Moja beta 0.10,osjecaj paa slomljeno nissm se nesto nadala po zadnje ali tesko mi je evo tipkam i suza suzu lije.sta da vam kažem drugim curama želim sreću da vas nema neznam sta bih.zato vam hvala stvarno ste sve super razumijemo se i sad nema te rijeci sto bi me u tješila
Didi, moja današnja beta je isto negativna. Ali nećemo očajavati. Idemo dalje, žene smo i jake. Za svoju dječicu sve. Opusti se i pripremaj svoje tijelo da bude sigurna luka malom čudu. Upamti, svaku suzu koju danas proliješ, nadopunit će dvostruko bebin i vaš smijeh. Okruži se pozitivnim pričama i ljudima i ne brini, sve će doći na svoje .❤️❤️ I evo ti jedna pusa od mene 😘
Ciao Korina, ja sam isto u Rijeci. Moj muz ima asthenozoospermiu i oligo i hypo - dakle spori su, malo ih je, i malog volumena. Zadnji nalaz mu je bio kad je davao uzorak za na ivf/icsi pokretljivost svega 3%, al je ipak doslo do oplodnje js. Tako da mislim da nije sve stvar spermija nego malo i srece i kvalitete js.isto u prirodnom ciklusu i imala sam ET prije 5 dana tako da sad cekam betu.Dal ti imas jos kakvih dijagnoza ili je kod teb sve ok? Za stimulirani ce ti cure morat pomoc jer ja nemam iskustva.Cak i ako mi ne uspije ovaj postupak u planu je isti za slijedeci ciklus. Sto se pukcije tuce to moze varirat su mi rekli ovisi o velicini folikula, homonima progesteron i estradiol to ne mozes odrediti bas tocno.Ja sam imala punkciju 12.dc a ciklusi su mi 28-30dana. Za bolji uspjeh mozes procitat par stranuca unazad forumasica Truskawka je napisala o akupunkturi, ja idem na nju paralelno sa postupkom i za sad mogu rec da je pozitivno dijelovala na nas.a kazu da pospjesuje postupak ivf ca za 60% vise od uobicajenog uspjeha.A ta cura je napisala super iskustvo sto je njenom muzu pomoglo. Sretno ti i da sto prije bude uspjeha.
Draga Grizli,
kod mene je sve uredu, mislim da je za sada samo on s dijagnozom. Bila sam pročitala to za akupunkturu, ali ne znam gdje to idete? Baš tu u Rijeci netko radi to? Mogla bih otići, ali tek na jesen ako sada ne uspijemo. To ideš samo ti ili i muž ide?
Drago mi je da je tebi uspjela oplodnja jajne stanice! :) Neka bude plusić! :)
Pozz Korina2010,ja idem u Rijeku i sljedeci tjedan idem na kozultacije i prije ovog postupka cu krenut na akupunturu.ako te zanima i ako ti treba nesto pitaj.
Cure koje imate negativne bete,zao mi je,ne odustajte,jednom mora uspjet.drzi te se,glavu gore😘😘
ucenjena2Hejj,ima li novosti? 😊😊😍 Beta?
Negativna je, ali sam si mentalno posložila da je to u redu. Nisam ni suzu pustila, a to je velik pothvat za mene. Sad čekam M pa na pregled 2. dc i u borbu. Čekamo tvoju sad 🤗🤗
Cure, zao mi je! Drzite se i doci ce i vase vrijeme! Meni je nakon biokemijske trudnoce poslije svjezeg transfera odmah iduci FET bio dobitni! Samo hrabro dalje ❤️❤️
url=https://lilypie.com]
Moja beta 0.10,osjecaj paa slomljeno nissm se nesto nadala po zadnje ali tesko mi je evo tipkam i suza suzu lije.sta da vam kažem drugim curama želim sreću da vas nema neznam sta bih.zato vam hvala stvarno ste sve super razumijemo se i sad nema te rijeci sto bi me u tješila
Didi, moja današnja beta je isto negativna. Ali nećemo očajavati. Idemo dalje, žene smo i jake. Za svoju dječicu sve. Opusti se i pripremaj svoje tijelo da bude sigurna luka malom čudu. Upamti, svaku suzu koju danas proliješ, nadopunit će dvostruko bebin i vaš smijeh. Okruži se pozitivnim pričama i ljudima i ne brini, sve će doći na svoje .❤️❤️ I evo ti jedna pusa od mene 😘
Takve riječi mi puno pomazu.hvala i odtalim curama,ali ja sam jedna emotivna osoba "placljivka"pa ja tto otplacem i treba mi par dana da si poslozim u glavi kockice.inace u ovo vrijeme sam prosle godine bila u bolnici zbog spontanog.i evo sad opet razocarana ali znam da cemo i mi jednom uspjeti.,tezak je nas put toliko stresa.punkcija pa transfer i onda čekanje ono najgore,toliko strepis dali ce biti jajnih stanica. ,dali ce se oploditi.i onda dali ce se primiti ali mi smo zene koje sve to izdrze sve imamo isti cilj biti mame.i stvarno sto kazes jednom cemo se tomu svemu smijati jer cemo i rukama imati malog mirisljavog smotuljka.ljubim vas sve drage moje . njaknjak od tebe cekamo plusic ulij nam malo nade
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Grizli ovo sve sto si nabrojila ti je opcenito pikanje za sve. Ovo na nozi su ti slezena, bubrezi, jetra, zeludac, uha su ti za smirenje, izmedju obrva ti je trece oko i sinusi..tak da sve tocke koje si nabrojila nemaju neke prevelike veze sa plodnocu osim ovog sto si i sama rekla da je za maternicu..jedino ne znam tocno za ovo kod lakta..ali, to je sve stimulacija zivaca koji su povezani sa nasim organima i moze biti da postoji nesto sto ce se otvoriti i procistiti ti tjelo..ugl ona ti zapravo cisti cijelo tjelo, a samim time radi i za plodnost..ovo sto se tice prije trudnoce i tijekom nisam sigurna jer ja sam isla samo prije, ali sigurno postoji nesto sto se ne smije tako da u to ne zelim ulaziti, ali bitno je da tebi pomaze da si smirena i na taj nacin ce se bebica najbolje ugnjezditi..
Curke koje niste dobile svoje bete i plusice jako mi je zao ne mogu si ni zamisliti kako se osjecate, ali ne gubite nadu..odmah u nove pobjede i sve ce bit super 😉
❤N i V💙
Didi zao mi je i hrabro dalje. Znas kako kazu, sto nas ne ubije to nas i ojaca. Uvjerena sam da i nas cekaju nase bebe i da ce nam se san uskoro ostvariti. Glavu gore i idemo dalje😘😘
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Ciao Korina, ja sam isto u Rijeci. Moj muz ima asthenozoospermiu i oligo i hypo - dakle spori su, malo ih je, i malog volumena. Zadnji nalaz mu je bio kad je davao uzorak za na ivf/icsi pokretljivost svega 3%, al je ipak doslo do oplodnje js. Tako da mislim da nije sve stvar spermija nego malo i srece i kvalitete js.isto u prirodnom ciklusu i imala sam ET prije 5 dana tako da sad cekam betu.Dal ti imas jos kakvih dijagnoza ili je kod teb sve ok? Za stimulirani ce ti cure morat pomoc jer ja nemam iskustva.Cak i ako mi ne uspije ovaj postupak u planu je isti za slijedeci ciklus. Sto se pukcije tuce to moze varirat su mi rekli ovisi o velicini folikula, homonima progesteron i estradiol to ne mozes odrediti bas tocno.Ja sam imala punkciju 12.dc a ciklusi su mi 28-30dana. Za bolji uspjeh mozes procitat par stranuca unazad forumasica Truskawka je napisala o akupunkturi, ja idem na nju paralelno sa postupkom i za sad mogu rec da je pozitivno dijelovala na nas.a kazu da pospjesuje postupak ivf ca za 60% vise od uobicajenog uspjeha.A ta cura je napisala super iskustvo sto je njenom muzu pomoglo. Sretno ti i da sto prije bude uspjeha.
Draga Grizli,
kod mene je sve uredu, mislim da je za sada samo on s dijagnozom. Bila sam pročitala to za akupunkturu, ali ne znam gdje to idete? Baš tu u Rijeci netko radi to? Mogla bih otići, ali tek na jesen ako sada ne uspijemo. To ideš samo ti ili i muž ide?
Drago mi je da je tebi uspjela oplodnja jajne stanice! :) Neka bude plusić! :)
Pozz Korina2010,ja idem u Rijeku i sljedeci tjedan idem na kozultacije i prije ovog postupka cu krenut na akupunturu.ako te zanima i ako ti treba nesto pitaj.
Cvjetic,
Išla bi i ja na akupunkturu, ali neću sada jer realno nemam vremena, radim svaki dan i vikendom pa mi je jako teško uskladiti sve što mora biti usklađeno... Ako sada ne uspije postupak, negdje u 9. mjesecu ću krenuti na bockanje :). Samo ćeš mi reći kod koga da odem i koja je cijena.
Sortiraj odgovore
Najstariji