo legla na bok i evo sad je ok.. tu i tamo osjetim nesto ali nista naspram toga sinoc 😂😂 dali se dogodilo kojoj to kada.. transfer je bio u pon.. znaci danas mi je 4 dpt…
Meni je peti dan vracena blastocista u tih dva tjedna dok sam cekala betu usred nocii sam imala iste takve bolove. Bolovi su bili toliko jaki da su me probudili ja sam imala osjecaj da mi netko maternicu cupa van i isto je tak trajalo do desetak minuta i onda se smirilo ko da nije bilo nista i tak par veceri i da bi na kraju beta bila pozitivna i evo me u 13.tt 😊 ja sam na kraju to protumacila da je to bila implatacija koju sam ja jako osjetila . ..bit ce sve oke samo se opusti…bas ako te strah sljedeći put odi na hitnu, ja se nisam niti sjetila da bi otisla na hitnu valjda me ta bol tolko iznenadila da se nisam ni snasla al bitno da je na kraju sve dobro bilo tako ce i kod tebe sig sam😊
Ma ne nadam se bas previse da je implatacija.. jer mi se cini da je ipak rano.. danas je tek 4dpt… a transfer je bio 3 dan.. ipak mislim da je to mjehur
Mene je implantacija bila drugi dnt blastociste...nisam imala bol al sam imala krvarenje tocno sam znala da je to to..tako da cetvrti dan nije rano😄
Hvala vam cure punoo.... sad mi je malo lakse... ajme tko ce docekati jos 8 dana 😥😥
Ja nemam nikakav iscjedak ni nista samo danas malo napetost i trbuhu i to je prestalo. Mozda se blast.nisu implantirale,kad svi nesto osjete a ja nista.
Ja sam prvi put osjetila bol identicnu kao menstrualnu i to tek 10dnt blastice,do tad apsilutno nista, tad sam i prokrvarila mislila sam da ide menga pa sam isla vaditi betu jer mi je test bio pozitivan 6dnt, i beta je bila 160.
Drugi put nisam imala apsolutno niikaakvih simptoma nikakvih probadanja krvarenja test pozitivan 5dnt a beta 10dnt 550...
waithing
Drage moje...
bila sam danas u KBC-u po lijekove. Dobila sam 4 kutije lijeka "BEMFOLA 225". Rekla mi je sestra da od 2. dana ciklusa počnem s upotrebom, tj. s davanjem injekcija oko 18h navečer. Sad samo čekam da menga dođe (nadam se da neće puno kasniti ovaj mjesec, ali se isto tako nadam da neće ni uraniti jer će mi poremetiti dane kad sam uzela godišnji odmor radi moguće punkcije oko cca 10. do 12. dana ciklusa). Eto...uskoro krećem s prvim stimuliranim nakon neuspješno oplođenog prirodnog postupka.
Je li neka od vas koristila ove injekcije u svom protokolu? Jeste li bile zadovoljne rezultatima što se tiče broja stanica? Jeste li imale kakve nuspojave?
Ja sam prvi put osjetila bol identicnu kao menstrualnu i to tek 10dnt blastice,do tad apsilutno nista, tad sam i prokrvarila mislila sam da ide menga pa sam isla vaditi betu jer mi je test bio pozitivan 6dnt, i beta je bila 160.
Drugi put nisam imala apsolutno niikaakvih simptoma nikakvih probadanja krvarenja test pozitivan 5dnt a beta 10dnt 550…
Ti si bome rano radila test,meni je sutra 5 dnt ali necu bar jos 5 dana raditi jer me strah.
Sortiraj odgovore
Najstariji