Truskawka nisam imala pojma za akumpturu
Da draga..to ti je super 😉 ako te sta zanima slobodno pitas. Mozes mi se i na mail javiti truskawka509@gmail.com
❤N i V💙
Ja sam betu i nedjeljom vadila, tj.ponavljala...prvu u petak drugu u nedjelju..nikakvih problema nije bilo oko toga...
waithing
Cure koje vas zanima akupunktura..
Ja sam bila cca pola mj prije nego sam dobila m. Odnosno napravili smo 10 tretmana i taman prije zadnjeg tretmana sam dobila m i u tom mjesecu smo isli na ivf. Najbolje je napraviti 10 tretmana prije nego se krene u postupak i onda ako vam zatreba moze i poslije postupka i tokom. Poslije vam pomogne i za smanjenje mucnina. Koliki razmak izmedju tretmana treba biti to je ovisno- vecinom se preporucuje svaki drugi dan ici, a moze i dva puta tjedno. Mi smo isli prvo 2 tjedna svaki drugi dan i onda smo si malo produzili tj smanjili smo dolaske na dva puta tjedno tako da smo sto duze isli.
Sto se tice samog povecanja uspjesnosti definitivno pomaze npr mom muzu je spermiogram bio na pocetku na 20ak posto zivih i pokretnih, sa profertil tabletama je bio na 30ak posto i nakon akupunkture na dan aspiracije bio je na 76posto s time da nije vise trosio profertil.
Akupunktura vas smiruje i ublazava vam bolove i one ruzne simptome tokom postupka.
Sta god vas jos zanima slobodno pitajte.
Mi smo se odlucili jer sam ja imala jake migrene pa smo isli zbog toga i onda kad smo pricali sa dr onda smo odlucili ici i za plodnost.
❤N i V💙
Aha znaci do feta bi mozda i stigla napraviti tih 10 tretmana ako krenem iza menge,a koliko traje jedan tretman i cijena otprilike,znam da nije svugdje isto
Aha znaci do feta bi mozda i stigla napraviti tih 10 tretmana ako krenem iza menge,a koliko traje jedan tretman i cijena otprilike,znam da nije svugdje isto
Kreni prije menge slobodno..mi smo platili 10 tretmana 1800kn..mislim da se tu cijene ne razlikuju puno. Ne znam odakle si, ako si u zg mogu ti preporuciti kod koga sam ja isla.
❤N i V💙
Cure danas nisam bila bas dobro shvatila doktoricu u bolnici ...
Posto je danas bila punkcija i dobila sam ultrogestan vaginalno o dobila sam cefalexin kapsule.
Posto sam bila malo dezorjentirana kad sam slušala kako pijem čini mi se da sam krivo čula dal te kapsule cefalexin pijem ili i njih vaginalno stavljam?
Da li je još NETKO imao tu terapiju.
Joj sigurno ispadam bedasta.... 😢😞
Klaus
Cure danas nisam bila bas dobro shvatila doktoricu u bolnici …
Posto je danas bila punkcija i dobila sam ultrogestan vaginalno o dobila sam cefalexin kapsule.
Posto sam bila malo dezorjentirana kad sam slušala kako pijem čini mi se da sam krivo čula dal te kapsule cefalexin pijem ili i njih vaginalno stavljam?
Da li je još NETKO imao tu terapiju.
Joj sigurno ispadam bedasta…. 😢😞
Cefalexin je antibiotik koji se koristi nakon punkcije i njega oralno koristis.
waithing
Kreni prije menge slobodno..mi smo platili 10 tretmana 1800kn..mislim da se tu cijene ne razlikuju puno. Ne znam odakle si, ako si u zg mogu ti preporuciti kod koga sam ja isla.
Ma ne znam dal mogu prije menge kad jos cekam da vidim dal mi je ovaj et uspio,to se pripremam unaprijed,a nazalost nisam iz zg,znam da tamo ima sigurno vise izbora,samo se nadam da svi koji se bave akupunkturom znaju taj tretman za plodnost radit
Ma ne znam dal mogu prije menge kad jos cekam da vidim dal mi je ovaj et uspio,to se pripremam unaprijed,a nazalost nisam iz zg,znam da tamo ima sigurno vise izbora,samo se nadam da svi koji se bave akupunkturom znaju taj tretman za plodnost radit
Jooj..pa ti si cekalica..pa onda polazi nade u ovaj postupak i da se bebica lijepo smjestila..nemoj planirati novi..
A ako bus bas trebala novi (nadam se da ne, da je ovaj uspjesan) onda si odguglaj gdje ima najblize za tvoje podrucje akupunktura za plodnost i onda pogledaj malo sto ljudi po forumima kazu za njih i to ti je to..
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji