Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    07. Lipanj 2018. 12:20

Moja beta 0.10,osjecaj paa slomljeno nissm se nesto nadala po zadnje ali tesko mi je evo tipkam i suza suzu lije.sta da vam kažem drugim curama želim sreću da vas nema neznam sta bih.zato vam hvala stvarno ste sve super razumijemo se i sad nema te rijeci sto bi me u tješila

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

• njaknjak
    07. Lipanj 2018. 12:28

Didi28

Moja beta 0.10,osjecaj paa slomljeno nissm se nesto nadala po zadnje ali tesko mi je evo tipkam i suza suzu lije.sta da vam kažem drugim curama želim sreću da vas nema neznam sta bih.zato vam hvala stvarno ste sve super razumijemo se i sad nema te rijeci sto bi me u tješila

Draga tako mi je zao! Neopisivo  moze li biti da je jos rano? Mozda se ipak treba cekati 14 dana kako su mi rekli u Petrovoj. Mozda za dva dana da opet pokusas?

Grizli
    07. Lipanj 2018. 13:00

Didi bas mi je zao! 😕 Nadam se da ce biti vise srece drugi ciklus. 🤞 Drzi se zeno!
    Truska jop ja ti imam potpuno drugaciji protokol. Nakon ET mi je promjenila protokol. Meni je dr pokazala tu skicu za plodnost i odrzavanje trudnoce kod zena sa habitualnim pobacajima. Mozda zato ja imam drukcije. To je protojol po nekom dr. H nesto al nisam zapamtila ime.Imam 11 tocaka do ET, a sad nakon 13.Naizmjenicno mi ih stavlja mjenja strane lijevo desno. Znaci stopala imam ispod malog prsta, iznad pete s unutarnje strane, ispod palca, iznad zgloba s vanjske strane, ispod koljena s unutarnje i vanjske,na dlanu di je karpalni zivac(i to je za maternicu bas), iznda zgloba rucnog lijevo i desno, ispod lakta unutra, ranije sam imala i izmedju palca i kaziprsta sad ne jer to se ne smije u trudnoci ili kad se sumnja na nju, oba uha, izmedju obrva. Sad mi ne dodje di jos stavlja. Na trbuh mi ne stavlja jer ja ne mogu taj protokol zbog spontanih ranijih i ja imam neku blagu trombofiliju pa zato. Pokazala mi protokol i za muza sto bi trebao al to obecala malo pruciti tocne tocke da nesto ne zeznemo. Nije isto svima koliko sam shvatila i postoji nekoliko protokola za istu stvar, ova moja radi po tom nekom doktoru. 

• Babylove
    07. Lipanj 2018. 13:15

Didi28

Tako mi je zao.. vjerujem da te nitko ne moze utjesiti... isplaci se koliko ti god treba da places.. a onda sto drugo nego u nove pobjede... zelim ti svu srecu da se oporavis sto prije i krenes dalje.. drzi se draga 🤞🤞

Diana30
    07. Lipanj 2018. 13:22

Hvala cure . njaknjak ne vrijedi mi ponavljati to je to,nista mali odmot pa u 9mj.po smrzlica..

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

07. Lipanj 2018. 13:27

Evo curke da i ja prijavim svoj neg testic jutros,sutra idem vadit betu da potvrdi vec kad imam uputnicu,.jos mi smeckasto danas izlazi,vjerojatno crinone blokira mengu,tako da didi tocno znam kako ti je,cijeli svijet nam se srusio,treba to par dana odtugovat pa razmislit kako dalje,ja cu vjerojatno napravit pauzu do jeseni,da psiha malo odmori pa po smrzlice,probat s akupunkturom se pripremit
    Grizli reci mi samo gdje to tocno ides,ja sam isto iz Istre pa ako nije daleko
    Njaknjak drzimo fige za tebe jos,za veliku betu!

Korina2010
    07. Lipanj 2018. 13:29

...jako mi je žao kad pročitam da neka od vas nije uspjela ostvariti trudnoću... Nema tu utjehe. Samo vrijeme liječi takve rane.

Da vas pitam...postoji li na ovom forumu profil od ljudi unutar kojega se može pročitati koja je dijagnoza, kakvi su bili postupci oplodnje, uspjesi i neuspjesi? Zanima me to jer ne znam kako u najkraćem mogućem roku upoznati vas aktivne članice foruma da vidim s čim se točno borite ili ste se već izborile.

Grizli
    07. Lipanj 2018. 13:42

Norules u Porec idem

Beba
    07. Lipanj 2018. 13:49

Cure,možda vam se sad ne čini ali sve će to bit ok,kad jednom bude pozitivno zaboraviti ćemo na sve neuspjehe,kako je neko neki dan rekao ,važno je posložiti si stvari u glavi ,to je takav put .

url=https://lilypie.com]
    DANTE

07. Lipanj 2018. 14:31

Korina2010

…jako mi je žao kad pročitam da neka od vas nije uspjela ostvariti trudnoću… Nema tu utjehe. Samo vrijeme liječi takve rane.

Da vas pitam…postoji li na ovom forumu profil od ljudi unutar kojega se može pročitati koja je dijagnoza, kakvi su bili postupci oplodnje, uspjesi i neuspjesi? Zanima me to jer ne znam kako u najkraćem mogućem roku upoznati vas aktivne članice foruma da vidim s čim se točno borite ili ste se već izborile.

Mozes ti jedino napisati svoju dijagnozu i muza pa ti neka curka mozda pomogne ako je imala slicnu situaciju sta je sve prosla i dat ti neki savjet ako treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.