Hvala curke na odgovorima.. znaci nisam jedina kojoj je to proslo kroz glavu.. 😂😂
Anavi znaci za tebe su pricali.. ja taj dan kad sam bila na transferu cula sam embriologicu kako spominje kako je jedna cura prosla...bas mi je zao jako... zelim ti svu srecu dalje 🤗🤗
Cekalicama kao i sebi drzim 🤞🤞🤞💖💖💖
Meni su ti akupunkturu preporucili i u ovom periodu cekanja jer da pomaze da se bolje ugnjezdi embrij i za sve ostalo, posto sam imala vise spontanih uvijek u ranoj trudnoci od 5-8tt. Drzim ti fige da ipak ovaj postupak je dobitan.
Mozes i svog lijecnika opce prakse pitat ako zna koga. Recimo meni se dogodilo da nisam znala nikog a najblizi na webu sto sam nasla bio je 60km daleko, a to mi se nije dalo putovat pa sam bila opceg dr i on mibje rekao da nekoliko njegovih oolega u domu zdravlja to radi i ja sam se onda medju njima raspitala tko radi taj protokol. Tako da ne mora nuzno biti da je samo neko ko samo to radi.
Didi28 jucer me bas bolilo na donjoj desnoj strani trbuha. I to i na opip. Bas sam bila prepadnuta, na rubu suza. Stvarno mi nije jasno sta je to…inace vec par dana imam blage pms bolove. Kad vadis betu?
Idem sutra pa sta bude bude.a tiii? Mozes i u subotu vaditi jojj da bar bude pozitivnoo ali ja dobila pristice tako mi je kad trebam dobiti pa nekao se i ne radujem puno
Mislis da se moze preko vikenda? Nemam pojma to za doba dana. Trebamo ici po uputnicu za to pa ce nam ginekolog valjda reci? Ja bih najradije danas i sutra i u petak. Ubija me ovo. Jedva cekam cuti tvoj rezultat!!!!
Pa koji ti je sutra dan?i mene sad sam nervozna uh pocet cu grist.,al cu plakati sutra necu s nikim razgovarati od jada i ljutosti kad vidim rezultat bete.,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Curke, mene su ostavili jos dva dana u bolnici. Transfer je odgodjen, u petak cu znat koliko imamo smrzlica. Uveli su mi terapiju Clexane, pece uzas. Stanje se malo popravilo. Ljubim Vas sve😘😘
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Didi28 jucer me bas bolilo na donjoj desnoj strani trbuha. I to i na opip. Bas sam bila prepadnuta, na rubu suza. Stvarno mi nije jasno sta je to…inace vec par dana imam blage pms bolove. Kad vadis betu?
Idem sutra pa sta bude bude.a tiii? Mozes i u subotu vaditi jojj da bar bude pozitivnoo ali ja dobila pristice tako mi je kad trebam dobiti pa nekao se i ne radujem puno
Mislis da se moze preko vikenda? Nemam pojma to za doba dana. Trebamo ici po uputnicu za to pa ce nam ginekolog valjda reci? Ja bih najradije danas i sutra i u petak. Ubija me ovo. Jedva cekam cuti tvoj rezultat!!!!
Pa koji ti je sutra dan?i mene sad sam nervozna uh pocet cu grist.,al cu plakati sutra necu s nikim razgovarati od jada i ljutosti kad vidim rezultat bete
Sutra mi je 11.dnt, tebi 12.?
Curke koje čekate betu,jel osjećate išta drugačije? Meni je danas 2dnt i naravno da nema promjena ali pitam za dalje..
Curke koje čekate betu,jel osjećate išta drugačije? Meni je danas 2dnt i naravno da nema promjena ali pitam za dalje..
Evo ja sam sve do jucer osjecala pritisak u donjem dijelu trbuha. Kao da mi je netko pritisnuo i drzi. Jucer me par puta cak i strecnulo pa sam bila bas zabrinuta. Nije mi jasno sta je. Samo se nadam.da nije jajnik inace nista vise...
Cure ne znam kad da betu vadim. U petrovoj su mi reki 14.dan. Ja mislim da bih mogla vec i 12.dnt? Da bi se mogla tocna beta pokazati.
Ma jos cu se raspitati malo,nije da sam vec otpisala ovaj postupak al zelim imat plan za dalje
Vidjet cu jos sutra za onaj iscjedak,valjda je dobro da se ne pojacava,sutra bi mi trebalo ic jace ako se menga sprema,jooj da covjek vise izludi od ovoga svega
Curke, mene su ostavili jos dva dana u bolnici. Transfer je odgodjen, u petak cu znat koliko imamo smrzlica. Uveli su mi terapiju Clexane, pece uzas. Stanje se malo popravilo. Ljubim Vas sve😘😘
Draga bolje da si pod njihovim nadzorom, a te pikice itekako znam kako peku evo ja se svaki dan pikam s njima od kad su se vidjeli otkucaji da ne pricam kako sam sva u masnicama izgledam ko da me neko prebio ali nema veze sve za bebice bu se izduralo... tebi brz oporavak zelim
Gonal bas mi je zao da te i ovo zakacilo, drzi se!
Curke kako uspijete izvesti stavljanje vaginaleta na poslu?! Koliko bi bilo dobro da se poslije ostane sjedit? I jel pazite da je tocan vremenski razmak?
Mi smo jucer vratili jednu malu mrvu i ja sluzbeno upisujem u cekalice 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji