Evo stigao nalaz od bete, dns na 18 dnt beta je 1764,3 i prvi pregled dogovoren iduci tjedan u petak
Super, bas lijepa beta. Bas mi je drago 😘😘
❤N i V💙
Pozz zenice,nova sam na forumu ali ne i nova sa dijagnozom,nazalost…ukratko cu ispricati nasu pricu…ja i muz smo u braku 6god i odmah smo zelili djecu ali nismo uspjevali da bih nakon 2god kod muza otkrili azoospermiju,najgora moguca dijagnoza…cijeli svijet nam se srusio,doktori u Zenici kazu pomirite se i to je to…sad smo ponovo sve pokrenuli ali u Sloveniji u Mb,radio nalaze hormona svi ok,geneticke testove i to ok,sad 24.4 narucen za micro tese,do tada cemo poluditi ni sama ne znam kako uopste funkcionisemo,nadamo se da ce pronaci aBgd koliko bilo spermija,jer doktor nam kaze da ne vidim mogucnost pronalaska ne bih te ni slao na operaciju…Imali neko slicna iskustva?Drzite nam fige pleasee😢😢
Ja svoju pricu nisam ni ispricala, ali eto prilike mozda ti pomogne. Uglavnom ja i moj muz od prvog dana znamo da njegovi plivaci nisu nesto jer od djetinjstva ima dosta problema s tim (sumnjali su na jajcanu kilu)..ugl tako da se nikad nismo ni pazili jer smo se oboje potajno nadali da cemo uspjeti..nakon negdje 2 god smo saznali da i ja imam problem i to ni vise ni manje nego endometriozu..nakon godinu dana endometrioza operirana sa jajnika, ali ne i iz trbusne supljine, ostali trudni prirodnim putem mjesec i pola nakon operacije, na zalost, biokemijska. S time da je muz trosio Profertil koji mu je pojacao broj plivaca i pokretnost..no nakon toga nista..i eto nakon dugih 5 i pola godina prirodnog pokusavanja smo se ipak odlucili ici na ivf. E sad s obzirom da sam ja imala nesnosne migrene koje nisu vise bile izdrzljive potrazila sam pomoc u akupunkturi. A kad smo vec isli na akupunkturu usput smo radili tretman za plodnost sto povecava plodnost 10 do 20 posto. I tako je moj muzek od loseg spermiograma dosao na super spermiogram. I eto otisli prvi puta na ivf i uspjeli..danas bila na prvom uzv i kaze da je sve super..jos je blizanacka trudnoca no jedan se slabo razvija, a drugi odlicno..ocekujemo srceko iduci tjedan 😍😍 eto drage moje sve trudilice nadam se da ste procitale i preporucujem da probate prije postupka ici na 10 tretmana akupunkture za plodnost..a usput mozda rjesite i neki drugi problem..kao sto sam i ja migrene rjesila..preporuka je da oba partnera idu na tretman..sretno svima 😘😘
❤N i V💙
Zaboravila sam napisati da su mi prije akupunkture uz endometriozu na lijevom jajniku diagnosticirali policisticni desni jajnik..odem danas na uzv i kaze mi dr da nemam ni jednu cistu 🤓🤓
❤N i V💙
Pozdrav cure, ja sam danas ponovno bila na VV, ja ponovila spolne hormone a muž spermiogram. Za njegov spermiogram je doktorica Jukić rekla da je dobra 3. Sljedeci moj ciklus 3.dan krećemo na inseminaciju. Koliko ce sta biti od inseminacije.... Neznam! 😫
Bili smo i kod socijalne radnice ...nisam je dobro shvatila sto je rekla, pričala je nesto o smrznutim embrijima, da hzzo snosi trošak 5 godina poslie toga mi,1000kn po godini,da se najvise oplođuje 12 ja. Sto dalje? Moze li mi netko pojasniti?
i čitala sam jako puno stranica... Jel znate koga da je uspijela inseminacija?
šaljem pozitivne vibre svima ♥♥♥♥♥
Ja znam 4 cure kojima je uspjela inseminacija, ne obeshrabruj se. Ako budete u IVF i imate ‘visak’ embrija onda se oni zamezavaju. Do 5 godina mogu tako stajati na Vuku besplatno. Ne mozete ih uzeti van niti se smiju unistiti. Iza 5 godina ako ih jos zelite cuvati placate, ali meni nije odgovoreno sto ako ne zelim. Mislim da je to siva zona. Ne opterecuj se sad time. Ako dobijes vise od 12 jajnih stanica u ciklusu po nasem zakonu u oplodnju ide max 12. Ostale mogu smrznuti, ali jajne stanice lose prezivljavaju odmrzavanje. Kod nas i nije ucestalo dobiti vise od 12.
Cure koje su uzimale crinone gel,nakon koliko ste dobile menstruaciju?ja sam ga pocela stavljati 2 dana prije transfera,medutim transfera nije ni bilo pa mi je dr rekao da nastavim dalje 10 dana,sada 8 dan sam primijetila tocku krvi pa ne znam dal da prekinem pa da dobijem sto prije?
Evo dva testa današnja negativna.
Mozda nisu dovoljno osjetljivi..trebala bi ponoviti s istim s kakvim si vec dobila crticu pa da mozes pratiti tamnocu..ili cekas betu..kako bilo, nadam se da je ona crtica ipak u pravu. Sretno 😘
Sutra cu raditi isti kao i jucer.Kidanje zivaca.
Zaboravila sam napisati da su mi prije akupunkture uz endometriozu na lijevom jajniku diagnosticirali policisticni desni jajnik..odem danas na uzv i kaze mi dr da nemam ni jednu cistu 🤓🤓
Oprosti ako ti budem glupo.zvucala ali te akupunkture i stvari slicne tomu da pomazu nebi toliko parova hodalo oko doktora i na umjetne oplodnje.Za mene su te stvari cisto pranje mozga ljudima.Ako ti doktor nemoze pomoci nece ni akupuntura.Tvom muzu i tebi je ocito pomogao profertil a ne akupunktura.I ja imam endometriozu a muz los spermiogram i ivf je uspio iz prve.
Oprosti ako ti budem glupo.zvucala ali te akupunkture i stvari slicne tomu da pomazu nebi toliko parova hodalo oko doktora i na umjetne oplodnje.Za mene su te stvari cisto pranje mozga ljudima.Ako ti doktor nemoze pomoci nece ni akupuntura.Tvom muzu i tebi je ocito pomogao profertil a ne akupunktura.I ja imam endometriozu a muz los spermiogram i ivf je uspio iz prve.
Moj muz je pio profertil godinu dana i nismo mogli zatrudniti..i nije mu pomogao za spermiogram puno..samo par posto..dok je sad povecanje sa 30ak posto zivih dosao na oko 70posto zivih..a ja sam se rjesila migrena koje sam imala 18 godina svaki tjedan po 4 dana..ako to nije dokaz da akupunktura pomaze onda ne znam sto je..ne pijem ljekove vise nikakve protiv bolova dok su prije bili moja svakodnevnica nekoliko puta na dan..ne tvrdim da smo mi zatrudnili samo zato jer smo isli na akupunkturu ja kazem da se akupunkturom povecava plodnost za 10 do 20 posto od uobicajenog..znaci ako imas 30 40 posto sanse koje ti doktor daje da ce biti uspjesnost- akupunktura ce taj postotak povecati na 33 do 48 posto..a u neplodnosti svaki postotak je bitan..tako da tko god tvrdi da to ne pomaze ja kazem da nije istina jer sam osjetila na svojoj kozi..takodjer je i moja mama i jos nekolicina ljudi isla na akupunkturu i svi tvrde isto..tko nije probao ne zna o cemu govorim..a osobno smatram ako netko zarko zeli nesto da ce sve poduzeti sto god mu je ponudeno da se to i postigne..ali ok po tvojem je ocito to glupost i ocito su se doktori koji se bave akupunkturom bezveze skolovali..i ispricavam se sto sam podjelila svoje pozitivno iskustvo ocito je da ti to jako smeta pa bi mozda bilo dobro da se maknem s ovog eto da se ne trujemo bezveze
❤N i V💙
I jos nesto..ne znam sta je doktor napravio akupunkturi ako se samo i iskljucivo doktori mogu skolovati za akupunkturu..to nisu vracare ili vjestice ili ne znam sta ne..nego doktori..
❤N i V💙
Sortiraj odgovore
Najstariji