Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rayna
    10. Travanj 2018. 15:38

da li se nakon inseminacije mora mirovati? Do čekanja bete? 

• Suncica135
    10. Travanj 2018. 16:17

truskawka

Suncica135

truskawkahvala ti na informacijama i savjetima! Morat cu se rasputati ima li jos netko u Splitu tko se s tim bavi jer mi Zagreb nije usput. Bar jos 9 mjeseci necu imati problema s plodnosti i migrenama, a onda nakon toga sve ispočetka…😒

A mozda ti se nakon poroda sve popravi..kako bilo dobro se raspitaj prije nego odes negdje, ja sam imala srece pa sam piknula prstom u med 😀 u svakom slucaju se tipkamo jos o novostima u trudnoci..meni jucer bilo uzasno mucno ujutro, danas malo manje 😅

Meni je svako jutro malo mučno tako da nastojim ujutro jest samo voće i to mi pomaže. Mislim da su mi mučnine od Utrogestana jer sam ih imala i prije od njega. Stvarno i dalje nemam nikakve simptome, čak mi i dalje prsa ne reagiraju. Kad si ti zakazala prvi ultrazvuk?

• Suncica135
    10. Travanj 2018. 16:19

Rayna

Ne, nakon insemenacije se ponašaš normalno kao da ste imali ciljane odnose. Sretno i držim ti fige da uspije!

truskawka
    10. Travanj 2018. 16:25

Suncica135

Meni je svako jutro malo mučno tako da nastojim ujutro jest samo voće i to mi pomaže. Mislim da su mi mučnine od Utrogestana jer sam ih imala i prije od njega. Stvarno i dalje nemam nikakve simptome, čak mi i dalje prsa ne reagiraju. Kad si ti zakazala prvi ultrazvuk?

Ja sam bila jucer na prvom uzv i idem ponovo u pon kad se ocekuju otkucaji. Zvala sam ih nakon prve bete i nakon druge bete i onda su mi rekli nek dodem. Tebe jos nisu narucili? 

❤N i V💙

• Wonderland19
    10. Travanj 2018. 16:29

Ja sam inseminacijom ostala trudna al je sve neslavno zavrsilo.... 
    Sto se tice akupunkture moja prijateljica je isla tijekom trudnoce na uputnicu jer je imala strahovite mucnine! Kaze da je pomoglo! 

• Suncica135
    10. Travanj 2018. 16:56

truskawka

Suncica135

Ja sam bila jucer na prvom uzv i idem ponovo u pon kad se ocekuju otkucaji. Zvala sam ih nakon prve bete i nakon druge bete i onda su mi rekli nek dodem. Tebe jos nisu narucili?

Nisu još. Rekli su mi da je kod njih običaj imat prvi uzv tek nakon 4 tjedna od transfera. Malo mi je to bilo čudno jer isto bi bilo dobro ranije čisto da se vidi oblik gestacijske vrećice i potrvdi maternična trudnoća. Al ok, vjerujem im pa neka bude...

• Manuella
    10. Travanj 2018. 17:04

Bok cure kako se osjećate evo meni 20dnt cekam prvi ultrazvuk koji je za osam dana...moji simptomi malo osjecam jajnike i spavala bi cili dan...

• Rayna
    10. Travanj 2018. 17:24

Suncica135

Rayna

Ne, nakon insemenacije se ponašaš normalno kao da ste imali ciljane odnose. Sretno i držim ti fige da uspije!

Hvala draga! 😀 

• Rayna
    10. Travanj 2018. 17:29

Wonderland19

Ja sam inseminacijom ostala trudna al je sve neslavno zavrsilo….
    Sto se ticeakupunkture moja prijateljica je isla tijekom trudnoce na uputnicu jer je imala strahovite mucnine! Kaze da je pomoglo!

Nadam se da ce uspijeti inseminacija. Moram biti pozitivna 😀 Ja sam vec imala prije 3 godine trudnoću normalnim putem, ko od šale ali imala spontani u 11 tjednu,pa kiretaža pa ostao komadić posteljice pa ponovno na rekiretažu. I evo, sad nikako... Trebam ici u petak propuhat jajnike ali cekam da me nazovu iz bolnice daći ce doci doktor ili čekaju da se nakupi zena... Neznam! Ako mi neodrade propuhivanje onda opet gubim cijeli mjesec.stalno nešto 

truskawka
    10. Travanj 2018. 18:13

Suncica135

truskawka

Suncica135

Nisu još. Rekli su mi da je kod njih običaj imat prvi uzv tek nakon 4 tjedna od transfera. Malo mi je to bilo čudno jer isto bi bilo dobro ranije čisto da se vidi oblik gestacijske vrećice i potrvdi maternična trudnoća. Al ok, vjerujem im pa neka bude…

Pa kolko sam skuzila tak bi se i trebao raditi prvi uzv pogotovo ako je beta uredna. Jer onda se vec trebaju cuti otkucaji tako da nisu ti nista lose ni rekli. Mislim da su mene pozvali prerano jer nisu valjda dobro izracunali..hmm..kako bilo..javi se nakon uzv da cujemo vijesti. 😘

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.